Daha önce sadece satış yoluyla abonelerimizin faydalandığı DigiturkPlus PVR uydu alıcılarımız, artık kiralama yoluyla da abonelerimizin hizmetine sunulmaya başlamıştır.
Artık abonelerimize DigiturkPlus PVR kutu satışının yanında, kiralama seçeneğini de sunabilirsiniz. Hem de sadece 25.90 YTL aylık ek ödeme ile.
Konuyla ilgili detaylar ve izlenmesi yol aşağıda belirtilmiştir.
YENİ ABONELER BU HİZMETTEN NASIL FAYDALANABİLİRLER ? Yeni abone olmak isteyen kişiler, isterlerse üyeliklerine DigiturkPlus PVR uydu alısını kiralayarak başlayabilirler. İlgili koşullar ve açıklamalar, maddeler halinde aşağıdadır. Bu kişiler normal paket ücretine ek olarak sadece, 25.90 YTL kutu kiralama bedeliyle üyeliklerine başlayabilirler. Kiralama yöntemini seçen TÜM kişilerden 1 yıl kiralama taahhütname imzalanması istenir Kutu satış modelinde bulunan 9.90 YTL’ lik servis bedeli, kutu kiralama modelinde alınmamaktadır. Yıllık toplam kira ücreti peşin olarak ödenemez. Aboneler, taleplerini sizlere veya müşteri hizmetlerine iletebilir. Kurulum yapılırken aboneden, mevcut talep ettiğimiz ücretlerin dışında hiçbir ek ücret istenmemelidir. Kurulum hak edişi, satış primi ve ek malzeme hizmeti ( 20 metreyi aşan kablo ücreti vs.), değişiklik yoktur, mevcut sistem devam ettirilmelidir. Kurulum ücreti, mevcut sistemimizdeki gibi devam etmektedir. (1 yıl MIS paket ve üstüne ücretsiz kurulum). MEVCUT ABONELER BU HİZMETTEN NASIL FAYDALANABİLİRLER?
Yeni abonelerde olduğu gibi mevcut üyelirimiz de bu hizmetten aynı şekilde yararlanabilirler. Mevcut üyelerle ilgili koşullar ve açıklamalar, maddeler halide aşağıda belirtilmiştir.
Mevcut aboneler de ödedikleri paket ücretine ek olarak sadece 25.90 YTL’ lik ek ücret ile DigiturkPlus PVR uydu alıcılarını kiralayabilirler.
MEVCUT UYDU ALICISINA GÖRE İZLENECEK YOLLAR: 1. Kutu Taahhütü Devam Eden Üyelikler İçin: Kutu taahhütü devam eden tüm üyeler (Hoş Paket, Vestel vs.) , direkt olarak kiralama modelini kullanamazlar. Bu aboneler, DigiturkPlus PVR uydu alıcılarını ek kurulum (YAN ODAYA) ile kiralayabilirler.
2. Kutu Taahhütü Bitmiş ve Mülkiyeti Aboneye Ait Tüm Üyelikler İçin: Abonenin evinde yapılıcak kutu değişiminde, eğer kutu mülkiyeti aboneye geçmişse (Taahhütü bitmiş Hoş Paket, Vestel uydu alıcıları vs.) mevcut kutu yerine DigiturkPlus PVR uydu alıcısı konulacaktır. Eski kutu abonede kalmalıdır. Abone isterse mevcut kutusunu YAN ODAYA üyelik için kullanabilir.
3. Kutu Ücreti Ödemeyen Üyelikler İçin: Eğer abone uydu alıcısı için herhangi bir ücret ve taahhüt vermemişse (Mevcut Philips uydu alıcıları gibi), ek hiçbir işlem yapmadan mevcut kutu yerine DigiturkPlus PVR kutu verilmelidir. Bu şekilde yapılan işlemler sonunda, abonenin kullandığı eski kutu işlemi yapan teknik servis tarafından alınmalı, abonenin evinde bırakılmamalıdır. Mevcut üyeler için de 1 yıl kiralama taahhütü istenir.
DigiturkPlus PVR satış modelinde uygulanan 9.90 YTL’ lik servis bedeli alınmayacaktır.
Kiralamanın peşin fiyatı bulunmamaktadır.
Kurulum yapılırken Digiturk Plus sözleşmesi ve mevcut taahhütname doldurulup üyeye imzalatılır. Hem kira hem de satış modelini kapsayan taahhütname hazır olana kadar mevcuttaki DigiturkPlus PVR taahhütnameleri kullanılmaya devam edilecektir.
KONUYLA İLGİLİ SORU VE CEVAPLAR
7 yıllık üyeyim, ben de mi her ay 25,90 YTL ödeyeceğim?
Evet, kiralama modelin üyelik yaşına göre bir indirim yoktur. Ancak dilerseniz 7 yıllık üye olma avantajıyla Digiturk Plus kutusuna sadece 619 YTL’ye sahip olabilirsiniz.
Kurulum için teknik servis ne kadar ücret alacak?
30 YTL servis ücreti üyeden taleb edilir
Taahhütün 3. ayı doldu ama bu kutuyu geri verip eski kutuma(Philips, Vestel vs.) dönmek istiyorum; ne kadar ödeyeceğim?
(50 YTL sabit ücret - 25,9 Kiralama Bedeli) X 3 Ay =72,3 YTL faturanıza yansıtılacaktır.
Digiturk paket bedelimi peşin ödedim, Digiturk Plus da kiralamak istiyorum.Ücreti nasıl ödeyeceğim?
