bende bu aralar satın alıcam dreambox. Fakat baya araştırdım zaten 3 yıldır uydu piyasasının içindeyim. Bu dreambox tipi cihazaları kullanabilmek için iyi derecede bilgisayar bilgisi olması şart. Eğer kullanıcının fazla bi bilgisayar bilgisi yoksa bu tip cihazlara fazla bulaşmaması gerekir. Bilgisayar ve internet olmadan bu cihazın kullanılması bence cihaza yapılacak en büyük ihanettir. Bilgisayar olmadan image dediğimiz dosyaları uydu alıcısına yani dreambox a atamazsın. Eğer internet olmazsa şifreleri otomatik güncelleyemezsin ve pekçok şifreli kanalı izleyemezsin.
İMAGE DEDİĞİN NEDİR ABİ YANİ ANLADIĞIM BİLGİSAYAR VE İNTERNETİN OLACAK PEKİİ DAHA BAŞKA TAVSİYE EDECEĞİNİZ MAKİNA VARMI GEREK BAŞKA MARKA GEREK DREAM BOX LARIN İÇİNDEN DEĞİŞİK MODEL BEN MALUM KANALLARI SEYREDECEĞİM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahçup -- 26 Mayıs 2008; 8:38:04 >
5-6 ay önce ben de bi hevesle aldım bu makineyi internetin yoksa alma diyorlardı bir şey olmaz dedim şimdi yarı fiyatına sırf kurtulmak için bi arkadaşa verdim yeni makina bakıyorum
Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Merakın, zamanın ve en önemlisi internetin varsa muhteşem bir cihaz yaptıklarını değilde yapamadıklarını saymak daha kolay ben tavsiye ederim. Alacaksanda plus modelini yada 600 modelini al derim.