arkadaşlar hepinize merhaba, babamı zarla zorla ikna etmeyi başardım. "oğlum cebimdeki akrepler yaz tatiline gitti, euro 2008'de geliyor, maksimum 3300 ytl bütçemiz var, düzgün bir plasma tv bul alalım" dedi.
nette epey bir dolaştım, tonla marka, model var. işin içinden çikamadım. samsung, sony, lg, sharp, panasonic, philips..
televizyonu euro 2008 i izlemek için alıcaz. genel olarak spor musabakaları takip edildiginden sonrasında da daha çok spor izlenir evde ama her amacla kullanılabilir. plasmalar daha iyi oldugundan, renk kalitesi canlılık acısından plasma istiyoruz.
bu konuda, butceye gore alabilecegimiz en iyi secenek nedir. simdiden cok cok tesekkurler.
arkadaşlar hepinize merhaba, babamı zarla zorla ikna etmeyi başardım. "oğlum cebimdeki akrepler yaz tatiline gitti, euro 2008'de geliyor, maksimum 3300 ytl bütçemiz var, düzgün bir plasma tv bul alalım" dedi.
nette epey bir dolaştım, tonla marka, model var. işin içinden çikamadım. samsung, sony, lg, sharp, panasonic, philips..
televizyonu euro 2008 i izlemek için alıcaz. genel olarak spor musabakaları takip edildiginden sonrasında da daha çok spor izlenir evde ama her amacla kullanılabilir. plasmalar daha iyi oldugundan, renk kalitesi canlılık acısından plasma istiyoruz.
bu konuda, butceye gore alabilecegimiz en iyi secenek nedir. simdiden cok cok tesekkurler.
Bence plazma konusunda Panasonic'den şaşmayın. Yeni 8 serisi Panasonicler düşük enerji tüketimi, yüksek kontrast oranlarıyla öne çıkıyor. Üstelik PX80 modeli sizin bütçenizden daha düşük bir fiyata sahip. Yalnız bu serinin 50'' leri henüz gelmedi. Eğer 50'' isterseniz 7xx serilerine bakmanız gerekir.
arkadaşlar cok sag olun ya, allah tuttugunuzu altın etsin. mangornn ustad bahsettigin modele simdi hepsiburada.com'dan bakıyorum. donanımhaber'e da bakacagım, bakalım uygunsa icabında babama yardımcı olup aldırırım. muhendis 1 arkadasımızın tavsiyesine de bakacagim. yeni tavsiye varsa seve seve incelerim, katkıda bulunan destek olan tum arkadaslara tesekkurler.
en iyisi yani iyininde iyisi pioneer 507xa fiyatıda 3400-4000 arası.. arastırman lazım bu fiyatlara bulunuyor ama pazarlık etmelısın ayrıca bu tv nin hoparlorude yok ama sorun degıl ufak tefek bır hoparlorlerle ses konusu hallolur tek gecerım sıddetle tavsıye ederım
bulabilse o fiyata zenin batan gemi mallarıydı onlar
-- Pioneer 436xde plazma -- Pioneer vsx-915 avr -- B&W DM 603 S3 front -- Tannoy mxc center mx1 rear -- Philips dvp720sa dvd divx player -- Next 2000 CIS Super Plus Uydu Alıcısı/sommerkabel 1 metre komponent kablo -- Hp nc8430 core2duo 1.83 256mbatix1600
en iyisi yani iyininde iyisi pioneer 507xa fiyatıda 3400-4000 arası.. arastırman lazım bu fiyatlara bulunuyor ama pazarlık etmelısın ayrıca bu tv nin hoparlorude yok ama sorun degıl ufak tefek bır hoparlorlerle ses konusu hallolur tek gecerım sıddetle tavsıye ederım
BENCE SANA GÖRE BİR MODEL VAR MUTLAK İNCELEMENİ ÖNERİRİM ... SAMSUNG 50q96 PLAZMA MODELİ... Bence incele almacaksanda mutlaka incelederim... Reklamı sevmeyen biri oldugumdan sana link vermiyorum ama google den bir bak kod yaz çıkan herhangi bir siteden inceleyebiliris.... İYİ FORMLAR MİLLET
Belki duymuşsunuzdur ama Electroword'de TV'lerde %18 indirim kampanyası ay başına kadar daha uzatılmış. Az önce oradaydım. Bazı modellerin %18 indirimli nakit fiyatları aşağıdaki gibi olmuş. Bi göz atmakta fayda var.