Piyasayı araştırdım şu 360 lık radyatör takılabilen uygun bir kasa bulamadım. var ama istediğim gibi değil. ya kasa çok dar yada çok pahalı. şöyle kafama göre bi kasa hayal ettim ve ufak ufak işe koyuldum. 360 lık artı 240 lık radyatör takabileceğim bi kasa tasarladım. dual bişiy oldu buda şimdilik bunlar çıktı ortaya. bilmiyorum ilerde nası bi hal alacak. halen yapım aşamasında. tamamen duygusal nedenlerden işler çok yavaş ilerliyor.
teşekkürler problemchild:: daha fazla resim yükleyemiyorum nette bir problem var sanırım resimlere ayrıca blog sayfamdan bakabilirsiniz http://modcase.blogcu.com/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mülo26 -- 25 Mayıs 2008; 23:35:26 >
POWER BY ALİENWARE HIGH-PERFORMANCE SYSTEMS Extreme QX9650 referansım -AbsoluteZero - alpermeric - jin_paci -tolgaciik ALIŞVERİŞLERİM thack_can - NEGA- Albatros83 -zalman_1-(wanted)hiper-kizilsefer -KinGpAsCaL
Hocam resimleri ImageShack a upload edip direct linkini [image]buraya[/image] yapistirirsan resimlerin gozukecektir. hem resim sinirlamasi da yok o sekilde..
Onun disinda kasan cok guzel gidiyo. Tavsiyem one bi tane 25 lik fan takman tam ortaya (bu tur kasa yapanlarin hepsine bu tavsiyeyi verdim ama gercekten cok guzel duracagina inaniyorum
tabiyki arkadaşlar zaman buldukça resimleri çoğaltacağım vede kullandığım mazemeleri fiyatları ile yazacağım kasa şu an biçimsiz görüne bilir ama bittiğinde bişiye benzeyecek hatta beğenen isteyen olursa istenilen şekilde kasa yapabilirim
POWER BY ALİENWARE HIGH-PERFORMANCE SYSTEMS Extreme QX9650 referansım -AbsoluteZero - alpermeric - jin_paci -tolgaciik ALIŞVERİŞLERİM thack_can - NEGA- Albatros83 -zalman_1-(wanted)hiper-kizilsefer -KinGpAsCaL
Başlangıç için çok güzel görünüyor. Tabi bir sürü hesaplama ve çizim sizi bekliyor olacak. Özellikle ön panel tasarımı konusunda zorlanaabilirsiniz. Çünkü normallerden geniş bir kasa tasarımı yapmışsınız. İçeriği bol şık ve ışıl ışıl bir kasa çok güzel olacaktır. Ayrıca tek bir renk yerine iki renk kullanabilirsiniz. Örn siyah-lacivert, siyah-k.kırmızı gibi çeşitli varyasyonlar yapılabilir. İleriki çalışmalarınızda başarılar.
cevap: ToffieBoi; yan kapağa 25 cm'lik fan önerin için teşekkür ederimToffieBoi , fakat benim kafamdaki daha transparan bir kasa.. sanırım 25'lik fan içerideki almak isteğim görüntüyü baya kapatacak.. bu yüzden düz plexi kullanmayı planladım bu kasamda.. ama isteyen olursa koymak hiç sorun olmaz. hatta kandalf kasamdaki orjinal 25 lik fanı çıkarıp yerine düz flexi taktım .. fırsat bulunca da kasanın içini uv boya yapmayı düşünüyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mülo26 -- 26 Mayıs 2008; 21:53:55 >