Şimdi Ara

BİM'de 40 YTL'ye gitar satılıyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
12.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• güzel kaynatıp içilir o çalınmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

güzel kaynatıp içilir o çalınmaz

dostum 40 ytl lik gitardan ne beklenebilir ki..
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

güzel kaynatıp içilir o çalınmaz

Bim iyice aştı
  • Bendede manuhel rahmoni nin var yabnlış yazdım ama unkapanından almıştım 50 ytl ye klasik gitar
  •  BİM'de 40 YTL'ye gitar satılıyor?
    Gitar buymuş

Özellikler kısmında aynen şöyle yazıyor.

Gitar
    # ~87x33x7,5 cm
    # Parlak ince polyester cila
    # Ihlamur ağacı saplı

39.50 YTL

Bimden Gitar çalmayan kalmasın kampanyası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlla herşeyin en pahalısı en kalitelisi diye bize yutturulanı almak zorunda değilizki, gitara ilk başayan biri alabilir bunu mesela. Ne olacak teli felanmı kopacak o kadarda dandik değildir bim sonuçta alır bunun yükümlülüğünü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

İlla herşeyin en pahalısı en kalitelisi diye bize yutturulanı almak zorunda değilizki, gitara ilk başayan biri alabilir bunu mesela. Ne olacak teli felanmı kopacak o kadarda dandik değildir bim sonuçta alır bunun yükümlülüğünü.

Dostum gitar dedigin sey cikolata degilki her gordugun guzel olsun sesi soundu guzel olsun..

Bu arada o gitarin sapi sominede yanar.
  • bim forever
  • belki de tahminlerin çok üzerinde bir gitardır.
  • geçen gün kardeşime aldım bitane
  • quote:

Orjinalden alıntı: AyKuT^

geçen gün kardeşime aldım bitane

nasıl ? Belki bende kuzenime alabilirim.
  • Bugün gördüm arkadaşlar hakkaten sapını kaynatıp için S şeklinde bir sap akort etmeye korktuğum bir tel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::MetallicA::

quote:

Orjinalden alıntı: AyKuT^

geçen gün kardeşime aldım bitane

nasıl ? Belki bende kuzenime alabilirim.

gitardan hiç anlamam ilk defa elime aldım diyebilirim ama güzel geldi gözüme kardeşimde heves etmiş aldım sevindi işte

• Bimde iyice abartı yakında bimde bateri filan alabilecez galiba xD
  • BEN KAÇIRDIM YAW BİZİM BURAYA GELDİĞİ SAAT BİTMİŞ GİATARLAR YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN MASRAFSIZZZ
  • dostlar,

istanbul avrupa yakasında halen satan şube varmı bizim 11 yaşındaki yeğene lazım kursa başlıyorda
  • 29 liraya tuzlada var....

Bim değilde dia'dan bir webcam aldım 8 lira...canavar gibide gösteriyor mikrofonu falanda var...Köpek öldüren kamera yani...
  • Bende bugun bime cikolata almaya girdim gitar alıp cıktım :)
    Daha once hic çalmadım ama kac yıldır bi ara alayım da ogreneyim diyodum fiyatlara bakınca sallıyodum bimde 39a gorunce aldım normal gitarlardan biraz kucuk geldi agırlıgı da 1-2 kilo falan var yok bu benim hosuma gitti portatif bi gitar. bunla çalmayı ogrenip hosuma giderse kalite bi gitara gecmeyi dusunuyorum, hosuma gitmezse de dekor amaclı evde odama asarım cilası falan çok hoş duruyor.
    cantası bile var normalde orjinal marka bi gitar alayım desen 40 lira cantasına verirsin sanırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5D5240269 -- 28 Eylül 2010; 18:16:04 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.