Karakteristik PACKARD BELL MB87-P-011 C2D 2.1GHz3GB 160GB VH CPU Cinsi - HIZI INTEL CORE 2 DUO 8100 2.1 GHZ 3MB L2 Cache 800 MHZ Ekran Boyu(Inch) 15.4" Ekran Tipi 1280*800 WXGA DIAMOND VIEW Ekran Kartı 512 MB nVidia Geforce 8600M GS Bellek(MB) 3 GB Bellek Tipi DDR2-667 Sabit Disk 160GB 5400RMP 8MB SATA Optik Sürücü DVD-RW Faks-modem 56K Ses 3D efektler & full duplex Network 10/100, Intel Pro 4965AGN 802.11a/b/g Port 4xUSB 2.0, FireWire (IEEE 1394), Genişleme Yuvası, TV OUT:HDMI, VGA OUT:DVI Pil Ömrü Li-Ion pil 2.5 saat pil ömrü (Yaklaşık-Kullanıma Bağlıdır) Ağırlık(KG) 2.6kg Yazılım Vista Home Premium Türkçe Ek Özellikler Kablosuz Erişim:INTEL 4965AGN Chipset:INTEL PM 965 Bluetooth :VAR Dahili Kamera :VAR Kart Okuyucu:VAR
Ürünü alalı bir hafta oldu
Ürünün artıları
1- 512 mb gf8600gt erkan kartı (ekran kartının ramleri ddr2) 2-3gb ram 3-hdmi çıkış 4-sata çıkış 5-uzaktan kumanda 6-fiyatı diğer markaları modellerine göre çok uygun (****da 1545 ytl) 7-ısınma sorunu yok
ürünün eksileri
1-bir durup çalışan ve biraz fazla ses çıkaran fan 2-Hard disk sesinin yanısıra notebook'un altından tuhaf bir ses geliyor ne olduğunu anlamadım
Makine biraz gürültülü ama oyun oynamak isteyenler ve geleceğe dönük yatırım için bu ürünü kaçırmayın derim
Ses sorununu çözenler varsa lütfen burda paylaşsın
bilgisayarın hayırlı olsun.bende sb89 modelini almayı düşünüyorum.pb nin özellikleri ve fiyatı mükemmel.millet neden ilgisiz hiç anlayamıyorum.zar zor bir kaç sitede hakkında yorum falan var.ısınma problemi var mı?
slmlar arkadaşlar ben de bu modeli 4 gün önce vatandan aldım benimde elimden bi çok laptop geldi geçti ama şu an piyasada özelliklerine göre fiyat bakımından gerçekten alınabilecek en iyi laptop diyebilriim.ekran kartnın 8600gt olması süper olmuş bazı eksi yönleri,fan sürekli çalışıyo fakat çalışması iyi bence çünkü bü işlemciyi ve ekran kartını sessiz bi şekilde sogutması biraz zor olurdu sanırım bunun yanında dvd writeri biraz sesli çalışıo fakat bunlar bu özelliklerin yanında önemsenecek şeyler degil bence.donanımsal sorunlar çıkmasında ses olayına fazla takmamak lazım başlarda ilk kullandıgım laptoplarda bende çok pinpirikliydim yok hdd den ses gelio yok fan sesli çalışıo fakat bazı tecrübeler yaşayınca bunlar artık dogal gelio..bide numpad olayı şahane sayısal işlemlerde süper oluo..evet arkadaşlar ilk izlenimlerin bunlar şimdilik..ama pc yi çözdükçe sizle bilgilerimi pylaşmaya devam edicem ve sanırım vistayı kaldırıp xp kurucam.driverleri sorunsuz şekilde bulursam..bide oyun performansını deneme fırsatım oldu ilk gün crysisi yükledim türkçe oyun pcnin özelliklerine göre kendini optimize ediyo ve bi baktım bütün ayarlar yüksek detayda fakat biraz kastı sanırım vistadan dedigim gibi vistayı kaldırıp xp de denicem bide onuda paylaşırım sizlerle kısmet olursa..neyse arkadaşlar bende aranızda olmaktan memnunm inşallah sorunsuz bi şekilde kullanmak nasip olur umarım kullanıcılarımızda yakın zamanda artar hepinize saygılar sevgiler tekrar görüşmek üzere...
arkadaşlar bende 2-3 aydır araştırıyorum bir tane laptop alacağım bağzı markaları araştırıyorum ama şimdide bu laptop bayağı ilgimi çekti çok özellikli bir makina nerdeyse bütün özellikleri var (HDMİ-DVİ-E SATA vb..)gibi herşeyvar ayrıca numerik tuş takımı bence çok güzel bir bilgisayar.kullanan arkadaşlar vista puanlarını sıcaklık değerlerini detaylı incelemelerini yazarlarsa almayı düşünen arkadaşlara bir fikir veriri almak isteyenlerin karar vermelerinde çok büyük faydası olur diye düşünüyorum.
bu arada alan arkadaşlara hayırlı olsun güle güle eskitin arızasız günler dilerim.
arkadaşlar ben de katıldım aranıza dün aldım 011'i vatan'dan 1430ytl ve 5 taksit...ikame ürünlere bakacak olursak fiyatı gerçekten çok güzel.ilk izlenim olarak ben memnunum diyebilirim.özellikle parlak ekranına hasta oldum diyebilirim :) ben ayrıca notebook'umu fullhd lcd'me bağlayıp görüntü ve ses aktarımı da yapmayı düşünüyorum.o tecrübelerimi de sizlere burdan aktarırım işallah :) bi de vista yerine xp olsaymış tam süper olurmuş :P
slm arkadaşlar.. valla tam 1 haftadır mb 87 p 011 modelini alsammı almasammı diye düşünüp duruyordum. bu fiyata bu özellikler bencede şahane. burda okuduklarım sayesinde artık kararımı verdim alıcam bu pc yi. bilgileriniz için teşekkürler
arkadaşlar bu arada öğrenmek istediğim bişey var: bu pc nin ses gücü nasıl. yani müzik falan dinlerken tatmin edicimi? kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim
bence çok tatmin edici değil ama yine de idare eder tabii ki :) yani bir 4.1 performansı beklemezsen hayal kırıklığı yaşamazsın :) hayırlı olsun
daha önce lenovo kullandım neredeyse hiç ses çıkmıyordu biraz gürültülü ortamda duymakta sıkıntı çekiyodum. arkadaşımda toshiba var onun sesi bir laptop a göre çok iyi. 4.1 performansı olmasada toshiba kadar ses çıkarsın yeter ): ayrıca cvp için teşekkür ederim
bence çok tatmin edici değil ama yine de idare eder tabii ki :) yani bir 4.1 performansı beklemezsen hayal kırıklığı yaşamazsın :) hayırlı olsun
daha önce lenovo kullandım neredeyse hiç ses çıkmıyordu biraz gürültülü ortamda duymakta sıkıntı çekiyodum. arkadaşımda toshiba var onun sesi bir laptop a göre çok iyi. 4.1 performansı olmasada toshiba kadar ses çıkarsın yeter ): ayrıca cvp için teşekkür ederim