mrblar arkadşlar uzun zamandır foruma misafir olarak katılıyordum ve sonunda üye oldum portal olarak bilgi birikimi ve paylaşımcı bir yapı içersinde güzel bi forum bu hale getirenlere sonsuz teşekkürler. Benim sorum ise daha doğrusu sizlerden tavsiye bekliyorum 15 metrekarelik bi odam apartmanda oturuyorum yaklaşık 2 yıl önce creative 5200 inspire ve creative audigy 24 bit ses kartı almıştım şimdi gerek bas gerekse ses ihtiyacımı karşılamıyor.Herkesin hayalinde olduğu gibi benimde Logitech z5500 rüyalarımı süslüyor ama apartman dairesinde onu ne kadar açabilirim onu bilemem ayrıca elimdeki ses kartı ne kadar verimli olacak o da tartışılır.2+1 olan z2300 de ise çevresel sesi alamayacağımı biliyorum ancak onun performansı nasıl olur bilemiyorum.Dinlediğim kadarıyla gayet güzel ses ve bas veriyor bir de vatan computerda creative g500 kampanyası var ve aralarında pek bi fiyat farkı yok.Bu saatten sonra 5+1 yerine 2+1 e geçsem ne gibi problemlerim olur.Bir apartman sakini olarak ve öğrenciye yönelik olarak hangi ses sistemini almalıyım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftrzk -- 24 Mayıs 2008; 2:18:30 >
buradaki 3 sistemde apartman için uygun değildir bunu baştan söyleyeyim...ben z2300 kullanıcısı olarak haftada bir yönetimden şikayet alıyorum bu yüzden sesi 1/5 oranında anca açabiliyorum..bence sen daha güçsüz ama daha etkili sistemlere bakmalısın.yani dinlediğim müzikten zevk aldıran türden..mesela ı trigue serisi yada altec lansingler iyi olabilir.
buradaki 3 sistemde apartman için uygun değildir bunu baştan söyleyeyim...ben z2300 kullanıcısı olarak haftada bir yönetimden şikayet alıyorum bu yüzden sesi 1/5 oranında anca açabiliyorum..bence sen daha güçsüz ama daha etkili sistemlere bakmalısın.yani dinlediğim müzikten zevk aldıran türden..mesela ı trigue serisi yada altec lansingler iyi olabilir.
creativenin baslarından korkuyorum G500 aslında F/p için en iyisi görülüyor gibi ama baslarına tedirginim z2300 de de çevresel sesi alamayacağımdan korkuyorum bir de genel olarak logitechlerin creativelere göre tizlerde ve midlerde daha düşük performans sergilemesi düşündürüyor 5500 ün fiyatlarıda her geçen gün oynuyor her yerde kampanyalar çıkıyor o yüzden biraz bekleyeceğim 1 ay kadar falan
25 Mayıs 2008; 19:35:56
quote:
Orjinalden alıntı: aslan_74
Merhabalar , Logitech Z-5500 veya Z-2300 dışında düşünürseniz tavsiyem; Logitech Z-Cinema
850 ytl diyo ya z-cinemaya bide 2+1 ne özelliği varki?
dostum ben de seninle aynı durumdayım aynı soruları ben de soruyorum kendi kendime bilgisayarım 14 metrekare odama alacağım büyük ihtimalle hangimiz önce alırsa artık burda paylaşır deneyimlerini ikimizde yanlış birşey yapmayalım ben çok ses açamayacağımı biliyorum açmak gibi bir hevesim de yok zaten sadece filmleri keyifli izlemek için alıyorum.Bilgine.
z-5500 kullanıcısıyım. Odam 4 metre kare :) Ses kartım Creative Xtreme Gamer. Tek avantajım evimizin müstakil olması. Yani en azından sesi yarıya kadar açabiliyorum müzik dinlerken. Daha sonrasına ne yürük yetiyo nede kulak. Sinema için söliyeceklerim daha iyi şeyler var tabiki. İyi bir ses kartı ile müthiş bir sinema keyfi yaşayabilirsiniz. Özellikle HD ve DVD filmlerin gerçeten hakkını veriyor. Z2300'ü hiç kullanmadım bilmiyorum. Eminim oda cok iyi bir modeldir. Fakat z5500'e düşünmeden kefil olabilirim.
-- E8400 3.0 GHz // GIGABYTE EP35-DS3 // ASUS 3870 512MB DDR4 // KINGSTON 2x1 GB DDR2 HYPERX 1066MHZ // CREATIVE EXTREME GAMER WITH LOGITECH Z5500 // 250 GB 7200RPM Seagete SATA II + 320 GB 7200RPM Samsung SATA II + 160 GB 7200RPM Samsung SATA II // ASUS 19' VW192T 5MS LCD --
Orjinalden alıntı:ju5763 dostum ben de seninle aynı durumdayım aynı soruları ben de soruyorum kendi kendime bilgisayarım 14 metrekare odama alacağım büyük ihtimalle hangimiz önce alırsa artık burda paylaşır deneyimlerini ikimizde yanlış birşey yapmayalım ben çok ses açamayacağımı biliyorum açmak gibi bir hevesim de yok zaten sadece filmleri keyifli izlemek için alıyorum.Bilgine.
tamamdır ama dikkat et fiyatlar çok oynuyor vatan exa mavi bi de bakırköyde geçn ay bi electroworldde kampanya vardı 600 ytlye geliyordu yani çok çabuk oynuor dikkat etmek lazım
ya bi de srcn arkadaş bende kıytırık audgy value var o nasıl bi performans verir sence sen onunla yarıya bile anca getirdim diyorsun apartmanda yeter değil mi
G500 kullanıcısı yok mu hiç ya onlarda paylaşsalar yoksa memnun değiller de ondan mı bişi yazmıolar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftrzk -- 25 Mayıs 2008; 20:21:54 >
creativenin baslarından korkuyorum G500 aslında F/p için en iyisi görülüyor gibi ama baslarına tedirginim z2300 de de çevresel sesi alamayacağımdan korkuyorum bir de genel olarak logitechlerin creativelere göre tizlerde ve midlerde daha düşük performans sergilemesi düşündürüyor 5500 ün fiyatlarıda her geçen gün oynuyor her yerde kampanyalar çıkıyor o yüzden biraz bekleyeceğim 1 ay kadar falan
bass konusunda z2300 G500'e ağır basar.ama midler ve tizlerde G500 daha iyi.
G500 kullanıpta daha sonradan z5500 alan arkadaşlar varsa görüşlerini bildirebilirler mi bu benim için hayat memat meselesi :)
2 Haziran 2008; 10:17:35
quote:
Orjinalden alıntı: ftrzk
mrblar arkadşlar uzun zamandır foruma misafir olarak katılıyordum ve sonunda üye oldum portal olarak bilgi birikimi ve paylaşımcı bir yapı içersinde güzel bi forum bu hale getirenlere sonsuz teşekkürler. Benim sorum ise daha doğrusu sizlerden tavsiye bekliyorum 15 metrekarelik bi odam apartmanda oturuyorum yaklaşık 2 yıl önce creative 5200 inspire ve creative audigy 24 bit ses kartı almıştım şimdi gerek bas gerekse ses ihtiyacımı karşılamıyor.Herkesin hayalinde olduğu gibi benimde Logitech z5500 rüyalarımı süslüyor ama apartman dairesind