Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Su suğutma, farklı fikir ...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Su Soğutma >> Su suğutma, farklı fikir ... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
fahdlan

24 Mayıs 2008; 18:37:15 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaslar, bi süredir bu fikir aklımda, aslında ben inanıyorum ki çoğu arkadasımızın da aklına gelmiştir, kısacası mikrodalga gibi küçük buzdolabı düşünelim aslında sadece buzluk kısmı yeterli ve radyatörüde içine koyalım, böylece hepimizin ortak sorunu olan, fan sesi sorununada bi nevi çözüm olmus olmaz mı , hemde ısıyı istediğimiz gibi ayarlama sansına sahip oluruz... Aslında böyle küçük buzdolabını cok aradım ama maalesef bulamadım..!! Hangi su soğutma sistemi tek basına tam anlamıyla 0 veya 10 derecelerde tutuyorki sistemlerimizi? Bilmiyorum ne dersiniz , belki gülen arkadaslarımızda olacak ama bi fikir işte aklıma geldi paylasayım dedim ...

Ekteki dosya (1)

Gigabyte X38DS5- Intel core2 Quad Q6600 (2.4ghz go rev)- Zalman S9700led- Sparkle GeForce 8800 GT- Kingston 2x1Gb 1066 Mhz- Seagate 250gb sata2 16mb NQC- Asus 1814BLT 18X Drw- Akasa 3.5" internal kart okuyucu- Hıgh Power Rock solid 1000W- Asus Vento 7700- Hyundai N91W 19 LCD-
ylpc

Sisteme Gözat

24 Mayıs 2008; 18:47:33 

peltierle çalışan dolaplar olmaz kompresörlülerde ses yapar ben eski bi dolap bulup dediğne benzer bişi yapmayı düşnüyorum ama buzluk kısmınasu doldurup soğuk su bascam veya böyle bişi http://www.teamnexgen.org/forum/hardware-discussion/275-howto-diy-phase-cooling-water-chiller.html

Dh_ylpc@hotmail.com
R`meRt

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

24 Mayıs 2008; 19:23:12 

Hıc bır buzdolabının kapasıtesı sureklı ısınan ve ısı yayan enerjı ortaya cıkaran cısımlerı sogutamaz kı sız radyatordekı suyu sogutacaksınız ama ıslemcıde suyu ısıtacak buna buzdolabının kapasıtesı yetmez

Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur.
M. Kemal ATATÜRK
HVAC&Design
ASUS M51SN
SONY VAiO AR41S
ACER 5920G
PeGaSuS@01

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

24 Mayıs 2008; 19:23:38 

olur olmasına da radyaörü verimli şekilde soğutmaz suyu ve radyatörü aynı anda soğutmak daha etkili olucakdır daha önceden forumda bu tip düşüncelerle topik açıp yapmayı planlıyanlar oldu ama sonra hiçbirinden ses çıkmadı

Q6600 3.5ghz 1.4v(SIVI SOĞUTMA)/gigabyte X38ds4/2x1gb ocz reaper 934mhz 5-4-4-12@2.35v/his hd3870 ICEQ turbo 870mhz-2500mhz/seagate sata2 250 gb/lc power 550wat/tehermaltake SHARK/BENQ 22''
/SIVI SOĞUTMA BİLEŞENLERİ MC-Block-CPU/MAGICOOL Extreme I - 120mm Radyatör/ATMAN F202 POMPA//
ALPHACOOL Alphacola - 1L UV-Yeşil SIVI/
AMFİBİ

24 Mayıs 2008; 22:18:20 

Aşağıdaki linkten ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz..
http://www.aynıkonudahaöncebirmilyondefaaçıldınoktacomnoktatr/sasfawf

Farkında olmalı insan...Bir damlacık sudan yaratıldığını farketmeli....Anne karnına sığarken dünyaya neden sığmadığını ve en sonunda bir metre karelik yere nasıl sığmak zorunda kalacağını farketmeli....Henüz bebekken dünya benim dercesine avuçlarının sımsıkı kapalı olduğunu, ölürkende aynı avuçların "herşeyi bırakıp gidiyorum işte" dercesine apaçık olduğunu farketmeli... Ve ona göre yaşamalı ....
StrangerXT

24 Mayıs 2008; 22:32:20 

bkz: yukarıdaki link

Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir..

Artık foruma girmiyorum.. ya da uzun aralıklarla giriyorum diyelim..
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Su Soğutma >> Su suğutma, farklı fikir ... Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
BIOSTAR TF8200 A2+ anakart
Hybrid SLI ile Performans ve Güç Tasarrufu bir arada
Synology DS207+ NAS
Synologynin ufak çaplı ev ve işyerleri için sunduğu NAS cihazı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç