Merhaba arkadaslar, bi süredir bu fikir aklımda, aslında ben inanıyorum ki çoğu arkadasımızın da aklına gelmiştir, kısacası mikrodalga gibi küçük buzdolabı düşünelim aslında sadece buzluk kısmı yeterli ve radyatörüde içine koyalım, böylece hepimizin ortak sorunu olan, fan sesi sorununada bi nevi çözüm olmus olmaz mı , hemde ısıyı istediğimiz gibi ayarlama sansına sahip oluruz... Aslında böyle küçük buzdolabını cok aradım ama maalesef bulamadım..!! Hangi su soğutma sistemi tek basına tam anlamıyla 0 veya 10 derecelerde tutuyorki sistemlerimizi? Bilmiyorum ne dersiniz , belki gülen arkadaslarımızda olacak ama bi fikir işte aklıma geldi paylasayım dedim ...
Hıc bır buzdolabının kapasıtesı sureklı ısınan ve ısı yayan enerjı ortaya cıkaran cısımlerı sogutamaz kı sız radyatordekı suyu sogutacaksınız ama ıslemcıde suyu ısıtacak buna buzdolabının kapasıtesı yetmez
olur olmasına da radyaörü verimli şekilde soğutmaz suyu ve radyatörü aynı anda soğutmak daha etkili olucakdır daha önceden forumda bu tip düşüncelerle topik açıp yapmayı planlıyanlar oldu ama sonra hiçbirinden ses çıkmadı
Farkında olmalı insan...Bir damlacık sudan yaratıldığını farketmeli....Anne karnına sığarken dünyaya neden sığmadığını ve en sonunda bir metre karelik yere nasıl sığmak zorunda kalacağını farketmeli....Henüz bebekken dünya benim dercesine avuçlarının sımsıkı kapalı olduğunu, ölürkende aynı avuçların "herşeyi bırakıp gidiyorum işte" dercesine apaçık olduğunu farketmeli... Ve ona göre yaşamalı ....