İşte çektiğim çile birazcık olsada işe yarıyor, hele anakart 30-35 de geziyor, işlemci 30da falan, bence deneyin sonucu görceksiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuni -- 23 Mayıs 2008; 23:47:28 >
Dilimin ucunda hani, elimi uzatsam tutucakmıssın gibi... Ama olmuyor, geri dolmuyor, nefes almıyor artık ben gibi... Bir anlamı yok artık yaşmanın, tabi buna yaşam denilirse... İnsan bazen iç çekiyor, keşke her giden...Geri dönse...
beyler böyle yaparsak pc çok pislenmez mi?anakartı nasıl temizleyeceğiz böyle yaparsak? işlemci fanının denge ayarı bozulmaz mı? bişi olmazsa ben de yapacağım? şimdi işlemci 39 derece oda sıcaklığı da 30 derece.işlemci e 2160 oc iptal ettim fan tx2 .gerek varmı?
benimde yapmam gerekebilir işlemci 60 lara çıktı geçen oyun oynarken öte yandan havaların daha da ısınıacağını düşünürsek daha keskin bir çözüm gerekli gibi sıvı soğutma pahalı olduğundan şimdilik 12 cm lik bir fanı öne takmayı düşünüyorum umarım iş görür kasanın her yerinin fan dolmasıda çok kötü gösteriyor şu an itibariyle 3 tane fan takılı 8 cm lik 12 cm lik içinde yer kesicem üşeniyorum :) bıçak kemiğe dayandımı onuda yaparım artık
yaz aylarında kullanılacak en iyi soğutma pc kökten soğuyor
Aynen
Dilimin ucunda hani, elimi uzatsam tutucakmıssın gibi... Ama olmuyor, geri dolmuyor, nefes almıyor artık ben gibi... Bir anlamı yok artık yaşmanın, tabi buna yaşam denilirse... İnsan bazen iç çekiyor, keşke her giden...Geri dönse...
şu el kadar olan 3 5 milyona ufak vantilatörler var pille çalışan onlardan alıcam bende 4 5 tane
hem kasaya da sığar yer kaplamaz evde hemde her yönden soğutma
Haydi Bastır Galatasaray.................................................................................................. En Büyüksün Galatasaray Yönetim Futbolcu Taraftar............................................................................................... Şampiyonsun Galatasaray