Digiturk Plus kiralama bedeli olarak her ay 25,90YTL faturanıza yansıtılacaktır.Dilerseniz kredi kartıyla da otomatik ödeme verip faturanızı takip etmekten kurtulabilirsiniz.
Yazlığa gideceğim için Digiturk üyeliğimi 2 aylığına donduracağım.Bu sürede boşu boşuna her ay 25,90YTL ödemeye devam mı edeceğim?
Hayır, üyeliğinizi dondurduğunuzda Digiturk Plus üyeliğinizi de dondurmuş olacaksınız ve bu sürede herhangi bir bedel size faturalanmayacak.Ancak Digiturk Plus üyelik taahhüdünüz 2 ay ileriye ötelenecektir.
1 yıl Digiturk Plus’ ı kiralama zamanım doldu. Ne yapabilirim ?
Kiralamaya 1 yıl daha devam edebilir, Digiturk Plus uydu alıcısını satın alabilir veya iade edip eski kutulardan üyeliğinize devam edebilirsiniz.
Taahhüt sürem dolmadan Digiturk Plus uydu alıcısını satın almak istiyorum. Taahhüt bozulduğu için ücret ödeyecek miyim ?
Hayır. Kutuyu satın aldığınız için herhangi bir taahhüt bozmaktan kaynaklanan ücret ödemezsiniz.
Digiturk Plus uydu alıcısını satın almak istiyorum. Mevcut kullandığım uydu alıcısını dışında hiç kullanılmamış başka bir tane alabilir miyim ?
Evet. İsterseniz mevcut kullandığınızı, isterseniz de hiç kullanılmamış başka bir Digiturk Plus uydu alıcısını alabilirsiniz.
Kirandığı süre içerisinde uydu alıcım arızalandı. Tamir edilene kadar nasıl bir yol izlenecek?
Arızalanan uydu alıcısı yerine size yenisi verilecek ve Digiturk Plus keyfini kesintisiz izlemeye devam edeceksiniz.
Hocam herkes ne olduğunu yazıyor ama detaylı açıklama yine senden geliyor. Sağolasın.
bu arada kiralama işi bence iyi olmuş.
Durumu anlamak alıp almamaya karar vermek için iyi bi uygulama. İlk başta 26 lira çok gibi geldi ama 10 lira plus ücretini almamaları işi düzeltiyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedhy -- 25 Mayıs 2008; 15:24:04 >
şimdi salonda benim digiturk aile paketi var yan odada 10.90 lık ekonomik paket var yan odaya yada salona digiturk+ koydurursam hangisine ne kadar aylık ucret oderim?açıklarsanız sevinirim
merhaba, bende 2 adet dg uyelıgı var; ilk uyelıgımde gumus koltuk var,hoş paket uyelıgımden kalan kutu borcumu ödedım ve kutu benım oldu sımdı ise aylık 19,90 ödüyorum.ikinci uyelıgımıde hos paketle baslattım ve suan sınema paketını 23,90 a ızlıyorum ancak kutu 24 ay dolmadıgı ıcın benım degıl. acaba ben nasıl digi hd ye gecerım.gumus koltuk paketimi(1 yıllık tahahut var) direk hd ye cvırebılırmıyım ve cevırırsem diğer paketimdeki(sinema) kartı takıp moviemax hd ızleyebılırmıyım yoksa illa mega paketemi gecmem lazım her turlu kanalı hd ızlemek ıcın?
normal ödediğiniz paket ücretine 25.90 ytl digiturk plus kirası ilave ediliyor örneğin ekonomik paket 19.90ytl buna 25.90 ytl ilave ediliyor normal kiralık kutularla kullananlar direk değişim yapabiliyor 24ay taahhüdlü hoşpaket yada 16-12 ay taahhüdlü lig tv kullananlar ayrıca bunu almak zorundalar
ayrıca bunu almak zorundalar derken neyi kasdediyorsunuz anlamadım doğrusu.... ben hoşpaket üyesiyim. digi+ geçersem 25.9 dan başka kaç ytl daha vermem gerekecek. bilgi verirseniz sevinirim. saygılar......
quote:
Orjinalden alıntı: next-urla
normal ödediğiniz paket ücretine 25.90 ytl digiturk plus kirası ilave ediliyor örneğin ekonomik paket 19.90ytl buna 25.90 ytl ilave ediliyor normal kiralık kutularla kullananlar direk değişim yapabiliyor 24ay taahhüdlü hoşpaket yada 16-12 ay taahhüdlü lig tv kullananlar ayrıca bunu almak zorundalar
arkadaşlar bu haberi okuduktan sonra hemen müşteri hizmetlerini aradım ve hd yayına üye olmak istediğimi söyledim aldığım cevap çok garip ve sinirlendirici bir cevaptı platin paket üyesi olduğum için üye olamayacağımı söylediler sadece kutuyu satın alırsanız hd yayından yararlanabilirsiniz dedi.digitürk resmen bizden intikam alıyor platin pakette iyi bir indirim aldık diye şimdi onun öcünü alıyor resmen bizden bunları telefondada müsteri temsilcisine aynen söyledim ve ben bu hd yayını mutlaka alıcam bi şekilde yarın digitürkün başka telefonlarını yüksek mercilere ulaşabileceğim telefon numaralarını araştıracağım şikayetvar sitesine şikayetimi bildiricem eğer yine yapmazlarsa 1 yıllık tahahüt vermeme rağmen 7 yıllık üyeliği bitiricem. ama mutlaka hd yayını alıcam nasılki platin pakette ana receiverım vestel olmasına rağmen yan oda üyeliğimde buluna philips kutuyu satın aldıysam bunuda yapıcam.