arkadaşlar gelemeyenlerin ısrarı üzerine ilerde bi buluşma daha ayrlarız,ama mod olsun/olmasın diyenlerin ve bu sefer kesin geleceklerin sayısı önemli,ısrarlar artarsa ilerde bidaha toplanırız,daha 3 gün oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BODYGUARDS -- 3 Haziran 2008; 12:48:19 >
evet arkadaşlar,banada teklifler artmaya başlıyınca şu konuya açıklık getirlim istedim, 2.izmir buluşmasında mod olsun mu, ben istemiordm,ama vaz geçdim,ısrarlar mod üzerine,herkes görüşlerini sunsun
(sadece görüş yetmiyor,olsun diyenler yer bulmadan sorumlu,maminin mekan yetmez bu sefer 8 kişi olmucaz o kesin )
evet arkadaşlar,banada teklifler artmaya başlıyınca şu konuya açıklık getirlim istedim, 2.izmir buluşmasında mod olsun mu, ben istemiordm,ama vaz geçdim,ısrarlar mod üzerine,herkes görüşlerini sunsun
(sadece görüş yetmiyor,olsun diyenler yer bulmadan sorumlu,maminin mekan yetmez bu sefer 8 kişi olmucaz o kesin )
Ali Rıza dedigin gibi bu sefer mod olmasın aga çok küçük dükkan ben tiner kokusundan ölüyodum mod olmasın bu sefer ama gene tekliflere bağlı