MB87 KULLANICILARI BURAYA (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Packard Bell

willerdem -> MB87 KULLANICILARI BURAYA (23 Mayıs 2008; 23:37:26)

Karakteristik PACKARD BELL MB87-P-011 C2D 2.1GHz3GB 160GB VH
CPU Cinsi - HIZI INTEL CORE 2 DUO 8100 2.1 GHZ 3MB L2 Cache 800 MHZ
Ekran Boyu(Inch) 15.4"
Ekran Tipi 1280*800 WXGA DIAMOND VIEW
Ekran Kartı 512 MB nVidia Geforce 8600M GS
Bellek(MB) 3 GB
Bellek Tipi DDR2-667
Sabit Disk 160GB 5400RMP 8MB SATA
Optik Sürücü DVD-RW
Faks-modem 56K
Ses 3D efektler & full duplex
Network 10/100, Intel Pro 4965AGN 802.11a/b/g
Port 4xUSB 2.0, FireWire (IEEE 1394), Genişleme Yuvası, TV OUT:HDMI, VGA OUT:DVI
Pil Ömrü Li-Ion pil 2.5 saat pil ömrü (Yaklaşık-Kullanıma Bağlıdır)
Ağırlık(KG) 2.6kg
Yazılım Vista Home Premium Türkçe
Ek Özellikler Kablosuz Erişim:INTEL 4965AGN
Chipset:INTEL PM 965
Bluetooth :VAR
Dahili Kamera :VAR
Kart Okuyucu:VAR

Ürünü alalı bir hafta oldu

Ürünün artıları

1- 512 mb gf8600gt erkan kartı (ekran kartının ramleri ddr2)
2-3gb ram
3-hdmi çıkış
4-sata çıkış
5-uzaktan kumanda
6-fiyatı diğer markaları modellerine göre çok uygun (****da 1545 ytl)
7-ısınma sorunu yok

ürünün eksileri

1-bir durup çalışan ve biraz fazla ses çıkaran fan
2-Hard disk sesinin yanısıra notebook'un altından tuhaf bir ses geliyor ne olduğunu anlamadım

Makine biraz gürültülü ama oyun oynamak isteyenler ve geleceğe dönük yatırım için bu ürünü kaçırmayın derim

Ses sorununu çözenler varsa lütfen burda paylaşsın

canksonmez -> Cevap: MB87 KULLANICILARI BURAYA (31 Mayıs 2008; 19:01:11)

uzaktan kumanda demissin ... GErcekten varmı ... ben p-012 modelini almayı dusunuyrm

willerdem -> Cevap: MB87 KULLANICILARI BURAYA (1 Haziran 2008; 23:31:36)

Bu notebook'tan bir tek benmi aldım bilemiyorum, makine şahane ama millet ilgisiz

Uzaktan kumandası var, heryerde bu modellerde 8600gs var deniyor ama kart 8600gt bundan emin olun ve bu notebook'u kaçırmayın

Kafanız rahat eder, crysis high oynayabilirsiniz ama medium daha rahat diğer oynaların tamami high oynayabilirsiniz

chnbs -> Cevap: MB87 KULLANICILARI BURAYA (3 Haziran 2008; 15:45:06)

bilgisayarın hayırlı olsun.bende sb89 modelini almayı düşünüyorum.pb nin özellikleri ve fiyatı mükemmel.millet neden ilgisiz hiç anlayamıyorum.zar zor bir kaç sitede hakkında yorum falan var.ısınma problemi var mı?

nikon -> Cevap: MB87 KULLANICILARI BURAYA (4 Haziran 2008; 20:26:50)

quote:

Orjinalden alıntı: willerdem

Bu notebook'tan bir tek benmi aldım bilemiyorum, makine şahane ama millet ilgisiz

Uzaktan kumandası var, heryerde bu modellerde 8600gs var deniyor ama kart 8600gt bundan emin olun ve bu notebook'u kaçırmayın

