"ben neden platin 60 ken megaya 110 veriyorum" diye uzatan bir musteriye ben olsam "izleme kardesim o zaman , izlemek isteyenlerle dvm ederiz biz" derim... bunlar ayri ..
ama vaad ettiklerini verememe konusu gelince serzeniste bulunan insanlar 100% hakli kardesim bu kutuyu sen filanca seyi yapar die satiosan artik yazilimi bilmem nesi yuklu olacak , bunlarla insan beklemicek zaman kaybetmicek
olay budur ... ya da kampanya varmis doru mudur die sordugunda ,karsindaki sana "henuz bilgi gelmedi efendim" demeyecek , coktan ogrendigimiz seyi bize 2 gun sonra cikacak diye yalan solemeyecek .. bunlar adami tilt eder..
yeni digiturk dunyasi cikti artik abonelikler 3 pakede indirgenecek diyip 3 gun sonra iptal etmeyecek
iceriden bilgi sizdiran kisiler varsa ,bizim basimizin tacidir , ama digi masanin oteki tarafinda olan biri olarak bunlari tesbit edicek gerekirse , bu ikilemlere izin vermeyecek
problemler bunlar .. yoksa kampanyaymis , bilmem ney ,onlar kendi tasarrufu kimse bisey diyemez..
arkadaşlar bende kiralama yoluna gittim. 1 aylık bütün kanallar bedava dedim aldım. Çoğu kanal var, fakat hd kanallar açılmıyor. Böyle bir problemle karşılaşanınız varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Katılmıyorum. 1- Bilginin hızla dolaştığı ve paylaşıldığı günümüzde birde rekabet ortamı var ise hiç bir satıcı müşteri potansiyelini düşürecek bir tarzda ister al ister alma,mal benim istediğim fiyata satarım diyemez... 2-Biz bu forumda bağıra çağıra yada sakin sakin bilgi alışverişi yapıyoruz.Her detayı öğreniyoruz.Dolayısı ile uyanıyoruz.Hakkımızı arıyoruz.Bunu kimse engelleyemez. 3-bu sayede digitürkün pek masum olmadığını gördüm.güvenirliliği ve dürüstlüğü konusunda bir çok arkadaş gibi olumsuz düşünüyorum.Bizlere düşen bu kuruluşa tepkimizi ortaklaştırmaktır.Ben ocak ayında PLUS a geçmeyi düşünürken şuan en düşük maliyetli pakete düşerek tepki verdim.Bu maddi imkansızlık yüzünden değil Digitürkün tutarsız,sözünde durmayan görüntüsünden dolayı. 4-bu protestonun önemi yok diyebilirsiniz.Ancak onların (digitürkün)bu formlardaki biz meraklılara çok ihtiyacı var.PLUS sahibi olalım olmayalım hangimiz yada ne kadarımız çevresindeki az meraklı ve bilgi soran dostlarına dostlarına PLUS ı gönül rahatlığı ile tavsiye edebilir.Şu an benim digitürk kullanan çok yakın görüştüğüm 7-8 kişi var.Bunlar bana soruyor yada benim geçmiş olmamı ve bende görmeyi bekliyor.Yani bana bakıyorlar.Biz forumdakiler çevremize göre bu konuda öncüleriz,bilirkişileriz.Digitürk PLUS için (saadet) zincirinin başındayız. 5-Bu yüzden digitürkü hiç aramıyorum serzenişte bulunmak için.Burası yeterli.Forum içinde tabiki sorgulayacağız.Yoksa ne işimiz var forumda!
quote:
Orjinalden alıntı: jujuuu
evet ben de bunu diyorum
mal adamlarin , isterse kaziklar , kaziklancaksan almazsin
"ben neden platin 60 ken megaya 110 veriyorum" diye uzatan bir musteriye ben olsam "izleme kardesim o zaman , izlemek isteyenlerle dvm ederiz biz" derim...
bunlar ayri ..
ama vaad ettiklerini verememe konusu gelince serzeniste bulunan insanlar 100% hakli
kardesim bu kutuyu sen filanca seyi yapar die satiosan artik yazilimi bilmem nesi yuklu olacak , bunlarla insan beklemicek zaman kaybetmicek
olay budur ... ya da kampanya varmis doru mudur die sordugunda ,karsindaki sana "henuz bilgi gelmedi efendim" demeyecek , coktan ogrendigimiz seyi bize 2 gun sonra cikacak diye yalan solemeyecek .. bunlar adami tilt eder..
