Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Biostar TA780G ve skystar2 TV kartı sorunu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Biostar TA780G ve skystar2 TV kartı sorunu Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
TheMe

25 Mayıs 2008; 21:08:13 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar, anakartı alalı 1 hafta oldu. Skystar2 tv kartını çalıştıramadım. eski makinamdaki ekran kartını taktım. tam oh be çalıştı diyodum. bu seferde tv izlerken yarım saat- bir saat içinde kilitleniyor ve reset atmak zorunda kalıyorum. ayrıca kuzey köprüsündeki soğutucuya el değmiyor. acaba modelin tamamında görülen bi problemmi yoksa benim kartta mı sorun var?

Ayrılık Yollarla İfade Edilen Bir Kavram Değildir.
oyuncular

26 Mayıs 2008; 12:18:04 

Aslında Mascom distributor oluyor, destek için arayabilirsiniz. Yazdığınıza göre SB700 ile bir uyuşmazlık söz konusu olabilir. Yeni driver ile deneseniz, AMD sitesinden, sanırım Catalyst 8.5 oldu. Kuzey köprüsü ısınabilir, fakat aşırı olamaz, yani arızalı olabilir anakartınız, gerekirse servise gönderin..

TA690G|Athlon64X2 3800+(35W)|A-DATA 2 GB Vitesta Extreme|Seagate ST3320620AS v.s.
------------------------------>>Profesyonel Destek!<<------------------------------
selfpower

22 Haziran 2008; 1:53:22 

bendede aynı problem avermedia tv go 007 ile biostar ta690g anakart arasında vardı sorunu çözdüm,avermedia kendisini başlat eklediği için açılmama sorunu vardı pc nin çalıştır a msconfig yazarak başlangıç sekmesindeki ilgili kutucuğu kaldırırsan düzelebilir..

Amd Athlon x2 4000+ 2.1@2.7\\Biostar TA690g\\x1250 64 mb tümleşik\\1gb ddr2 800mhz elixir]\\ Hitachi 320gb sata2+samsung 80gb sata2\\Asus 350w psu
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Biostar TA780G ve skystar2 TV kartı sorunu Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
MSI RX2600XT ekran kartı
MSIdan 512MB bellekli pasif soğutmalı ATI HD 2600XT
AMD Spider Platformu Lansmanı
AMD Spider Platformu Lansmanı : AMD Türkiye Genel Müdürü Bahadır Erbaş ile Röportaj

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar