Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
px100 cowon D2 yi kaldıramıyor...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Kulaklık ve aksesuarlar >> px100 cowon D2 yi kaldıramıyor... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
EmreFB1907
Uzaklaştırılmış
7 gün cezanın 6 günü kaldı.

27 Mayıs 2008; 0:28:18 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar bende cx300 ve px100 var cx300 ü bir kenara bırakalım forumlarda px100ün doğal sesinden bahsediliyor bassları derin deniyor ben anlamadım bende cowon d2 var px100 trubass ı köklüyorum ses seviyesi 32-33 lerdeyken bassları bozuyor(en fazla ses 50) ama cx300 de ses seviyesi 40 lara kadar bozmuyor

Ben um1 veya um2 almanın arifesinde biri olarak sizce westone kulaklık almalımıyım... yoksa yanlışmı yapmış olurum
nurixY

28 Mayıs 2008; 13:53:52 

quote:

Orjinalden alıntı: emere

arkadaşlar bende cx300 ve px100 var cx300 ü bir kenara bırakalım forumlarda px100ün doğal sesinden bahsediliyor bassları derin deniyor ben anlamadım bende cowon d2 var px100 trubass ı köklüyorum ses seviyesi 32-33 lerdeyken bassları bozuyor(en fazla ses 50) ama cx300 de ses seviyesi 40 lara kadar bozmuyor

Ben um1 veya um2 almanın arifesinde biri olarak sizce westone kulaklık almalımıyım... yoksa yanlışmı yapmış olurum

EĞER BAS İSTİYORSAN UM2 SENİN PX100 DEN BENCE DAHA İYİ ÇÜNKÜ KULAK KANALINA DAHA YAKIN
UM2 ALMAK İSTİYORSAN SANA SATABİLİRİM.KUTUSUNDAN HERSEYİNE KADAR BENDE DURUYOR.GÜZEL BİR FİYAT A SATABİİRİM. PM AT DETAYLI KONUŞALIM.BELKİ PLAYERİNDEN KAYNAKLANABİLİR.

Yakında----

İmod 5.5g-ALO Jumbo cryo X Silver - RSA Predator -

Westone 3
theoden541

Sisteme Gözat

28 Mayıs 2008; 14:48:06 

cihazın çıkış gücü kulaklığı beslemeye yetmiyor olabilir...

aynı şarkıyı media playerda o ses seviyesinde trubass ile dinle bakalım hangisi hangisini kaldıramıyor anlarsın...

bende merak ettim...

As if ignorance was my secretdesire..Mephisto!-I am an angel who dresses in red,Riding above you, etching fire rings.I have learned to fly don't you remember?.While you still have not come down.From your long-dead tree.I can teach you wonders if you give me your soul.-.Marvels and wild dreams can be yours.I can teach you how iron turns to gold.And how life can grow so old.But I am a demon who dresses in red.And I do not hope you will understand...Mephisto
helsloot

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

28 Mayıs 2008; 16:23:34 

quote:

Orjinalden alıntı: theoden541

aynı şarkıyı media playerda o ses seviyesinde trubass ile dinle bakalım hangisi hangisini kaldıramıyor anlarsın...

bende merak ettim...

Cihaz cok rahat besler cowon d2 en güçlü çıkışa sahip player şuanda kulaklık pörtlüyor besbelli ... kanal içi al

İnsanlar görüntüleriyle karşılanır, şahsiyetleriyle uğurlanır.
theoden541

Sisteme Gözat

28 Mayıs 2008; 17:39:20 

quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

quote:

bende merak ettim...

Cihaz cok rahat besler cowon d2 en güçlü çıkışa sahip player şuanda kulaklık pörtlüyor besbelli ... kanal içi al

tavsiyeye gel...

birader px100 ün yamulmuyorsam kanal başı 40 mw a kadar tepkisi var kanal içlerinde daha yüksek mi yani

AYRICA EN YÜKSEK ÇIKIŞA SAHİP MP3 ÇALAR RİO KARMA DIR (60+60=120MW) ÖĞRENİN...

As if ignorance was my secretdesire..Mephisto!-I am an angel who dresses in red,Riding above you, etching fire rings.I have learned to fly don't you remember?.While you still have not come down.From your long-dead tree.I can teach you wonders if you give me your soul.-.Marvels and wild dreams can be yours.I can teach you how iron turns to gold.And how life can grow so old.But I am a demon who dresses in red.And I do not hope you will understand...Mephisto
EXcom_Zkko

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

28 Mayıs 2008; 19:42:14 

quote:

quote:

quote:

bende merak ettim...

tavsiyeye gel...

birader px100 ün yamulmuyorsam kanal başı 40 mw a kadar tepkisi var kanal içlerinde daha yüksek mi yani

Cihazın kulaklığı besleyemediği için basslarda bozma olması durumu olabilir mi? besbelli kulaklık ses şiddetini kaldıramıyor..

