2 gün önce telefonuma gelen push mesaj aynen şöyleydi "Şaka gibi.istediğin kadar melodi resim ve video 2 gün bedava" mesajda herhangi bir numara veya isim yoktu bende vodafone live ile ilgili diye tıkladım logizmo diye bir siteye girdi ve hemen çıktım fakat bugün telefonuma gelen mesaj "limitsiz cep aboneliğiniz yenilwenmiştir.haftada 25sms/50 kontör diye" ve 50 kontörüm uçtu gitti. 444 0542 yi aradım ve aboneliği iptal ettirdim. Demekki mesajı tıklasanız dahi hemen üye yapıyorlar
ben kandım siz kanmayın logizmo hakkında hiç iyi şeyler söylemiyorum şuan ..................
sadece push mesajına geldiğinde "git" tuşuna bastım telefondan ve hemen çıktım ama hemen üye yapmışlar bu melodi,servis vs. şirketleri işin iyice suyunu çıkardılar
push mesajlara hiç elleşmeyin hatta seçeneklerde varsa kapatın gelmesin. fikrimce bu servislerin tek kazandığı yer denemek için girip çıkanlar ve kazara üye edilenler. yoksa hizmet yok, fahiş kontör ücretleri var.
2 gün önce telefonuma gelen push mesaj aynen şöyleydi "Şaka gibi.istediğin kadar melodi resim ve video 2 gün bedava" mesajda herhangi bir numara veya isim yoktu bende vodafone live ile ilgili diye tıkladım logizmo diye bir siteye girdi ve hemen çıktım fakat bugün telefonuma gelen mesaj "limitsiz cep aboneliğiniz yenilwenmiştir.haftada 25sms/50 kontör diye" ve 50 kontörüm uçtu gitti. 444 0542 yi aradım ve aboneliği iptal ettirdim. Demekki mesajı tıklasanız dahi hemen üye yapıyorlar
ben kandım siz kanmayın logizmo hakkında hiç iyi şeyler söylemiyorum şuan ..................
KARDEŞ BUNLARIN ÜÇKAĞITÇI ŞEYLER OLDUĞUNU HERKES BİLİYOR SENİN KANMANA ŞAŞIRDIM DOĞRUSU YAZIK OLMUŞ GEÇMİŞ OLSUN İNTERNETTE DÜNYA KADAR ŞEY VAR BUNLARIN SERVİSLERİNE Mİ KALDIN YAZIK
ban da msn de bi meil gelmişdi cep telefonu kazandın cep telefonu numaranı yaz senin olsun diye yazdım mesaj geldi bakdım tıla diyo tıkladım internet ayarları yapılı de*ildi girmedi ama genede 20 kontur gitrti