arkadaşlar katılımların belirlenmesi için modcular izmirde toplanıyoruz,bir mekan bularak yapdığımız elimizde olan bütün modlu kasaları sergiliyoruz nerde ne zaman olduğu belirlencek,herşey katılımlara bağlı.... katılımlar...
[b][center]
[image]http://img108.imageshack.us/img108/5778/adsz2vp2.png[/image]
[link=http://resim.donanimhaber.com/m_23527979/mpage_1/key_/tm.htm]<İZMİR PC MOD SERGİSİ>[/link][/center][/b]
... saygılar, By.Bodyguards...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BODYGUARDS -- 12 Haziran 2008; 23:09:24 >
[Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır] ~La Rochefoucauld ~ [İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim, çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.] ~ Harriet Tubman~
olur ... nereye ,ne zaman,kim ,kiminle, nerede o kısım daha belirlenmedi
[Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır] ~La Rochefoucauld ~ [İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim, çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.] ~ Harriet Tubman~
mami23®
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 2 günü kaldı.
27 Mayıs 2008; 18:33:35
iyi bakalım rc690 ımla bende varım
mami23®
27 Mayıs 2008; 18:44:35
izmirden arkadaşları bekliyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mami23® -- 27 Mayıs 2008; 19:25:33 >
ewet arkadaşlar bu gün uygunmudur? gelen arkadaşlar,uygun ise mekan we saate karar werelim isterseniz...
mami23®
27 Mayıs 2008; 19:28:27
daha erken grup başkanı seçmemiz gerekecek ayrıca en az 25 kişi omalıyız