Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Seoul GT-5000 Hakkındaki Düşüncelerim

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> Seoul GT-5000 Hakkındaki Düşüncelerim Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Anadolu

27 Mayıs 2008; 15:52:38 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

eve ikinci receiver almak için kısa bir süre araştırdıktan sonra aldım. uydu güncellemesi olması en büyük avantajıydı. bir de kullananlar çok iyi olduğunu söylemişlerdi. yumatu iq, redline ve bunun arasında kalmıştım ve seoul aldım 97 liraya. kullandıktan sonra birkaç fikir yazayım dedim. çünkü hepimiz araştırırken bu yorumlar değerli oluyor.

* cihazın kurulumu çok kolay. takıyorsunuz, yazılımı güncelliyor, herşeyi hazırlıyor ve siz sadece kanal listesini düzenliyorsunuz. bu yönden çok güzel.
* menü çok kullanışlı ve basit. karışıklık düzensizlik yok. herşeyi kolayca bulaibliyorsunuz.
* kutudan 2 adet ara kablo çıkıyor. bizim tvde uçlu girişler yanda olduğu için kabloların görünmemesi amacıyla scart kabloyu kullandım.
* bazı kullanıcılar seste çınlama olduğunu söylüyorlardı. aynısı bende de var. tvden sesi kısıp kumandadan açınca düzeliyor fakat kumanda ses kontrolü yetersiz. ses iniş çıkışları fazla belli olmuyor. o yüzden her halukarda tv kumandasını kullanmak gerekiyor.
* kutudan çıkan kabloyu kullandığım için kaliteli bir ara kablo ile ses ve görüntüden daha fazla fayda sağlanabilir diye tahmin edilebilr diye düşünüyorum. forumda bazı arkadaşlar da aynı fikirde zaten.
* görüntü kalitesi çok iyi değil. dediğim gbi kablodan olablir ama yine de aman aman beğendiğimi söyleyemem. sanki benim next xcam daha güzel gibime geldi ama babam farkı yok dedi. bilmiyorum artık.
* benim için en kötü olanı cihazın ÇİN MALI olması. gerçi adından anlamam gerekirdi ama anlayamadım işte :) fakat başta farkında olsaydım almazdım.

ist_Mail

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

27 Mayıs 2008; 16:12:52 

Evet, kutusunda "Made in China" yazıyor.

Anadolu

27 Mayıs 2008; 16:33:01 

ben netten sipariş verdiğim için aldığımda gördüm. bakalım ne kadar götürecek:)

quote:

Orjinalden alıntı: ist_Mail

sugarboy

27 Mayıs 2008; 16:57:59 

97 liralık ürün için fazla bile

Sıfır ayarında çiziksiz full kutulu garantili faturalı az kullanılmış Sonyericsson p1i arıyorum!
r e s i t a l
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

27 Mayıs 2008; 17:08:29 

quote:

Orjinalden alıntı: Anadolu

ben netten sipariş verdiğim için aldığımda gördüm. bakalım ne kadar götürecek:)

quote:

Orjinalden alıntı: ist_Mail

http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=427248

burayada yazmışsın aman ha orası o cihazın vatanı kızmasınlar
bodrumlu2

28 Mayıs 2008; 13:40:49 

97 YTL ye gerçekten güzelmiş..

Nothing lasts forever
Even cold november rain
ist_Mail

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

28 Mayıs 2008; 14:52:48 

Ben de aynı cihazdan aldım. Henüz kullanmak nasip olmadı. Ama Çin malı olması beni rahatsız etmedi. Neticede bilgisayarımızdaki parçaların da yüzde 95'i belki de daha fazlası Çin malı. Diğer receiverların da öyle. Önemli olan beklentilerimizi karşılaması- ki inşallah karşılıyordur. Yoksa çok da üzülmemek lazım. Bu paraya bu kadar.

enteresavar

29 Mayıs 2008; 8:56:48 

bende yeni bu cihazdan aldım henüz kurmadım.Fiyat olarakta 90cm çanak+lnb+20mt kablo ile beraber 125ytl ye internetten aldım aldığımdan bir sonraki gün geldi.Şuana kadar hiç uyduyla işim olmadığından işlerim bittiğinde birine taktırmayı düşünüyorum.Ama almadan önce yorumlarını okudum birçok forumda bu cihaz için negatif şey söyleyen kimse çıkmamış.Çin malınada gelirsek aldığımız her ürün çin malı ha unutmadan geçende tvde izledim elin çinlisi pet şişeleri dolduruyor bir yandan öbür yandan ise polar ipliği çıkarıyor bizde polarımızı sıcacık giyiyoruz

GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
mituys

24 Haziran 2008; 11:17:46 

97 ytl ye nereden aldınız acaba_?

JAPONYAYA BİZİMLE UÇUN
JackDaniels

24 Haziran 2008; 18:16:00 

bu seulde yuv bağlantısı yoktur sanırım değilmi

5000-2000 vs hiçbirinde yokmu acaba bu bağlantı

imza yok nedense?
koko69

25 Haziran 2008; 0:27:51 

Arkadaşlar bu seoul ürünleri konusunda açılmış birçok topik var. Bu yerli bir firmanın toplama bir cihazıdır. Öne çıkan yanı verdiği yazılım desteği ve f/P ürünü olmasıdır. GT 5000 modeli tavsiyemdir. Bu 2000 modeli daha sonra çıktı ama cihazı görmediğim için birşey diyemiyorum. Yuv çıkışı yok. Scart - scart bağlabilirsiniz.
Bir de çin malı olayını aşın artık. Çin bütün dünya markalarına mal yapıyor.

Saygılarımla
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> Seoul GT-5000 Hakkındaki Düşüncelerim Sayfa: [1]
Buraya git: