sen bunları bi milyoncudan almışsın sanırım onlar 4,5 luk sakın 12 voltta baglama bi daha yanmaz sonra siyah kırmızı bagla ama voltaj önemli tabii 5 le 4.5 onları çalıştırır pillerin 1.5 oldugunu varsayıyorum ama önerim bunlarla kasa içerisinde saglam bagla sonra şase filan yapar allah korusun üzülürsün üç kuruşluk ışık için pcne zarar verirsin kolay gelsin..
Ya Hocam Hiç Uğrasma.Git Bi Elektronikçiden 2. Adet Mavi Led Al.Maksimum Vereceğin Fiyat 1 Ytl.Direncede Para Vermiyosun Zaten. (Renk Secimi Senin Tabikide )Onlara 470 Ohm*luk Bir Direnc At.Normal Molexle Psu Ya Bağla Gayet İyi Aydınlatma Alırsın (Tabi 2 Ledin Aydınlığı Ne Olursa)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barısİnce -- 26 Mayıs 2008; 20:10:02 >
İntel Pentium 4 HT 631 [Cedar Mill // 65nm // Cache 2 Mb] 3.0 @ 4.20 [Def.Voltage & Stock Fan] // Asrock 755DUAL-VSTA [Bıos V:2.90 Update] // Msı RX9200SE // Kingston 1Gb DDR2 533 Ram // Western Digital 8Mb 160 Gb İde Hard Disk // Lg SecurDisc Dvd-Rw // Everest Modding Case // Aopen 300W Psu // Microsoft Ps2 Klavye&Mause // Creative Usb Sound Blaster 24-Bit //Logitech x230 (2+1) // Microlab MC-4600 (5+1) // 30 Cm UnıversaL 170W Rms Bass // Benq V772 17'' Crt
ben kasamda mavi ledli 1 tanesi 12cm 1 tanesi 8cm lik fan kullanıyorum çuk süper oluyor bence kasa fanlarını değiştir
ledleri kasann içine koyacaksa mantıklı
[Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır] ~La Rochefoucauld ~ [İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim, çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.] ~ Harriet Tubman~
direnç ile bağlayabilirim sanırsam fakat 1 led az gelir sanırım yani elektriğin boşa gider.
ARKADAŞIM SANA ÖNERİM ARABA AKSESUARCILARINDA BULABİLECEGİN ve bende yeni modifiyede soguk katot yerine bunları kullanıyorum 3-5-10 değişiyor led saysısı 50 sıralı olanlar bile var bunlardan alabilir bir adet anahtar baglarsın ve direkt sarı siyah 12 volltta kullanırsın..alternetif sana ama tavsiyem tabiiki led alıp yapmandır bilgin yoksa bilgisayarcıların kator ışıklara vericegin parayla bunları kullanabilirsin örnek
yada bu tarzda kaplolara sararsın
bu tip ürünleri aksesuarcılarda bulabilir ve pcnin içini caf caflı jan janlı yapabilirsin bende öneri ve maliyetide fazla tuzlu olmaz ve beni görüşüm katot ışıklar daha fazla aydınlatıyor ama ledler daha uzun ömürlü ve maliyeti ucuz..
direnç ile bağlayabilirim sanırsam fakat 1 led az gelir sanırım yani elektriğin boşa gider.
ARKADAŞIM SANA ÖNERİM ARABA AKSESUARCILARINDA BULABİLECEGİN ve bende yeni modifiyede soguk katot yerine bunları kullanıyorum 3-5-10 değişiyor led saysısı 50 sıralı olanlar bile var bunlardan alabilir bir adet anahtar baglarsın ve direkt sarı siyah 12 volltta kullanırsın..alternetif sana ama tavsiyem tabiiki led alıp yapmandır bilgin yoksa bilgisayarcıların kator ışıklara vericegin parayla bunları kullanabilirsin örnek
yada bu tarzda kaplolara sararsın
bu tip ürünleri aksesuarcılarda bulabilir ve pcnin içini caf caflı jan janlı yapabilirsin bende öneri ve maliyetide fazla tuzlu olmaz ve beni görüşüm katot ışıklar daha fazla aydınlatıyor ama ledler daha uzun ömürlü ve maliyeti ucuz..