Şimdi Ara

The Curious Case of Benjamin Button (2008) | David Fincher

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
8.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tür : Dram / Romantik / Fantastik / Gizem
    Yönetmen : David Fincher
    Senaryo : Eric Roth , Robin Swicord , Francis Scott Key Fitzgerald (Kitap)
    Görüntü Yönetmeni : Claudio Miranda
    Müzik : Alexandre Desplat
    Yapım : 2008, ABD

Brad Pitt (Benjamin Button) , Cate Blanchett (Daisy) , Tilda Swinton (Elizabeth Abbott) , Elle Fanning (6 Yaşındaki Daisy) , Julia Ormond (Caroline) , Jason Flemyng (Thomas Button) , Elias Koteas (Monsieur Gateau)

David Fincher'in yeni filmi.F.Scott Fitzgerald'ın hikayesinden yola çıkarak Eric Roth'un kaleme aldığı filmde, seksenli yaşlarında doğan ve "geriye doğru" yaşlanmaya başlayan Benjamin Button'un fırtınalı hayatına, yaşadığı ve kaybettiği aşklarına tanık olacağız. Birinci Dünya Savaşı'nın bittiği günlerde başlayan öykü, 20. yy. boyunca bizi bu maceranın içine sürükleyecek. Oyuncu kadrosunda Cate Blanchett, Brad Pitt ve Tilda Swinton gibi isimler bulunan The Curious Case of Benjamin Button, ABD prömiyerini 19 aralıkta yapacak.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Evet bu Filmi Gerçekten uzun süredir takip ediyorum..

Casting başladıgından beri..

Cate Blanchett , Julia Ormond , Brad Pitt daha ne denilebilirki

Güzel Kadro Güzel Bir Film olacak gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 26 Mayıs 2008; 12:33:12 >
  • konusu süper umarım iyi bi film olur
  • Geriye doğru yaşlanıyor dan kasıt gençleşmek mi yoksa benim bilmediğim bir anlamı mı var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Geriye doğru yaşlanıyor dan kasıt gençleşmek mi yoksa benim bilmediğim bir anlamı mı var?

80 yaşında doğuyor giderek gençleşiyor.bizim yaşadığımızın tam tersini yaşıyor.youtube dan fragmanını koymuştum ama görünmüyor sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: X@ndeR

quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Geriye doğru yaşlanıyor dan kasıt gençleşmek mi yoksa benim bilmediğim bir anlamı mı var?

80 yaşında doğuyor giderek gençleşiyor.bizim yaşadığımızın tam tersini yaşıyor.youtube dan fragmanını koymuştum ama görünmüyor sanırım.

Tamam ben doğru anlamışım demek ki. Böyle bir film daha vardı sanki.
  • 80 yaşında nasıl doğabilir ki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hobaaa. David baba yine iyi bir flmle geliyor. Merakla bekliyorum.

@Celtic, hocam filmin inceliği de orada zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Celtic

80 yaşında nasıl doğabilir ki?

Garibanlıktan anası uzun süre doğuramamış. Para bulamayınca bekletmiş ne yapsın. Fakirse aç mı bıraksın çocuğunu. Analık böyle birşey işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: Celtic

80 yaşında nasıl doğabilir ki?

Leylekler getirmiştir.

Neyse, ilginç bir konu. İzlemeli, ona göre değerlendirmeli.
  • Senaryo çok zekice.Çok etkilendim fragmanı izlerken.Çok hoş bir yapım olacağına eminim.Th Dark Knight,Oscar alabilir ama bu film alacak bence.Hem senaryo güzel hem de Fincher Şu an önyargılı davranıyorum ama benimkisi Fincher'ın taraftarlığı olsa gerek.Fragmanı kesinlikle izleyin!

Fragman için:

http://www.benjaminbutton.com/
  • Öyle bir film ki. Ya mükemmel olur ya fiyasko. Kesinlikle ortası olamaz diye düşünüyorum. Cate Blanchett ve Brad Pitt müthiş isimler. Ama David Fincher ismidir bana güven veren. Farklı ve iddialı bir yapım. Umarım hayal kırıklığı olmaz.
  • film hakkında detaylı bilgi ve orijinal fitzgerald hikayesi bu sitede mevcut.
    http://www.bakiniz.com/the-curious-case-of-benjamin-button/
  • İkinci trailer yayınlandı.
  • Söz konusu yönetmen David Fincher Olunca filme farklı gözle bakıyorum şu anda. Hele Brad Pitt ile Cate Blanchett ' ın başrolde olduğunu görmek... Mükemmel olması gerekiyor bu filmin. Neden mi ? Senaryo mükemmel, Yönetmen Mükkemmel, Oyuncular mükemmel, Filmin kendisi de mükemmel olmalı..
  • David Fincher varsa tamamdır, konuya bile bakmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddy -- 29 Eylül 2008; 13:35:08 >
  • Konu güzel filmde güzel olacak gibi
  •  The Curious Case of Benjamin Button (2008) | David Fincher

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 18 Kasım 2008; 17:06:23 >

• Güzel film olcak
  • poster eklendi.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.