15 gündür 920 NW kullanıyorum şunu belirteyim aldığım yerde 3 üründe ölü piksel çıktı 4. monitörde bişey göremedim aldım eve geldim alt kısımda ölü piksel varmış birde siyah renklerde nerdeyse berbat görüntüsü var peki ben niye aldım çünkü alırken bu kadar kötü beklemiyordum ve fiyatı 285 liraydı tavsiyem bu model için tekrar düşünün
arkadaşım bence asus al bende iki monitörden birini almayı düşünüyordum ve araştırdım asusun özellikleri daha güzel bence asus al özelliklerinede dikkat edersen asusun özellikleri samsunga göre daha güzel ve daha ucuz.
pentium4 3.2_-kingston 512x2_-abıt a17_-nvidia geforce fx 5700_-avermedia tv card_-samsung 80 gb hdd_-samsung 500 gb hdd_-asus ta 9a1 atx kasa 350w_-samsung dvd-rw_-lg cd-rw_-lg dvd-rom_-creative m4400 4+1 sound system_-hp deskjet f370 all ın one_-microsoft kablosuz optik desktop 1000_-lg 194ws widescreen 19'' monitör.
15 gündür 920 NW kullanıyorum şunu belirteyim aldığım yerde 3 üründe ölü piksel çıktı 4. monitörde bişey göremedim aldım eve geldim alt kısımda ölü piksel varmış birde siyah renklerde nerdeyse berbat görüntüsü var peki ben niye aldım çünkü alırken bu kadar kötü beklemiyordum ve fiyatı 285 liraydı tavsiyem bu model için tekrar düşünün
bende bu monitörü almayı planlıyordum teşkkürler verdiğin bilgi için