Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
DSMART READY SATIŞTA 169YTL

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> DSMART READY SATIŞTA 169YTL Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
next-urla

27 Mayıs 2008; 21:03:28 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

D-SMART READY KAMPANYASI

Değerli İş Ortağımız,

D-Smart kullanıcısı olmayı kolaylaştırmak, tüketicilerin ekonomik alım gücünü arttırmaya katkı sağlamak amacıyla D-Smart Ready Kampanyasını başlatıyoruz.

D-Smart Ready Kampanyası bir kerede yaklaşık 300 YTL tutarında bedeli ödemekte zorlanan tüketicilere kolaylık sağlamayı amaçlamaktadır. Kampanya kapsamında D-Smart uyumlu uydu alıcısına (D-Smart-Ready) tüketici KDV dahil 169 YTL bedelle sahip olabilecektir. Tüketici 1 ay boyunca D-Smart içeriğinde yer alan kanalları izleyebilecek, 1 ayın sonunda eğer isterse KDV dahil169 YTL daha ödemek suretiyle yazılım kartını satın alarak mevcut uygulamadaki D-Smart kullanıcılarının konumuna gelebilecektir.

Kampanya D-Smart’a erişimi kolaylaştırmayı ve tüketicinin D-Smart bedelini iki parçada ödemesini sağlamayı hedeflemektedir, mevcut D-Smart satışımız da aynen devam etmektedir.

169 YTL’lik yazılım kartını satın almayan tüketiciler ise D-Smart uyumlu uydu alıcısını herhangi bir uydu alıcısı gibi kullanabilecek olup LOCA, Smartoyun gibi interaktif hizmetlerden yararlanabileceklerdir.

D-Smart Ready cihazlar çözüm ortağı Markalarımız (Arçelik, Beko, Botech, Goldmaster, Next ve Sunny) tarafından ayrıca üretilerek satışa sunulmuştur, talebiniz doğrultusunda sevk edilecektir. Raflardaki cihazlar yine mevcut satış sistemimiz içinde değerlendirilecek olup, bu kampanya kapsamında kullanılamayacaktır. Lütfen çalıştığınız toptancınız veya Markalarımıza taleplerinizi iletiniz.

Değerli İş Ortağımız,

Tüketicisine karşı görevlerini yerine getirmeye azami gayret gösteren D-Smart, tüketiciler ve siz bayilerimizden gelen talepler doğrultusunda ödeme kolaylığı ve deneme imkânı yaratan bu kampanyayı bilginize sunmaktan mutluluk duymaktadır.

Saygılarımızla,

D-Smart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi next-urla -- 29 Mayıs 2008; 23:52:44 >

Next&NextStar®-DIGITURK®-D-Smart®
İZMİR YETKİLİ BAYİİ
TEL:766 1 243
SATIŞ VE HİZMET NOKTASI
McCarty

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

28 Mayıs 2008; 3:08:31 

Dsmart gereksiz gibi geliyor bana? bence şuan bi özelligi yok. 3-5 tane kıytırık kanal için 300 ytl biraz fazla gibi geliyor bana...

[EP35-DS3R Rev. 2.1] [c2d E8400 3.0 Ghz] [P888+ 8800Gt 512 MB] [2x1gb 1066 Mhz Dominator] [BlueStorm 2 500W] [TT M9 MidTower] [Logitech Mx3200 Laser] [Skystar 2.6D] [Logitech X-530] [Nec 3510A] [Airties RT211]
Habana
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

28 Mayıs 2008; 11:26:26 

quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

Dsmart gereksiz gibi geliyor bana? bence şuan bi özelligi yok. 3-5 tane kıytırık kanal için 300 ytl biraz fazla gibi geliyor bana...

Ya hala bunları mı tartışıyoruz ? Yada neden bunları tartışmak istiyorsunuz ? Bu konuları geçeli sanırım 5-6 ay oldu ama hala aynı yerdesiniz.Dsmart ın kanalları bellidir ; 3-5 tane değil 15-20 tanedir. Sabah programları ve her hafta yayınlanan ve 15 saat süren dizi tutkunlarına belgesel, sinema ve dizi kanalları 'kıytırık' gelebilir buna bir yorum yapamam. Kampanya hakkında bir sözün varsa bunu söyle lütfen Dsmart yok şöyle yok böyle ye getirmeyin olayı yine...
BOOOOOOOOOOO

28 Mayıs 2008; 13:54:33 

e bu kampanyayla alırsak daha ucuza geliyor dsmart yoksa 400 küsür lira normalde

==> B O O O O O O O O O O O <==
N95 8GB - Bir Bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

NSeries - N95 8GB - Gelecek Bölüm Eğlence
Habana
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

28 Mayıs 2008; 15:13:49 

quote:

Orjinalden alıntı: BOOOOOOOOOOO

e bu kampanyayla alırsak daha ucuza geliyor dsmart yoksa 400 küsür lira normalde

Hayır ya , sizin dediğiniz çift çanaklı fiyatı galiba ,çünkü kutuların ortalama fiyatı 300 ytl civarı.
next-urla

28 Mayıs 2008; 18:30:04 

aynen katılıyorum arkadaşım konunun yeri burası değil sadece yeni sistem hakkında görüş belirtirseniz konu dağılmamış olur
quote:

Orjinalden alıntı: Habana

quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

Ya hala bunları mı tartışıyoruz ? Yada neden bunları tartışmak istiyorsunuz ? Bu konuları geçeli sanırım 5-6 ay oldu ama hala aynı yerdesiniz.Dsmart ın kanalları bellidir ; 3-5 tane değil 15-20 tanedir. Sabah programları ve her hafta yayınlanan ve 15 saat süren dizi tutkunlarına belgesel, sinema ve dizi kanalları 'kıytırık' gelebilir buna bir yorum yapamam. Kampanya hakkında bir sözün varsa bunu söyle lütfen Dsmart yok şöyle yok böyle ye getirmeyin olayı yine...

İZMİR YETKİLİ BAYİİ
SATIŞ VE HİZMET NOKTASI
bodrumlu2

29 Mayıs 2008; 9:20:30 

Diyelim ki ben D Smart kanallarını beğenmedim ama cihazı da beğenmedim tamamen geri verme şansım yok mu?

Nothing lasts forever
Even cold november rain
mustafa_(87)

29 Mayıs 2008; 18:25:29 

şu anda d-smart kutularını 240 a bile bulursunuz

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
senco

29 Mayıs 2008; 23:06:33 

nerde?

quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

DH CITROËN KULÜBÜ için TIKLA
SENCO, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir. tıkla
Atesmu

29 Mayıs 2008; 23:14:14 

D-smart Ready deyince nedense aklıma HD yayın geldi.

D-smart yani Doğan grubu yatırımlarına göre iyi netice alamadı şu digital platform işinden.Bu yüzden bu tür kampanyaları görmemizi gayet doğal olarak karşılıyorum.Ve yeni kampanyalar daha göreceğimizi iddia ediyorum.
senco

29 Mayıs 2008; 23:14:40 

nerde?

quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

DH CITROËN KULÜBÜ için TIKLA
SENCO, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir. tıkla
McCarty

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

30 Mayıs 2008; 0:25:01 

İlginç yaa

neyse... yorumsuz.

Dsmarttan yenı cihazlar bekliyoruz

quote:

Orjinalden alıntı: bodrumlu2

Diyelim ki ben D Smart kanallarını beğenmedim ama cihazı da beğenmedim tamamen geri verme şansım yok mu?

Hayir yok ! fakat izledigin kadar parasini ödersen geri vermen şansin vardir.

@habana Arkadasim ben zaten konuyla ilgli olsun + kampanyayla ilgili yorumumu yaptim başka bişey yapmadim. iyi okursan ne demek istedigimi anlarsin.
Saygılar.

edit: fllood yapmak istemedim sadece...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 30 Mayıs 2008; 0:30:29 >

[EP35-DS3R Rev. 2.1] [c2d E8400 3.0 Ghz] [P888+ 8800Gt 512 MB] [2x1gb 1066 Mhz Dominator] [BlueStorm 2 500W] [TT M9 MidTower] [Logitech Mx3200 Laser] [Skystar 2.6D] [Logitech X-530] [Nec 3510A] [Airties RT211]
next-urla

30 Mayıs 2008; 11:05:20 

konu açıklanmıştır

İZMİR YETKİLİ BAYİİ
SATIŞ VE HİZMET NOKTASI
fuatturkrap

30 Mayıs 2008; 11:52:43 

Doğancım hala pahalı , olmamış otur! Bi discovery için 300 küsür ytl çok...

Sen tanımazsın ama bu adam terstir. Tersi de pistir. Bulaşmaya değmez; senden zeki değildir. Lost izlemez, facebook hesabı bile yok modern zamanlarda bir delidir. Nargileden çektiği ilk(ve son) nefesten boğulur. Her yaştan alkolik felsefesini öğrenmiştir. Depremden, davul gürültüsünden dahi etkilenmez, uyur.. Ders çalışması gerektiğini bilir ama çalışmaz, ilgi göstermesi gerektiğini bilir ama göstermez; sorumsuzun biridir. Galeyana çabuk gelmez genelde durulur. Çılgın atsan dinmeni bekler, fırtınası sonradan gelir, ama gerekirse bir kaşık suda anafor çıkarır. Hiç uğraşma adam olsun diye, ben denedim olmuyor…
gago

30 Mayıs 2008; 12:31:15 

ya bunlar kendilerini çok mu zeki zannediyor

next-urla

30 Mayıs 2008; 12:59:03 

yayıncılıkta yüzde 53 oranında sözü geçen doğan grubu d-smart olayını icad etmeden önce.reklam alım grubunda full düzeyde çalışıyordu.yani o gün bir şirket sahibi olarak gitseniz benim ürünlerin reklamını yayınlamak istiyorum derseniz,ya 6 ay sonraya yada çok yüksek miktarlardaki paraları ödemeye razı olacaktınız.niçin ?
rtük kurallarına göre bir günde verebileceğiniz reklam saat süreside sınırlı olduğu için.
yani reklam yayınlama şirketleri yüzde 99 full kapasite ile çalışıyordu...yani para diğer medyalara kaçıyordu....