Kafanız rahat eder, crysis high oynayabilirsiniz ama medium daha rahat diğer oynaların tamami high oynayabilirsiniz

Hocam hayırlı olsun,bugün bir arkadaşım için bu cihazdan sipariş verdik,yarın elimizde olur,daha sonra burada izlenimlerimi paylaşırım.

mohpa -> Cevap: MB87 KULLANICILARI BURAYA (5 Haziran 2008; 9:17:05)

slmlar arkadaşlar ben de bu modeli 4 gün önce vatandan aldım benimde elimden bi çok laptop geldi geçti ama şu an piyasada özelliklerine göre fiyat bakımından gerçekten alınabilecek en iyi laptop diyebilriim.ekran kartnın 8600gt olması süper olmuş[:'(] bazı eksi yönleri,fan sürekli çalışıyo fakat çalışması iyi bence çünkü bü işlemciyi ve ekran kartını sessiz bi şekilde sogutması biraz zor olurdu sanırım[:D] bunun yanında dvd writeri biraz sesli çalışıo fakat bunlar bu özelliklerin yanında önemsenecek şeyler degil bence.donanımsal sorunlar çıkmasında ses olayına fazla takmamak lazım başlarda ilk kullandıgım laptoplarda bende çok pinpirikliydim yok hdd den ses gelio yok fan sesli çalışıo fakat bazı tecrübeler yaşayınca bunlar artık dogal gelio..bide numpad olayı şahane sayısal işlemlerde süper oluo..evet arkadaşlar ilk izlenimlerin bunlar şimdilik..ama pc yi çözdükçe sizle bilgilerimi pylaşmaya devam edicem ve sanırım vistayı kaldırıp xp kurucam.driverleri sorunsuz şekilde bulursam..bide oyun performansını deneme fırsatım oldu ilk gün crysisi yükledim türkçe[:D] oyun pcnin özelliklerine göre kendini optimize ediyo ve bi baktım bütün ayarlar yüksek detayda fakat biraz kastı sanırım vistadan dedigim gibi vistayı kaldırıp xp de denicem bide onuda paylaşırım sizlerle kısmet olursa..neyse arkadaşlar bende aranızda olmaktan memnunm inşallah sorunsuz bi şekilde kullanmak nasip olur umarım kullanıcılarımızda yakın zamanda artar hepinize saygılar sevgiler tekrar görüşmek üzere...[&:]

willerdem -> Cevap: MB87 KULLANICILARI BURAYA (5 Haziran 2008; 23:17:07)

Hayırlı olsun, vistadan bende memnun değilim ama xp'ye nasıl dönecem bilmiyorum

brksyhn -> Cevap: MB87 KULLANICILARI BURAYA (12 Haziran 2008; 13:43:39)

selam bende daha dün aldım makinayı 011 modeli

herşey iyi güzelde şarj kaplosunu çıkarınca ekran parlaklığı düşüyo sanıyorum şarjı idarel, kullanmak için bunun parlaklık ayarı var mı

canksonmez -> Cevap: MB87 KULLANICILARI BURAYA (13 Haziran 2008; 0:26:29)

Arkadaslar ben p-o12 modelini dusunuyorum.Ama p-011 modelinden sadece islemci ve hdd farkı var arada yaklasık 250 ytl lik fark var.

p-011 p-012
---------- ---------
hdd 160 gb 250 gb
cpu t8100 2.1 ghz t8300 2.4 ghz

sahin50 -> Cevap: MB87 KULLANICILARI BURAYA (21 Haziran 2008; 23:59:31)

arkadaşlar bende 2-3 aydır araştırıyorum bir tane laptop alacağım bağzı markaları araştırıyorum ama şimdide bu laptop bayağı ilgimi çekti çok özellikli bir makina nerdeyse bütün özellikleri var (HDMİ-DVİ-E SATA vb..)gibi herşeyvar ayrıca numerik tuş takımı bence çok güzel bir bilgisayar.kullanan arkadaşlar vista puanlarını sıcaklık değerlerini detaylı incelemelerini yazarlarsa almayı düşünen arkadaşlara bir fikir veriri almak isteyenlerin karar vermelerinde çok büyük faydası olur diye düşünüyorum.

