Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Sigara mı, Baz İstasyonu mu? (Alıntıdır)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Vodafone >> Sigara mı, Baz İstasyonu mu? (Alıntıdır) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
SKELETER

25 Mayıs 2008; 14:54:53 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Sigaranın zararının baz istasyondan fazla olduğu ortaya çıktı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çetin Çelenk, baz istasyonlarının zararlı olduğunu, ancak bir dal sigaranın yaydığı radyasyonun bir baz istasyonun yaydığı radyasyondan daha fazla olduğunu söyledi.

Ordu Tabipler Odasının düzenlendiği radyoloji kursunda konuşan Çelenk, günlük yaşantıda insanların çeşitli nedenlerle radyasyona maruz kaldıklarını belirtti.

Baz istasyonları, cep telefonları hatta sigaranın da radyasyon yaydığına işaret eden Çelenk, radyasyonun etkilerinden korunmak için bazı önlemler alınabileceğine işaret etti.

Her şeyden önce, bedensel açıdan sağlıklı olunması gerektiğini vurgulayan Çelenk, sağlıklı beslenmenin yanı sıra sigaradan uzak durulması gerektiğine dikkati çekti.

''Baz istasyonları zararlıdır, ancak bir dal sigaranın yaydığı radyasyon bir baz istasyonun yaydığı radyasyondan daha fazladır'' diyen Çelenk, konuşmasını şöyle sürdürdü:

''Baz istasyonları temelde zararlı olmasına rağmen ben açıkçası fazla büyütülmesinden yana değilim. İnsanların artık günlük yaşantılarında yanlarından ayırmadıkları birçok iletişim aracı da baz istasyonları kadar insan salığına zararlıdır. Buna rağmen cep telefonlarımızı yanımızdan hiç ayırmıyoruz. Baz istasyonlarına yakın veya devamlı altında yaşamak zararladır. Uzak bir yerde yaşamak daha güvenlidir. Ama altında yaşayan vatandaşlarımız için de abartılacak bir zararı yoktur. Baz istasyonlarından daha tehlikeli teknolojik aletlerinin ve özellikle sigaranın olduğunu unutmamalıyız.''

Baz istasyonlarından korunma yollarının olduğunu ve yolların mutlaka değerlendirilmesi gerektiğini belirten Çelenk, baz istasyonlarının insanların yoğun olarak yaşadığı veya alışveriş merkezi gibi sürekli kalabalığın olduğu alanlardan uzak yerlere konulması gerektiğini bildirdi.

Cep telefonlarının da hamile kadınlardan ve çocuklardan uzak tutulmasını isteyen Çelenk, gece yatarken de cep telefonlarının uzakta bırakılması gerektiğini kaydetti.

Sigara yasağını memnuniyetle karşıladıklarını ifade eden Çelenk, sağlıklı yaşam için önce sigaranın bırakılması gerektiğini sözlerine ekledi.

http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=375515

Bu haberi özellikle sigara içen, her türlü sağlıksız şeyi yapan ondan sonra da baz istasyonları kaldırılsın kanser olacaz diye bağıran duyarlı!!! vatandaşlarımıza armağan ediyorum

Ünal Korkmaz

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

25 Mayıs 2008; 15:06:46 

İyide baz istasyonlarını içimize mi çekiyoruz ki daha az zararlı olsun. Sonuçta oda bu da zararlı.

quote:

Sigara yasağını memnuniyetle karşıladıklarını ifade eden Çelenk, sağlıklı yaşam için önce sigaranın bırakılması gerektiğini sözlerine ekledi.

Söze bak hizaya gel.

Ya ne kadar saçma araştırma yapmışlar. Sağlıklı yaşam için önce sigarayı bırakın. Cep telefonu ne yapıyo. Çok sağlıklı dimi. Kesin bu adam sigara içiyo.

Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini
Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla
Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için
Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda
Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
SKELETER

26 Mayıs 2008; 20:46:25 

Ama baz istasyonları yüzünden kanser olduk aman aman hepsi kaldırılsın diyip ardından da niye çekmiyor bu telefon diyen günde 1 paket sigara içen vatandaşlarımıza çok iyi hitap etmiş bu yazı.

Sen önce baz istasyonlarına laf edeceğine git hele bi sigarayı bırak şeklinde

oxygen_man

27 Mayıs 2008; 12:17:20 

zaralı olmayan ne varkı baz istasyonu zaralıysa cep telefonuda zararlı onuda kullanmıyalım ozman

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Vodafone >> Sigara mı, Baz İstasyonu mu? (Alıntıdır) Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
GB P35C-DS3R & Kingston DDR3
Gigabyte P35C-DS3R anakart ve Kingston HyperX DDR3 bellek testleri
CeBIT 2007 / Piranha standı
Piranhadan çift sim kartlı cep telefonu ve GPS cihazı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç