İkisi arasında kaldım. Arasında pekte bir fiyat farkı yok, siz hangisini önerirsiniz? Mümkünse test/grafik resimleri olanlar ekleyebilirse harükulade olur.
Extra olarak, yanına birde termal macun önerisi olursa iyi olur.
Teşekkürler, saygılar, sevgiler.
E8400@3.6ghz (stock cooler) | Asus Maximus Formula | 2x1 Team Xteem 800mhz @ 1050 mhz | Zotac 9800GTX Amp! Edition | Samsung 500GB HDD | Acer 19'' LCD | HighPower 560W PSU | ThermalTake VH6000BWS Case | Microlab FC-861 5+1
termal macunu alınca iyice çalkala (içinde ki bilya sesini duyana kadar) işlemciye ve cpu ya ince bir tabaka halinde yay 200 saat sonunda %100 performans gösterecektir
Gittikçe kafam karışıyor, bu soğutucu olayı gerçekten çok karışık. Açıkçası ses benim için pek bir problem değil (aşırı, abartı ve ötesi durumları hariç) ben performansa bakarım :) e8400 'ü 4.2 ve üzeri deneyeceğim. Şu cooler master'a bir bakayım. Başka önerileri olan varsa çekinmesinler, yazsınlar
Teşekkürler.
E8400@3.6ghz (stock cooler) | Asus Maximus Formula | 2x1 Team Xteem 800mhz @ 1050 mhz | Zotac 9800GTX Amp! Edition | Samsung 500GB HDD | Acer 19'' LCD | HighPower 560W PSU | ThermalTake VH6000BWS Case | Microlab FC-861 5+1
Maksimum devirde fan rahatsız ediyor onun dışında(orta varsa veya en alt) seviyelerde duyman gerçekten imkansız.
Forumda Vendetta1-2nin video incelemesi var(hatırladığım kadarı ile nirvana ile de karşılaştırılıyor) mutlaka izle ve karar ver.Seçtiğin soğutucular gerçekten çok iyiler,bunlar haricinde Thermalright pasif soğutucu+fan'a bakabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsk -- 29 Mayıs 2008; 19:16:56 >