bu arada alan arkadaşlara hayırlı olsun güle güle eskitin arızasız günler dilerim.

randyglas -> Cevap: MB87 KULLANICILARI BURAYA (23 Haziran 2008; 12:43:19)

merhabalar,

bu cihazı almayı düşünüyorum. fakat linux desteği ne düzeyde bilemiyorum. ubuntu (7 veya 8) kurup çalıştıran var mı?

wrrr -> Cevap: MB87 KULLANICILARI BURAYA (23 Haziran 2008; 15:05:09)

arkadaşlar ben de katıldım aranıza dün aldım 011'i vatan'dan 1430ytl ve 5 taksit...ikame ürünlere bakacak olursak fiyatı gerçekten çok güzel.ilk izlenim olarak ben memnunum diyebilirim.özellikle parlak ekranına hasta oldum diyebilirim :) ben ayrıca notebook'umu fullhd lcd'me bağlayıp görüntü ve ses aktarımı da yapmayı düşünüyorum.o tecrübelerimi de sizlere burdan aktarırım işallah :) bi de vista yerine xp olsaymış tam süper olurmuş :P

fkaratilki -> Cevap: MB87 KULLANICILARI BURAYA (26 Haziran 2008; 23:36:29)

slm arkadaşlar.. valla tam 1 haftadır mb 87 p 011 modelini alsammı almasammı diye düşünüp duruyordum. bu fiyata bu özellikler bencede şahane. burda okuduklarım sayesinde artık kararımı verdim alıcam bu pc yi. bilgileriniz için teşekkürler

fkaratilki -> Cevap: MB87 KULLANICILARI BURAYA (26 Haziran 2008; 23:52:03)

arkadaşlar bu arada öğrenmek istediğim bişey var: bu pc nin ses gücü nasıl. yani müzik falan dinlerken tatmin edicimi? kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim

wrrr -> Cevap: MB87 KULLANICILARI BURAYA (26 Haziran 2008; 23:57:43)

bence çok tatmin edici değil ama yine de idare eder tabii ki :) yani bir 4.1 performansı beklemezsen hayal kırıklığı yaşamazsın :) hayırlı olsun

fkaratilki -> Cevap: MB87 KULLANICILARI BURAYA (27 Haziran 2008; 0:01:48)

quote:

Orjinalden alıntı: wrrr

bence çok tatmin edici değil ama yine de idare eder tabii ki :) yani bir 4.1 performansı beklemezsen hayal kırıklığı yaşamazsın :) hayırlı olsun

daha önce lenovo kullandım neredeyse hiç ses çıkmıyordu biraz gürültülü ortamda duymakta sıkıntı çekiyodum. arkadaşımda toshiba var onun sesi bir laptop a göre çok iyi. 4.1 performansı olmasada toshiba kadar ses çıkarsın yeter ): ayrıca cvp için teşekkür ederim

sahin50 -> Cevap: MB87 KULLANICILARI BURAYA (27 Haziran 2008; 15:17:16)

arkadaşlar bilgisayarın detaylı resimlerini ekleyebilirmisiniz..

wrrr -> Cevap: MB87 KULLANICILARI BURAYA (27 Haziran 2008; 22:44:34)

o yönden için rahat olsun arkadaşım ;)
quote:

Orjinalden alıntı: fkaratilki

quote:

daha önce lenovo kullandım neredeyse hiç ses çıkmıyordu biraz gürültülü ortamda duymakta sıkıntı çekiyodum. arkadaşımda toshiba var onun sesi bir laptop a göre çok iyi. 4.1 performansı olmasada toshiba kadar ses çıkarsın yeter ): ayrıca cvp için teşekkür ederim

fkaratilki -> Cevap: MB87 KULLANICILARI BURAYA (27 Haziran 2008; 22:46:29)

bilgiler için teşekkürler arkadaşım

Vipracing -> Cevap: MB87 KULLANICILARI BURAYA (30 Haziran 2008; 2:24:12)

Benim büyük oğlum yurt dışına gidicek yaz bölümüne sonrada staj.Baba arada oyunda oynıyabileceğim bir laptop alalım dedi.

Toshiba A300 ve Asus modelleri arasında kaldım.Hatta bu konu ile ilgili bir başlıkta açtım.Ben yılların Apple kullanıcısı olduğum için Windows bazlı notebook/laptop pc ler ile ilgili çok fazla deneyimim yoktur.Neyse Vatan Topkapıya gidip altını üstüne getirdim ve en sonunda Packard Bell in bu modelinde karar kıldık.

Ekran kartı listelere yanlış girmiş cihazda 8600M GT ekran kartı var.Kumanda vb harika işliyor.Fazla ısınan bir laptop değil,web vb açıkken fanlar nadiren devreye giriyor.Son 3-4 sattir yeni driverlar,programlar Vista service pack vb ile uğraştık ben cihazı çok beğendim (Mouse düğmeleri dışında)
Fiyat : 1649 ytl kdv dahil (World kart indirimi/5 taksit)
Açıkcası hızıda beni memnun etti.Vista puanı 4.8
İlk izlenimlerim bunlar.

wrrr -> Cevap: MB87 KULLANICILARI BURAYA (1 Temmuz 2008; 23:59:53)

ben de vatandan aldım dostum 1430 ytl ve 5 taksit şeklinde..senin biraz pahalı olmuş sanki :S

Vipracing -> Cevap: MB87 KULLANICILARI BURAYA (2 Temmuz 2008; 9:08:26)

wrrr : 30 haziranda aldım faturaya baktım : 1.398ytl yazıyor+kdv eklenicek (başka şeylerde aldım)O zaman ya sizde ya'da bende bir hata yapıldı?
Sayfasında zaten world kart taksitli 1671 ytl (günülük ura göre ufak tefek değişebilir bildiğiniz gibi) görünüyor.Siz nasıl aldınız?KDV olmadan mı?

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=33054

Edit : Anlaşıldı [:)]

Ben bir tek mb87 var zannediyordum meğer 3 versiyon varmış.Benim aldığım model :

PENRYN INTEL CORE 2 DUO T8300 2.4 GHz 800 MHz 3MB

3 GB

250 Gb

512 Mb paylaşımsız M8600 GT

15.4

Sizinki bir düşük konfigrasyon olması lazım verdiğiniz fiyat o modelle eşleşiyor : http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=33053

cankayac -> Cevap: MB87 KULLANICILARI BURAYA (4 Temmuz 2008; 15:42:48)

arkadaşlar alanlar daha fazla bilgi verebilirmi.Oyun testleri,3dmark,ısınma vs..[:D]

Vipracing -> Cevap: MB87 KULLANICILARI BURAYA (4 Temmuz 2008; 18:36:27)

quote:

Orjinalden alıntı: cankayac

arkadaşlar alanlar daha fazla bilgi verebilirmi.Oyun testleri,3dmark,ısınma vs..[:D]

Vallahi ben oğluma aldım o da laptop ile beraber yurt dışında şu anda.İlk gün sıkı kurcaladım bütün set up vb yi yaparken.
Bir dizi program vb yüklendi arka planda yeni updateleri indiriyordu saatlerce bu sıcakta benim Macbook pro dan daha soğuktu,Fan çok nadir devreye giriyor.Performansı gayet tatmin edici.Bench vb yapmadım.İlk şarjda pili 2.30 (perfomans ayarında)civarı rahat gitti demekki 3 saati geçicek.Kendisi WOW ve Age of Conan kurdu gayet akıcı ve iyiydi yüksek ayarlarda 1280 çöüzünrülükte.Aksiyon oyunlarını bilmiyorum.

willerdem -> Cevap: MB87 KULLANICILARI BURAYA (6 Temmuz 2008; 15:20:51)

Konuyu ilk açtığımda notebook'un fazla ısınmadığını belirtmiştim ama kullandıkça gördüm ki makine biraz fazla ısınıyor

Bunun nedeni ise üstündeki ekran kartı, oyun oynayacak olan arkadaşlar kesinlikle bir soğutucu alsınlar

Onun dışında makine süper

roverhead -> Cevap: MB87 KULLANICILARI BURAYA (16 Temmuz 2008; 23:07:06)

Arkadaşlar be bu PC yi alalı yaklaşık 1 ay kadar oluyor vatandan aldım ve inanılmaz memnunum gerçekten harika bi makine..Kesinlikle ama kesinlikle almakta tereddüt etmeyin..XP Driverlerinde sorun yaşayan arkadaşlar burada belirtirse yardımcı olurum,ben aldığımda vistaydı XP yaptım driverleride kurdum canavar gibi..
Fakat bende linux kullanmak istiyorum bi bilgisi olan varsa linux driverleri hakkında bizimle paylaşırsa sevinirim..

kyibe -> Cevap: MB87 KULLANICILARI BURAYA (30 Temmuz 2008; 11:17:09)

Arkadaşlar,ben laptop almayı düşünüyorum.Üzerinde HDMI özelliğini barındıran ve genel olarak fiyat performans oranı memnun edici seviyede olan bir laptop.
Bu aralar Acer 5920 modelini düşünürken rastgele pack bell mb87 modelini gördüm nette.Özellikleri bakımından iyi gibi duruyor.Yorumlarınızıda okudum ama diğer markalardaki kadar uzun ve çeşitli yorum olmayınca tereddüt ettim açıkçası.
Acer 5920 modeli genel olarak kullanıcıyı memnun eden ama sanki emsallerine göre biraz fazla ısınan bir model.
Pack bell mb87'de bu şekilde fazla ısınma yada kronik problem yaşayan varmı arkadaşlar,sizlerin tavsiye ve yorumlarınıza göre yakında almayı düşünüyorum.Canıma tak etti artık :)

Vipracing -> Cevap: MB87 KULLANICILARI BURAYA (4 Ağustos 2008; 4:09:11)

Eğer çok oyun oynuyorsanız her laptop ısınır.PB nin bu modelide ısınıyor ama bendeki 17 macbook pro dan daha fazla ısınmıyor hatta biraz daha az bile ısınıyor.

kyibe -> Cevap: MB87 KULLANICILARI BURAYA (4 Ağustos 2008; 15:55:46)

Arkadaşlar,3 gün önce MB87 P012 modelini aldım,şimdilik ufak tefek şeyler hariç memnunum.Dün akşam farkettim,bende kumanda yok,bu modelin hepsinde kumanda varmı acaba?Yoksa opsiyonel bir özellik mi?

willerdem -> Cevap: MB87 KULLANICILARI BURAYA (5 Ağustos 2008; 21:09:06)

işlemci 55

ekran kartı 64

hard disk 40

arkadaşlar benim sıcaklık değerlerim bunlar

ekran kartı daha düşük sıcaklıklarda olanlar var mı

mohpa -> Cevap: MB87 KULLANICILARI BURAYA (6 Ağustos 2008; 20:59:37)

