Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Usb Tv kartı Tavsiyesi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları >> Usb Tv kartı Tavsiyesi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Syn7ax

24 Mayıs 2008; 12:49:21 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhabalar,

Laptop'ım da ve bazen masaüstü pc'm de kullanmak istediğim bir usb tv kartı almak istiyorum fakat piyasada ki yeni nesil mevcut kartlar hakkında fazla bilgim yok ve kafam oldukça karıştı.En son 2 sene önce Skystar (pci) kullanmıştım ve o dönemden beri bu kartlara uzak kaldım açıkcası.Şimdi merak ettiğim bir konu var, aynı anda hem Dijital hemde analog yayınları çalıştırabilecek usb kart var mıdır ? Yani demek istediğim normal anten ve uydu anteni çıkışına sahip olan kart.Eğer böyle bir model var ise, yardımcı olursanız memnun olurum.Yoksa normal antenle çalışacak bir model tavsiyesi rica edicem bilgili arkadaşlardan.Şimdiden yardımlarınızdan ötürü teşekkür ederim.

Herkese iyi forumlar..

E6700@3.1 ghz | 1 gb Kingston ddr2 800 mhz hyperx | MSI 8800GT OC Edition | p5b | 120 gb 8mb sata |g5 gaming mouse | A90 Headphone | Ps3 Ntsc-J - 226bw

N/A - Syn7aX
trkkrsy

27 Mayıs 2008; 16:12:37 

bende araştırıyorum... şu an için ileri çıkan marka model... ss3 usb 2.0

"Zaman Akıp Gider Yorulmadan..."

serhat1971

15 Haziran 2008; 15:49:30 

İnca An30 mini usb yeni çıkmış radyosuda varmış bir bakın derim.bende araştırıyorum.

akay635

17 Haziran 2008; 6:36:55 

quote:

Orjinalden alıntı: Syn7ax

Merhabalar,

Laptop'ım da ve bazen masaüstü pc'm de kullanmak istediğim bir usb tv kartı almak istiyorum fakat piyasada ki yeni nesil mevcut kartlar hakkında fazla bilgim yok ve kafam oldukça karıştı.En son 2 sene önce Skystar (pci) kullanmıştım ve o dönemden beri bu kartlara uzak kaldım açıkcası.Şimdi merak ettiğim bir konu var, aynı anda hem Dijital hemde analog yayınları çalıştırabilecek usb kart var mıdır ? Yani demek istediğim normal anten ve uydu anteni çıkışına sahip olan kart.Eğer böyle bir model var ise, yardımcı olursanız memnun olurum.Yoksa normal antenle çalışacak bir model tavsiyesi rica edicem bilgili arkadaşlardan.Şimdiden yardımlarınızdan ötürü teşekkür ederim.

Herkese iyi forumlar..

Ben de tv kartı almayı düşünüyorum. Epey araştırdım piyasayı fakat hem UYDU yayınlarını hem ANALOG yayınlarını destekleyen USB tv kartına rastlamadım.

Avermedia' nın aşağıdaki modeli var ama uydu yayınlarını desteklemiyor. Analog ve dijital karasal yayın desteği var. Ayrıca radyosu var. Bu kart ile ilgili kullanıcı yorumlarını okudum. Kartın çok ısındığından bahsediliyor. Fiyatıda pahalı gibi.
AVERTV HYBRID + FM VOLAR HX USB TV KARTI

hazanfer

16 Temmuz 2008; 21:33:16 

Arkadaşlar banada hem USB hem VGA çıkışı olan analog TV kartı lazım aradım ama ikisinide destekleyen marka model bulamadım sizin bir tavsiyeniz varmı, cihazı duruma göre direkt projeksiyon cihazına veya lcd ekrana bağlıyacağım VGA çıkışından, yada USB'deb laptop veya Masaüstü PC'ye bağlayacağım...
Yani bana her iki çıkışta lazım olacak.

http://www.ekisara.com/
ek iş, ek gelir, arayanlara....
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları >> Usb Tv kartı Tavsiyesi Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
High Power 560W
High Powerın modüler ve güç göstergeli güç kaynağı
HIS Türkiye Röportajı
AMD Spider Platformu Lansmanı : HIS Türkiye Genel Müdürü Hakan ABA ile Röportaj

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç