Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
TERMAL MACUN TERS TEPTİ YARDIM(SORUN ÇÖZÜLDÜ)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Hava Soğutma >> TERMAL MACUN TERS TEPTİ YARDIM(SORUN ÇÖZÜLDÜ) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
uynus

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

25 Mayıs 2008; 11:35:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Selam arkadaşlar
Geçenlerde CPU fanımı soğutma bloğuyla bilgisayarcıya götürdüm.Fanı yağlayıp altına termal macun sürdü.Fanı yerine taktıktan yarım saat sonra aşırı ısınmadan
kendini kapattı.Bunu birkaç kez tekrarladı.Fanı yanlış monte gibi bir durum yok. Bende macunu temizledim.Bu neden olabilir? Sistemim:

P4 3.0 GHZ
ASUS P5P800S LGA 775
Fan İntel in stok fanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uynus -- 27 Mayıs 2008; 10:30:42 >

2007 TSI MOTOR ÖDÜLÜ VOLKSWAGEN

Su sesi, Para sesi, Mod sesi

R`meRt

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

25 Mayıs 2008; 11:36:58 

http://forum.donanimhaber.com/m_23471955/tm.htm

Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur.
M. Kemal ATATÜRK
HVAC&Design
ASUS M51SN
SONY VAiO AR41S
ACER 5920G
YasiKa

Sisteme Gözat

26 Mayıs 2008; 5:59:32 

quote:

Orjinalden alıntı: mertyeldan

http://forum.donanimhaber.com/m_23471955/tm.htm

bu yol nereye çıkıyor kardeş

YasiKa's ArMoR DFI LP UT CFX3200-DR\G | AMD Opteron 170 | HIS X1950Pro IceQ3 Turbo 512MB | Corsair TWINX2048-3500LLPRO v1.3 | Samsung SP2504Cx2 RAID-0 | ASUS DRW-1814BLT | Thermaltake Armor-VA8000BWS+TP750W | LG L1970HR-BF | Logitech G15+G3+Momo Racing Force | TT GammaPad | Powercom IMD 1000AP | Corsair Voyager 2GB
YasiKa's LCS EK Supreme-Plexi | Magicool Pro II UV | Thermaltake P500 | Swiftech MicRes | Durelene 7/16'' hortum | Tt UV sıvı
R`meRt

Sisteme Gözat

26 Mayıs 2008; 7:31:51 

Ikı defa acılmısta konu dıgerıne cevap vermıstım.Buna usendım yenıden yazmaya lınk vereyım dedıım ama oda cope gıtmıs

Yenıden bır macun al mercımek kadar sur plastık bır cısımle ınce tabaha halınde yay sonra fanı sıkıca montaj yap.Isınma sorunun ya fanın oturmamasındna yada macunsuz kullanmandan kaynaklanıyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertyeldan -- 26 Mayıs 2008; 7:31:15 >

Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur.
M. Kemal ATATÜRK
HVAC&Design
ASUS M51SN
SONY VAiO AR41S
ACER 5920G
infra_dark

Sisteme Gözat

26 Mayıs 2008; 10:00:35 

Eğer dediğin gibi fanı doğru yerleştirdi ve fan çalışıyor ise kullandğı macun adi birşey olsa gerek. Ayrıca macunun fazlasıda zarar. Bence kaliteli bir macun bul fanı sök. Eski macunu temizle. Çok az bir miktar macunu eşit olarak ince zar halinde yay. Ve tekrar fanı tak

Umarm sorunun çözülür

Yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır.
uynus

26 Mayıs 2008; 17:23:52 

Arkadaşlar daha önce aldığım macun sulu bi şeydi.Salça gibi.Sürünce suyu aktı işemciye felan.Ondan olmuş olabilr. Kıvamı nasıl olmalı macunların.Dün tek sıkımlık alıp sürdüm.Bunun kıvamı biraz daha yoğundu.Ama baya işe yaradı

R`meRt

Sisteme Gözat

26 Mayıs 2008; 19:52:23 

Şuan hala çalışıyorsa fır sorun yoktur gıbıme gelıyor.Bır kac test yap orthosa fılan sok yuk bınsın ıslemcıye eskı performansı varsa bır sorun yoktur zaten.Macununda salca gıbı olanını ılk defa senden duyuyorum valla.

M. Kemal ATATÜRK
HVAC&Design
ASUS M51SN
SONY VAiO AR41S
ACER 5920G
uynus

27 Mayıs 2008; 10:18:39 

Süren adam çok kaliteli bi şey bu demişti.Fanın altına sürdü.Bana da küçük bi naylona 1-2 damla verdi.İşlemciye sürmek için.İşlemciye yaymaya başlayınca akıp gtti.Anlamadım bende.
Ama yeni aldığım işe yaradı.Sorun adamın macunundaymış demek.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Hava Soğutma >> TERMAL MACUN TERS TEPTİ YARDIM(SORUN ÇÖZÜLDÜ) Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Biostar 8600GT V-Ranger
Biostar in GPU ve bellek voltajlari ayarlanabilen 8600GT ekran karti