dostum öncelikle aramıza hoşgeldin iyi bir seçim yapmışsın[:'(]..makina şu an gerçekten fiyatına göre piyasadaki en iyi laptop...bende vatandan aldım 1500 ytl ye..mb87 p-011 2.1ghz.160 gb 8600gt modelinden..bende vistanın nalet bi işletim sistemi oldugunun farkında olanlardanım..ilk aldım hemen xp ye çevirdim..oraya kadar güzel fakat bu makinanın şu an için tam saglıklı xp driverleri yok.benim laptop konusunda daha önce çok deneyimi oldu..bir çok kez vistadan xp ye geçtim ama inanın bence ellemeyin derim.çünkü gerçekten tamam bütün driverleri kuruyosunuz fakat ilerde problem çıkarmaya aşlıyor.örnek verecek olursam ses,pil ayarları felan.yani orjinal sistemi bozmayın.ben bu vista denen lanet işletim sistemini birçok kişi gibi sevmiyorum ve kınıyorum.tamam şu an için daha yeni işletim sistemi ama kardeşim artık yeni laptop alıyorsan sana malesef seçim şansı bırakmıyorlar..vistayı mecbur kullanıcaksın diyorlar..o yüzdn artık tatlısıyla tuzlusuyla katlanıcaz..makinayı ben vatandan aldım ve çantası,içinde kumandası felan vardı.yani benim modelde kumanda çıktı aslında hiç kullanmıyorum ama lazım olur elbet ilerde[:D] bide arkadaşlar bu makinanın camera olayı acayip kamera programı yok içinde yani usb den direk tanıyo microsoft.bu olay çok saçma..acaba bendemi öyle yoksa herkesde aynı olaymı var..bilgisi olan arkadaşlar varsa bi zahmet yardımcı olsun nette aramadıgım yer kalmadı vista için orjinal kamera driveri,,kendi sitesindede yok..şimdiden teşekkürler...willerdem arkadaşım o sıcaklık degerleri normal pc nin bende daha da fazla oluyo oyun oynadııgm zaman..makina fanı ile sogutuyo bide yazın fazla ısınır makina 100 lere çıkmassa korkma[;)]biraz uzun oldu ama kusura bakmayın. makinayı alan herkese hayırlı ugurlu olsun güle güle kullanmak sorunsuz kullanmak nasip olsun kalın saglıcaklan arkadaşlarrr

fthnur -> Cevap: MB87 KULLANICILARI BURAYA (7 Ağustos 2008; 22:32:16)

tam bir aydır araştırıyorum...ve tam A300 15A alacakken g.oL-D dan P011 aldım... bilmiyorum iyi mi yaptım ama Nvda yı ATIye tercih ettim.. + 1gb fazladan ram.. + daha uygun fiyat..

çanta hediyesi yok,kumanda var,camerayı usbden değil normal tanıyor..

fiyat:1500/12(axess) + 50 peşin..(bu peşinat olayı ne derseniz ,kasiyer eğer bir miktar peşin diğeri taksit olursa vade baya düşer dedi bizde öyle yaptık) 30 da çantaya verdim..

ısınma sanki bana da biraz fazla geldi..

paylaşımlarım devam edecek.. :)

kyibe -> Cevap: MB87 KULLANICILARI BURAYA (8 Ağustos 2008; 16:01:18)

Bu kumanda çanta vb. malzemeler mağazaya göre değişiklik gösteriyor sanırım.Bende beleş çanta vardı ama kumanda yok.Ama kumandanın alıcısı olduğunu tahmin ettiğim,laptopun kapağının açıldığı yerin alt sağ kısmına denk gelen yerde cep telefonlarındaki kızılötesi şeye benzer bişey var.Siya ve parlak.
Şimdi sizlerde kumanda var bende yok,oysa aynı model,garip

fthnur -> Cevap: MB87 KULLANICILARI BURAYA (9 Ağustos 2008; 12:43:46)

kardeş içime sinmedi geri verip A300 15A aldım

kyibe -> Cevap: MB87 KULLANICILARI BURAYA (7 Eylül 2008; 17:54:03)

