önerebileceğiniz ip kamera var mı? / maliyet ne olur?
neden wireless? kabloluların fiyatı daha uygun...
LG 32LE2R TV, PS3 60GB Pal, Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player, Digiturk+, Lenovo 3000 N200 Notebook, Pure Acoustics Dream 77, Pure Acoustics SL-W10 sub, Onkyo TX-SR 605 avr, Monster THX 1,5mm² kablo, Panasonic PT-AX200, fon-screen 200x200 perde, Tunçmatik 650VA UPS Oyun bittiğinde şah da piyon da aynı kutuya konur!.. SATILIK PROJEKSİYON PERDESİ VE TAVAN ASKI APARATI
Bende alttaki linktekini düşünüyorum, Dinamic DNS ayarlarıyla uğraşmadan tak çalıştır bir wireless ip cam, uzaktan evi seyredebilirsin. Ama alıp denemedim daha blginiz olsun
IP kamera almadan önce PDA den goruntu almayı deniyorum fakat henüz başaramadım.
Ayrıca hareketli pan/tilt ozelliginin olmasının tek kamera ile birden fazla odayı kontrolünün sağlanması açısından daha ekonomik bir çözüm olduğunu düşünüyorum.
kullananlar konu hakkında feed back verir misiniz?
LG 32LE2R TV, PS3 60GB Pal, Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player, Digiturk+, Lenovo 3000 N200 Notebook, Pure Acoustics Dream 77, Pure Acoustics SL-W10 sub, Onkyo TX-SR 605 avr, Monster THX 1,5mm² kablo, Panasonic PT-AX200, fon-screen 200x200 perde, Tunçmatik 650VA UPS Oyun bittiğinde şah da piyon da aynı kutuya konur!.. SATILIK PROJEKSİYON PERDESİ VE TAVAN ASKI APARATI
sonuç olarak fiyat (mümkün olduğu kadar az) performans (pda den direk görmek için java program gerekli) , ve CCD lerin üstün CMOS lara göre üstünlüğünü kabul ederek.
Vivatek 3127 de karar kıldım. (fakat direk alabileceğim D-link 5300G bulamadığımdan birazde fiyatının yüksek oluşundan)