ark.lar benim harfsiz bi klavyeye ihtiyacım var :) çok fantastik bi istek ama. benim için klavye üzerinde yazılı olan harflerin pek bi anlamı yok. ha birazda artislik olsun diye öyle bişey istiyorum.laptop için . zaten laptopun 2 tane tuşu yok. alcaktım bi klavye. böylesini alaym :) usb olması lazm tabi klavyenin. bulabilceim bi yer war mı bildiiniz. yada aseton falan siler mi acaba :) :D
böyle bir klavye olduğunu hiç sanmıyorum saçmalık çünkü yapmaz hiçbir firma ezbere harflerin yerini bulacak kadar profesyonel olabilirsiniz ama hangi harf nerede diye arayan birçok bilgisayar kullanıcısı var o yüzden böyle bir klavyeyi hiçbir firma asla yapmaz bence olanaksız ayrıca yazısız klavye ile hava atmayı ilkkez sizden öğrendim
şaka maka bulduk klavyeyide :) şimdi nerde alcaımıda buldum mu süper olr . bu arada klavyesini tinerle temizlemek isteyenler mümkünse klavyenin tuşlarını tek tek çıkarıp denesin. yoksa klavye etraf boyalarda kalmıyr :s çıkartınca da ne kadar silersen sil kötü bi görüntü oluşuyor :( ( gitti 2 klavye :) )