Ben aletten memnunum ama hayatımın ilk laptopu olduğu için masaüstü pc ile karıştırınca alete bişeyler yaptım geçenlerde.Yanında gelen 2 adet dvd vardı,taktım 1 yazanı.Brkaç ileri ileri butonuna tıkladıktan sonra baktım bişeyler siliniyo.İptal ettim ama artık geçti ve bootmgr hatasından dolayı alet açılmadı.Aldığım yere götürdüm,format attı,yani vista cd ile yeniden kurdu.Fakat ilk aldığımda gelen orjinal programlar şu anda yok.PBUPDATOR,İNFOCENTER,CREATOR,NORTON 360 gibi birsürü program yok.Packard bell sitesine girdim ama sadece Norton 360 ve roxio creator programlarını indirebildim diğerlerini bulamadım.
Bu konuda bilgisi olan varmı acaba?Laptopu ilk günkü haline nasıl getirebilirim.Sanki yamalı pantolon gibi geliyor şimdi

willerdem -> Cevap: MB87 KULLANICILARI BURAYA (11 Eylül 2008; 20:38:39)

Isınma sorunundan dolayı,notebook'dan iyice soğudum

Bundan sonra packardbell kesinlikle almam [:-]

kyibe -> Cevap: MB87 KULLANICILARI BURAYA (18 Eylül 2008; 21:15:51)

quote:

Orjinalden alıntı: willerdem

Isınma sorunundan dolayı,notebook'dan iyice soğudum

Bundan sonra packardbell kesinlikle almam [:-]

Bugün sabah 9:30 dan akşam 17:10 a kadar laptop sürekli açıktı.Oyun oynamadım,günlük ofis işleri yaptım,akşam kapattığımda laptop ılıktı.Havanın serinliğindende olabilir belki ama normaldede abes bir ısınma görmedim alette

iyetimoglu -> Cevap: MB87 KULLANICILARI BURAYA (25 Ekim 2008; 0:50:42)

arkadaşlar ben p-011 i alalı 6 ay kadar oldu önceleri biraz problem yaşadım kamerası ve mikrofonu problemliydi ancak yeni driver larla sorunumu çözdüm. vistanın klasik program kapatma özelliğini kaldırınca sorunsuz tüm fonksiyonlarını kullanıyorum. oyun performansı mükemmel ayrıca numpad olayı kullanım kolaylığı sağlıyor. tüm ihtiaçlar makineye entegre olduğundan ekstra bir cihaz bağlamanıza gerek kalmıyor. şık görünümü aydınlatmalı paneli gayet havalı fanı biraz ses yapıyor doğrudur ancak o da abartılacak kadar değil. 2000 ytl ye vatan dan almıştım şimdi 1500 ytl civarı sanırım fiyat performans olarak bence eline su dökecek yok. almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim. NFS ve PES 2009 gibi oyunları hdmi kablo ile lcd tv de PS3 ü aratmıyor..

crazy_karizma82 -> Cevap: MB87 KULLANICILARI BURAYA (31 Ekim 2008; 17:11:09)

arkadaşlar bende mb65 u57 modelini aldım xp yüklemek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz nasıl kurabilirim xp yi birde

şuan visata kurulu 32 mb ben xp 64 kurabilirmiyim

willerdem -> Cevap: MB87 KULLANICILARI BURAYA (1 Kasım 2008; 0:59:36)

makineyi açtıktan yarım saat sonra özellikle alt kısmında inanılmaz bir sıcaklık oluyor, elinizi 10 saniye tutamazsınız

zamanla sıcaklığı üst tarafada verince, biraz kullanmanın tadı kaçıyor diyebilirim

çok uzun süre takip ettim ve ses çıkartan fanın boşta olduğunu ve sadece işlemci 55 dereceye geldiği zaman çalıştığını ve 50 dereceye geldiğinde kesildiğini farkettim, o esnada ekran kartının dereceside biraz düşüyor (64'ten 62'lere falan)

packardbell bios güncellemesi yayınlasa ve boşta duran fanı çok kısıtlıda olsa yüzde 20'lerde falan çalıştırsa makine o kadar ısınmaz

ingilizcesi olan biri packardbell'in sitesinden bir mesaj çekerse ve cevabı bizlerle paylaşırsa , bu konu aydınlanabilir

wrrr -> Cevap: MB87 KULLANICILARI BURAYA (3 Kasım 2008; 16:17:48)

ben 011 almıştım haziran ayında..şimdiye kadar birkaç kere ekran açılmama sorunu yaşadım ancak kısa sürede düzeldi bu problemler kendi kendine..şimdiki sorunum ise daha feci..laptop 5 gündür açılmıyor..anlamadım gitti..basıyorum açma kapama düğmesine bilgisayarda tık yok..elektrik kablosu laptopa takılı değilken ışığı sürekli olarak yanıyo..kabloyu makineye soktuğum anda ise yanıp yanıp sönmeye başlıyo..kısacası 5 gündür açamıyorum makineyi..vatan'dan almıştım sizce ne yapmam gerekir vatan'a mı götüreyim yoksa direk teknik servise mi götüreyim..bu arada ankarada yaşıyorum bildiğiniz teknik servisler varsa öğrenmek isterim

suleymancaglar -> Cevap: MB87 KULLANICILARI BURAYA (9 Kasım 2008; 0:19:53)

quote:

ben 011 almıştım haziran ayında..şimdiye kadar birkaç kere ekran açılmama sorunu yaşadım ancak kısa sürede düzeldi bu problemler kendi kendine..şimdiki sorunum ise daha feci..laptop 5 gündür açılmıyor..anlamadım gitti..basıyorum açma kapama düğmesine bilgisayarda tık yok..elektrik kablosu laptopa takılı değilken ışığı sürekli olarak yanıyo..kabloyu makineye soktuğum anda ise yanıp yanıp sönmeye başlıyo..kısacası 5 gündür açamıyorum makineyi..vatan'dan almıştım sizce ne yapmam gerekir vatan'a mı götüreyim yoksa direk teknik servise mi götüreyim..bu arada ankarada yaşıyorum bildiğiniz teknik servisler varsa öğrenmek isterim

aynı problem bende de oldu bir ay kadar önce...laptopu eğer sürekli prize takılı kullanıyorsan pil tam doluma ulaştıktan sonra pilin ömrünün kısalmaması için makine pili devreden çıkartıp gelen elektriği direk bilgisayara aktarıyormuş normal masaüstü bilgisayar mantığıyla...dolayısıyla eğer prizdeyken pil de tam dolu ise senin farketmediğin ufak tefek bi voltaj değişimi ya da elektriksel başka bi problem olmuşsa eğer o anakartını yakmıştır...aynı dediğin şekilde laptop açılmadı şarj aletini çıkardığımda şarj aletinin ışığı yanıyor taktığımda yanıp sönüyordu...koyuncu elektroniğin teknik servisine götürdüm izmirde ( ithalatçı firmanın yani )...çarşamba akşam 6 gibi makinayı teslim ettim 6 gün sonra salı günü saat 1de bilgisayarınız geldi teslim alabilirsiniz diye haber verdiler...anakart değiştirilmiş...tarifinden dolayı tahminim sen de aynı soruna sahipsin...hp toshiba sony gibi daha meşhur markaların teknik servisleriyle karşılaştırınca teknik servis hızına da hayran kaldım açıkçası ki bunu koyuncu elektroniğin müşteri temsilcilerini arayıp belirttim [:D]...

benim de şahsi sorum ise şudur ki XP'ye geçmek için halen bu makine ile ilgili yapabileceğimiz birşey yokmu...driverlar halen problemlimi...xpye geçtim driverleri şurdan buldum sorunsuz kullanıyorum diyen varmı merak ediyorum...

markr -> Cevap: MB87 KULLANICILARI BURAYA (24 Kasım 2008; 0:19:51)

walla bende denedim xp kurmayı ama basarılı olamadım süper bi notebook bence mb87 p011 ama bide xp kullanabilsek daha da bi muhtesem olucekk :lol

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.046875