Şimdi Ara

Yeni pc de grafik bozulması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha pc mi bikac saat once aldım.en son nvidia driverını yukledim (175.16) ancak wow oynarken ekran bazen renkler birbirine giriyor ve de wow u kapatıp bastan acmam gerekiyor bunu duzeltmek icin.

ayrıca wow oynarken windows masaustune dondugumde de pc onceki dandik pc den daha fazla kasıyor.tahminimce bu pc nin windows ta farklı hızda oyunda farklı hızda calısmasından kaynaklanıyor.( cunku fan sesinin degistigini anlıyorum daha hızlanıyo veya yavaslıyo)

sistem;

e8400
    GIGABYTE GA-EP35-DS3R (rev. 2.1)
    2x1 gb kingston hyperx
    palit 8800 gt sonig 512 mb
    fsp bluestorm 500w psu.

• Ekran kartınız Palit Sonic'se üzerinde bir miktar oc vardır onun. Gerçi Palit son driver'larda sonic için olan oc aparatını kaldırdı ama sizinkinde olabilir. Masaüstüne sağ tıkladığınızda VDO TOOL diye bir şey görüyorsanız buna girin. Burada Performance ya da benzeri bir başlık görüyorsanız burası oc ayar bölümüdür. Default ayarlara getirin.

Bu sorunu çözmezse driver'ı TAMAMEN KALDIRIN ve başka bir kaynaktan indirip yeniden yükleyin.

Bu da sorunu çözmezse arada sırada çıkan arızalı kartlardan biri size denk gelmiş olabilir. Garanti kapsamında değiştirilmesini talep edebilirsiniz.

Bir başka ihtimal de PSU'nun güç yetirememesi olabilir... Edit: ÇOOOK ÖZÜR DİLİYORUM PSU FSP 500W VE ANAKART DA DS3R'YMİŞ... ÇOK PARDON ÇOK!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderwatcher -- 24 Mayıs 2008; 7:52:11 >

• peki bu alt+ tab yapıo oyundayken masaustune donmek istedigimde neden 10 sn civarı bekilyorum.bunu nasıl cozebilirim?
  • Oyundayken Alt+Tab kasar makineyi.. Özellikle bazı oyunlarda. Tabi bunun bilgisayar performansıyla da ilgisi var ama asıl neden çözünürlük farkı. Masaüstü ve oyun içi çözünürlük seviyesini aynı veya yakın yaparsanız daha hızlı geçiş yapabilirsiniz.
  • su an kndi cd sindeki driverı yukledim vga nın ve de

core 650
    memory 950
    shader clock 1625 gozukuyor.bunun neresi default oluyor acaba?default diye bi secnek yok kartta.
  • Ayar yapmana izin veriyorsa en düşük ayara getirerek bir dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Laptop Ve Garip Fpsler
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.