yeni digiturk dunyasi cikti artik abonelikler 3 pakede indirgenecek diyip 3 gun sonra iptal etmeyecek
iceriden bilgi sizdiran kisiler varsa ,bizim basimizin tacidir , ama digi masanin oteki tarafinda olan biri olarak bunlari tesbit edicek gerekirse , bu ikilemlere izin vermeyecek
problemler bunlar .. yoksa kampanyaymis , bilmem ney ,onlar kendi tasarrufu kimse bisey diyemez..
hak varsa ,bize bir taahhudunu yerine getirmiyorsa sorgulayalim
ancak kampanyalarina ,kar beklentisi adina uyguladiklari ancak daha once "boyle bir sey yapmayacaz" diye taahhut etmedikleri uygulamalara karisamayiz .. tek tepkimiz almamak ,iade etmek gibi hur irademizle yapacagimiz seyler olur
5 maddenin 4 une katiliyorum bir tek 1 numara haric
yapamaz dedigin seyi yapiyor ki bu konusmalar doguyor ,plus da baya baya satiliyor ,mesela daha once kiralamada kullanilan 2 inci el kutu stogu coktan tukendiginden sifir kutular bile catir catir kiralaniyor ,yazilim parsiyel olarak postalaniyor 200 200 diye ,daha cogu kimseye ulasmadi..
yani kisaca
Bilginin hızla dolaştığı ve paylaşıldığı günümüzde birde rekabet ortamı da var ama digiturk müşteri potansiyelini düşürecek bir tarzda "ister al ister alma,mal benim istediğim fiyata satarım" diyor...
Bende biraz önce digitürk plus a başvurdum 4 te geleceğiz dediler.Pepsiden 1 yıllık eko spor kazanmıştım her ay 26 lira vericem.Benim için fazla pahalıya gelmemiş olacak.İnşallah görüntüden memnun kalırım.Çünkü evdeki digi kutunun görüntüsü berbat.
digiturk hd yayını üst seviyeye mi yapıyor? 25ytl kiralama bedelini? tamam alt seviyeye 9.9 kampanyası yapıyor. ama hd olayı ve bu süper paketler gibi paketler bence orta seviyeyi hedefliyor.o yüzden de haksız durumlar olmamalı tamam euro08 hd izlemek isteyen biraz daha para verir ama 2 aya ne değişirde birden tekrar platin çıkar yada ucuzlama çıkar?bu ucuzlama kat kat farklı oluyor. tamam sen bu pazarı elinde tutuyorsun ve sen satıyorsun ama ligi 100ytlden satamazsın ben aldım çok param var lig ihalesini aldım izlemek isteyen ayda 1000dolar verecek diyemezsin. kafasına göre davranamaz bir ürün 1000ytl satışta çıkarılır 1 ay sonra 700'e düşürelemez. bu bence tüketici haklarına aykırı. şimdi taahüt verdim diye adamın bir yılda verdiği parayı 2 ayda vermek zorunda kalmamalıyım neyse bu tartışmada asıl hedef digiturk bence jujuu ve bir iki arkadaş kendinizi onları savunucusu gibi görmeyin bizim laflarımız falanda size değil.
arkadaslar bu internet baglama işi nasıl olacak modemi test et diorum basıorum tusa ama bi hareket goremedim ayrıca bugun msj geldi kurulum güncelleme falan dedigini yaptım fakat oldumu bilmiorum internete baglanması gerekiyormu bunun için
Internete bağlanması gerekmiyor. Yeni yazılımı kurduysan en kolay olarak ses açma-kapama tuşuna basarak ekranda çıkan ses göstergesinin değiştiğini görürsün. Yada menüden girip sistem bilgileri opsiyonundan bakabilirsin. Sürüm olarak 1.633 görürsen yeni yazılım yüklenmiş demektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet.mercan -- 18 Haziran 2008; 23:57:23 >
@zeus_1907, Sadece National Geographic HD ve Fox Sport HD seyredebilirsin. Buna ek olarak PVR özelliğini kullanıyor olacaksın. Mantıkta bakınca çok birşey yok. Ama önemli ölçüde fark var eski sisteme göre. Denemende fayda var.En fazla bir ay seyredersin beğenmezsen taahütü bozar en fazla 50 YTL zarar edersin. Ama alıncada bırakmak istemeyebilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet.mercan -- 19 Haziran 2008; 10:54:32 >