Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Led ışık

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> Led ışık Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
cossolina

25 Mayıs 2008; 23:27:53 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

[URL=http://img259.imageshack.us/my.php?image=dsc01307gw0.jpg][IMG]http://img259.imageshack.us/img259/8459/dsc01307gw0.th.jpg[/IMG][/URL]

arkadaşlar elimde bir tane mavi ışıklı led var bunu kasaya nasıl takabilirim neon havası vermek için

cossolina

25 Mayıs 2008; 23:31:36 

[image]http://img259.imageshack.us/img259/8459/dsc01307gw0.th.jpg
[/image]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cossolina -- 26 Mayıs 2008; 13:44:50 >

::problemchild::

25 Mayıs 2008; 23:32:09 

REsimler i Duzelt

..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
mc_crazy

25 Mayıs 2008; 23:36:08 

önce direnc kullancaksın kaclık direnc kullancagına gorede 5 yada 12 w psu dan ekeltirk cekerek bir köseye koyabılrısın koyabilirsin...

cemre16

26 Mayıs 2008; 10:24:58 

sen bunları bi milyoncudan almışsın sanırım
onlar 4,5 luk sakın 12 voltta baglama bi daha yanmaz sonra
siyah kırmızı bagla ama voltaj önemli tabii 5 le 4.5 onları çalıştırır pillerin 1.5 oldugunu varsayıyorum ama önerim bunlarla kasa içerisinde saglam bagla sonra şase filan yapar allah korusun üzülürsün üç kuruşluk ışık için pcne zarar verirsin kolay gelsin..

nisso

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

26 Mayıs 2008; 18:28:27 

direnç ile bağlayabilirim sanırsam fakat 1 led az gelir sanırım yani elektriğin boşa gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nisso -- 26 Mayıs 2008; 18:28:37 >

-nisso-
gigabyte 945///intel dual core 3.00///Nvidia Geforse7300 LE///1gb kingston-1gb oem ram///samsung 250gb sata

Barısİnce

Sisteme Gözat

26 Mayıs 2008; 20:10:23 

Ya Hocam Hiç Uğrasma.Git Bi Elektronikçiden 2. Adet Mavi Led Al.Maksimum Vereceğin Fiyat 1 Ytl.Direncede Para Vermiyosun Zaten. (Renk Secimi Senin Tabikide )Onlara 470 Ohm*luk Bir Direnc At.Normal Molexle Psu Ya Bağla Gayet İyi Aydınlatma Alırsın (Tabi 2 Ledin Aydınlığı Ne Olursa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barısİnce -- 26 Mayıs 2008; 20:10:02 >

Adagio For Stings..!!

İntel Pentium 4 HT 631 [Cedar Mill // 65nm // Cache 2 Mb] 3.0 @ 4.20 [Def.Voltage & Stock Fan] // Asrock 755DUAL-VSTA [Bıos V:2.90 Update] // Msı RX9200SE // Kingston 1Gb DDR2 533 Ram // Western Digital 8Mb 160 Gb İde Hard Disk // Lg SecurDisc Dvd-Rw // Everest Modding Case // Aopen 300W Psu // Microsoft Ps2 Klavye&Mause // Creative Usb Sound Blaster 24-Bit //Logitech x230 (2+1) // Microlab MC-4600 (5+1) // 30 Cm UnıversaL 170W Rms Bass // Benq V772 17'' Crt
kırkgöz

Sisteme Gözat

26 Mayıs 2008; 20:38:11 

ben kasamda mavi ledli 1 tanesi 12cm 1 tanesi 8cm lik fan kullanıyorum çuk süper oluyor bence kasa fanlarını değiştir

BODYGUARDS

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

26 Mayıs 2008; 20:46:55 

quote:

Orjinalden alıntı: kırkgöz

ben kasamda mavi ledli 1 tanesi 12cm 1 tanesi 8cm lik fan kullanıyorum çuk süper oluyor bence kasa fanlarını değiştir

ledleri kasann içine koyacaksa mantıklı

[Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
Bugün yarına dünle beslenerek yol alır
]
~La Rochefoucauld ~
[İki şeye hakkım olduğuna karar verdim:
Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim,
çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.
]
~ Harriet Tubman~

cossolina

27 Mayıs 2008; 2:46:19 

ölesine taktım da görüntü hoş oldu biraz toparlaması var o da bitti mi daha da güzel olacak inş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cossolina -- 27 Mayıs 2008; 2:45:57 >

cemre16

30 Mayıs 2008; 11:18:46 

quote:

Orjinalden alıntı: nisso

direnç ile bağlayabilirim sanırsam fakat 1 led az gelir sanırım yani elektriğin boşa gider.

ARKADAŞIM SANA ÖNERİM ARABA AKSESUARCILARINDA BULABİLECEGİN ve bende yeni modifiyede soguk katot yerine bunları kullanıyorum 3-5-10 değişiyor led saysısı 50 sıralı olanlar bile var
bunlardan alabilir bir adet anahtar baglarsın ve direkt sarı siyah 12 volltta
kullanırsın..alternetif sana ama tavsiyem tabiiki led alıp yapmandır bilgin yoksa bilgisayarcıların kator ışıklara vericegin parayla bunları kullanabilirsin örnek

yada bu tarzda kaplolara sararsın

bu tip ürünleri aksesuarcılarda bulabilir ve pcnin içini caf caflı jan janlı yapabilirsin bende öneri ve maliyetide fazla tuzlu olmaz ve
beni görüşüm katot ışıklar daha fazla aydınlatıyor ama ledler daha uzun ömürlü ve maliyeti ucuz..

cossolina

31 Mayıs 2008; 16:25:06 

quote:

Orjinalden alıntı: cemre16

quote:

Orjinalden alıntı: nisso

ARKADAŞIM SANA ÖNERİM ARABA AKSESUARCILARINDA BULABİLECEGİN ve bende yeni modifiyede soguk katot yerine bunları kullanıyorum 3-5-10 değişiyor led saysısı 50 sıralı olanlar bile var
bunlardan alabilir bir adet anahtar baglarsın ve direkt sarı siyah 12 volltta
kullanırsın..alternetif sana ama tavsiyem tabiiki led alıp yapmandır bilgin yoksa bilgisayarcıların kator ışıklara vericegin parayla bunları kullanabilirsin örnek

yada bu tarzda kaplolara sararsın

bu tip ürünleri aksesuarcılarda bulabilir ve pcnin içini caf caflı jan janlı yapabilirsin bende öneri ve maliyetide fazla tuzlu olmaz ve
beni görüşüm katot ışıklar daha fazla aydınlatıyor ama ledler daha uzun ömürlü ve maliyeti ucuz..

Teşekkürler cemre16 en iyi hazır led almak

nisso

3 Haziran 2008; 14:00:17 

hazır led kolay iş'tir fakat sen yapınca daha zevkli oluyor

-nisso-
gigabyte 945///intel dual core 3.00///Nvidia Geforse7300 LE///1gb kingston-1gb oem ram///samsung 250gb sata

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> Led ışık Sayfa: [1]
Buraya git: