Laptop'ım da ve bazen masaüstü pc'm de kullanmak istediğim bir usb tv kartı almak istiyorum fakat piyasada ki yeni nesil mevcut kartlar hakkında fazla bilgim yok ve kafam oldukça karıştı.En son 2 sene önce Skystar (pci) kullanmıştım ve o dönemden beri bu kartlara uzak kaldım açıkcası.Şimdi merak ettiğim bir konu var, aynı anda hem Dijital hemde analog yayınları çalıştırabilecek usb kart var mıdır ? Yani demek istediğim normal anten ve uydu anteni çıkışına sahip olan kart.Eğer böyle bir model var ise, yardımcı olursanız memnun olurum.Yoksa normal antenle çalışacak bir model tavsiyesi rica edicem bilgili arkadaşlardan.Şimdiden yardımlarınızdan ötürü teşekkür ederim.
Laptop'ım da ve bazen masaüstü pc'm de kullanmak istediğim bir usb tv kartı almak istiyorum fakat piyasada ki yeni nesil mevcut kartlar hakkında fazla bilgim yok ve kafam oldukça karıştı.En son 2 sene önce Skystar (pci) kullanmıştım ve o dönemden beri bu kartlara uzak kaldım açıkcası.Şimdi merak ettiğim bir konu var, aynı anda hem Dijital hemde analog yayınları çalıştırabilecek usb kart var mıdır ? Yani demek istediğim normal anten ve uydu anteni çıkışına sahip olan kart.Eğer böyle bir model var ise, yardımcı olursanız memnun olurum.Yoksa normal antenle çalışacak bir model tavsiyesi rica edicem bilgili arkadaşlardan.Şimdiden yardımlarınızdan ötürü teşekkür ederim.
Herkese iyi forumlar..
Ben de tv kartı almayı düşünüyorum. Epey araştırdım piyasayı fakat hem UYDU yayınlarını hem ANALOG yayınlarını destekleyen USB tv kartına rastlamadım.
Avermedia' nın aşağıdaki modeli var ama uydu yayınlarını desteklemiyor. Analog ve dijital karasal yayın desteği var. Ayrıca radyosu var. Bu kart ile ilgili kullanıcı yorumlarını okudum. Kartın çok ısındığından bahsediliyor. Fiyatıda pahalı gibi. AVERTV HYBRID + FM VOLAR HX USB TV KARTI
Arkadaşlar banada hem USB hem VGA çıkışı olan analog TV kartı lazım aradım ama ikisinide destekleyen marka model bulamadım sizin bir tavsiyeniz varmı, cihazı duruma göre direkt projeksiyon cihazına veya lcd ekrana bağlıyacağım VGA çıkışından, yada USB'deb laptop veya Masaüstü PC'ye bağlayacağım... Yani bana her iki çıkışta lazım olacak.