@emere

derin, kaliteli bass, gümbür gümbür bass demek değildir..

Samsung NV3 + 2GB Sandisk MiniSD
dost..:)

28 Mayıs 2008; 20:55:54 

um2 bass kalitesi olarak px100 ü geçemez diye düşünüyorum

/microlab solo7 2.0/TrekStor Vibez 12gb/Koss PortaPro/CRE/\TIVE EP630

kimine göre müzik sadece ruhun gıdasıdır ama benim için anlamı çok daha büyük!..
helsloot

Sisteme Gözat

28 Mayıs 2008; 21:17:43 

quote:

Orjinalden alıntı: EXcom_Zkko

quote:

quote:

quote:

bende merak ettim...

tavsiyeye gel...

Cihazın kulaklığı besleyemediği için basslarda bozma olması durumu olabilir mi? besbelli kulaklık ses şiddetini kaldıramıyor..

@emere

derin, kaliteli bass, gümbür gümbür bass demek değildir..

Bilmiyor işte , HE HE deyip geçecen ayrıca piyasada rio karma mı kaldı ??? nuh nebiden kalma playerlardan bahsetmiyoırum güncel mp3 playerlar içinde en güçlüsü cowon d2 ,çıkış gücü yetmese ses az gelir niye bozulma olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 28 Mayıs 2008; 22:11:52 >

ismailovic

28 Mayıs 2008; 22:13:21 

belki um2 bass kalitesi olarak px100 ü geçemez

Kazanacaksınız!
Kazanmak için uğraşacaksınız. Ama netice ne olursa olsun, sizler benim gözümde hep kazandınız, hep şampiyonsunuz. Allah yardımcınız olsun!!
theoden541

Sisteme Gözat

28 Mayıs 2008; 22:49:22 

Mesaj içeriğinde çok fazla alıntı bulundu ve gösterimi engellendi

theoden541

Sisteme Gözat

28 Mayıs 2008; 22:51:30 

öğrenmek kolay:

kulaklığı bir kulaklık amfisine bağlayıp aynı ses seviyesinde 2 sinde de deniyceksin...

benim organix 20+20 ile portapro ya güç yettiriyor gerçi ama portapro da ses yükseltmek için özel yöntemler kullanılmış ama d2 nin de 47+47 mw çıkış gücü var...

üstelik px100 ile portapro nun son ses düzeyleri neredeyse aynı...

aynı şekilde portapro yu ve px100 ü kasanın jakına bağladığımda da son seste, üstelik daha yüksek seste trubass ile bozulmadan dinlşeyebiliyorum...

neden konuyu açan akadaş deneyip polemiklere son getirmiyor?

helsloot

Sisteme Gözat

28 Mayıs 2008; 23:00:06 

quote:

öğrenmek kolay:

kulaklığı bir kulaklık amfisine bağlayıp aynı ses seviyesinde 2 sinde de deniyceksin...

benim organix 20+20 ile portapro ya güç yettiriyor gerçi ama portapro da ses yükseltmek için özel yöntemler kullanılmış ama d2 nin de 47+47 mw çıkış gücü var...

üstelik px100 ile portapro nun son ses düzeyleri neredeyse aynı...

aynı şekilde portapro yu ve px100 ü kasanın jakına bağladığımda da son seste, üstelik daha yüksek seste trubass ile bozulmadan dinlşeyebiliyorum...

neden konuyu açan akadaş deneyip polemiklere son getirmiyor?

Cowon d2'nin ses çıkış gücü 47+47mw değil ! 37+37 = 74mw'dir bana öğren gel diyorsunda kendin bazı şeyleri bilmiyorsun ayrıca ilk mesajıma bakarsan şuanda ibaresini kullandım , şuan piyasada satılan mp3 playerları kastettim... kaldıki denediğim px 100 cowon u3 de bile son seste distorsiyona giriyordu , kulakiçi olan ep-630 da ise basslarda en ufak bir bozulma olmuyordu , ve bu ses şiddetine dayanacak kulakda tanımıyorum açıkcası .. d2 nin çıkışı daha da yüksek 50 kademe var, ve px100'ü distorsiyona sokması gayet doğal head-fi da millet kocaman kafa üstü kulaklıkları sürüyorlar d2 ile anfisiz olarak ;

Ekteki dosya (1)

theoden541

Sisteme Gözat