selamlar. lg dwd-rw birdenbire e sürücüsü olarak görünmez oldu bilgisayarda.. aygıt yöneticisinde baktım. yanında sarı bi işaret var. içine bi cd taktığımda bi süreyeşil ışık yanıp yanıp sönüyor.ve daha sonra hiç ışık yanmıyor. mevta mı oldu acaba.
sürücüsü mutlaka vardır xp nin içinde ama belki içindeki sürücü kaybolmuştur istersen cd yi tak bir onarmayı dene
ABD nedir? ABD;sömürge,ezilenhalklar,saldırganlık,devlet terörü demektir.ABD, savaş demektir. Atom bombası, nükleer silah, katliam demektir.ABD;Lozan'a atılmayan imza, Sevr'i unutmayan,unutturmayan sinsi hafıza demektir.ABD;"Yeşil Kuşak","Ilımlı İslam", BOP, BİP,BM, NATO,IMF demektir.ABD; Pentagon,CIA ve uzantıları,kirli sermaye,Ermeni diasporası,Yahudi lobisi,loca,Soros, iç karışıklık, satın alınma, psikolojik harp demektir.ABD;İsrail, MOSSAD demektir.ABD;Muavenet'e atılan füze,Paşa'nın uçağına uzanan eldir. ABD; pkk bürosu,pkk kampı,pkk mayını, pkk silahı demektir.ABD;Kandilli dağı demektir.ABD; Türkmen'e atılan bomba, Türkmen kızına yapılan tecavüz, silinen kırmızı çizgi,başa geçirilen çuval,kürt bölücüye uzanan dostça el,"Sayın Başkan(!)" diyen dildir
merhaba arkadaşlar benzer bir sorunda ben yaşıyorum, hp dv 5196ea laptop kullanıyorum, format yeni attım ve suanda makinemde aygıt yöneticisinde dvd-rw driverını doğru olarak yüklenmiş şekilde görebiliyorum, herhangi bir ikaz da yok, ama Bilgisayarımda göremiyorum ve herhangi bir okuma da yapmıyor, sorunumu çözemedim.
E:'nin gözükmemesi bana da oluyordu içine bir CD-DVD koyduğum zaman tekrar çıkıyordu ama.
The colors of the rainbow, so pretty in the sky Are also on the faces, of people going by I see friends shaking hands saying, "How do you do?" They're really saying, "I love you." I hear babies cry, I watch them grow They'll learn much more, than I'll ever know And I think to myself... What a wonderful world.