bu duruma çözüm olarak bir toplantıdan sonra.yeni kanal ihtiyacı ve değişik teknolojilerle evdeki tv lere ulaşma ve reklam alma çaresi düşünülmüş ve D-SMART doğmuştur...(makina olarak değil soyut bir marka olarak)

üstelik reklamlarda kadınları ilgilendiren ürünlerin kadın programlarında çocukların ürünleri çocuk programlarında yayınlama düşüncesi ürün sahipleri için bulunmaz bir fırsat olacaktı...

d smart ın ortaya çıkmasının ilksebebi bu...

yeni verilecek kanallar neler olmalıydı?

yeni verilecek kanallar basit kanallar olamazdı ünlü kanallar gelmeliydi ki bunlar talep görsün..
ama bedava verilmeliydiki (tamamen şifresiz)insanlar bu kanallara ulaşsın ve reklamlarını izlesin.
ama hesapta olmayan birşey oldu ve bu çok ünlü kanallar şifre istediler .mutlaka şifre li verilmesini fta olarak
verilirse diğer ülkelere pazarladıkları kanallarının değerleri düşeceğinden istemediler.

peki ama kim şifreleyecekti bunları.tabiki en büyük şifreleyici.....(nds)

bu yüzden nds ile görüşmeye gittiler buna kart yapsın diye.ama yine bir aksilik oldu.burnundan kılaldırmayan bu şirkette sadece kart satamayacagını şirket politikasının buna uygun olmadığını makina sistemi ile birlikte çalışmalarını bu yüzdende bir makina üreticisi ile görüşmek gerektiğini söyledi ..

haydaaaaa.

birde makina işi çıkmıştı ortaya peki bunu kim yapacaktı.tabiiki yine en büyükler humax kaon ve coship..

yayınların ne şekilde yapılacağı belli oldu.sıra geldi bunu kim satacaktı.?

işte asıl mucit düşünce burada ortaya çıktı.
düşünülen bu sistem iç piyasayı çok zor durumda bırakacağından muazzam bir karşı cephe oluşacaktı.takdir ettiğim bir dönüşle doğan grubu bu işi çok zor durumda kalacak olan iç piyasadaki en büyüklere pazarlatma yolunu seçti böylece hem şirketler bu yeni ürüne rakip olamayacaklar hemde pastadan payı alacaklardı ve diğer markalar ile farkları olacaktı (yumatu vs).üstelik onların markaları doğan grubunun da çok işine yarayacaktı çünkü müşterisi hazırdı.....kısacası istemeye istemeye d-smartın bu düşüncesine ortak olamak zorunda kaldılar .sonuçta yayını yapan yayını aldırandan daha güçlüydü....

buraya kadar herşey tamamlandı önlerine çıkan engeller teker teker aşıldı.hatta bu mucize makina ile interaktif reklamlarda dahil yeni gelen 30 kanal ile birlikte reklam alamama sorunu ortadan kalktı.şu an piyasada isesadece 2 kalem ürün satılır hale geldi.

biri fta 80 100 ytl lik makinalar.
diğeri d-smart.....

işte bu yeni 169 ytl lik olayda bu fta nın önünü kesmek için icat edildi..
tabii sadece bu sebepten değil yeni para kazanma imkanlarınıda araştırarak.
parayı izleyiciden değil başka yollardan karşılama mantığıyla hareket ediyorlar..
çok akıllıca yürüdüklerini itiraf etmekte yarar var.....

verilen hizmet
mümkünse parasız değilse ödenebilir bir rakam ile sağlanması amaçlanıyor .en önemliside hizmeti kullanırsan para ödüyorsun.izlemediysen ödemiyorsun bu kadar basit....

son olarak şunu söyleyebilirim cep telefonlarındaki kontorü icat eden adama zamanında kimse inanmamıştı.fakat şimdi pazarın yarısından çoğu kontör kullanıyor...
d-smart müşterisinin de çoğu kontör ü seviyor...yani kesinlikle fatura yok yok yok...bir şey satılacakca mutlaka kontör......gönüllü alım zorla değil.....

ne diyelim çok mantıklı...

UYDUMARKET NİKLİ ARKADAŞTAN ALINTIDIR ÇOK HOŞUMA GİTTİĞİ İÇİN SİZİNLE PAYLAŞTIM

İZMİR YETKİLİ BAYİİ
SATIŞ VE HİZMET NOKTASI
BOOOOOOOOOOO

31 Mayıs 2008; 2:48:56 

valla biz d smart alalı 1.5 ay falan oluyor 415e almıştık tek çanak