Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Merkezi sistemde kullanılacak Dijital kart tavsiyesi.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları >> Merkezi sistemde kullanılacak Dijital kart tavsiyesi. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
valenciaendoor

23 Mayıs 2008; 23:01:35 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar.apartmana merkezi sistem takıldı.ben de dijital tv kartı almaya karar verdim.zira evde projeksiyon var euro2008 i projeksiyonda izlemek istiyorum.evde kablo tv yayını da mevcut.merkezi sistem takılmadan önce aver 303 alacaktım ama "merkezi sistemde görüntü daha iyi olur sorunsuz çalıştırır" dediğiniz bir dijital tv kartı var mı?bilhassa merkezi sistemde test edip kullanabilen arkadaşlar var mı?yardımlarını için çok teşekkür ederim.

NADAS...
gokhan1500

24 Mayıs 2008; 0:23:21 

Skystar 3 Usb(Sigma) ürününü merkezi sistemde kullanıyorum.Bu işlerde fazla bilgim yoktu araştırıp bu cihaza karar evdim.Şu an gayet memnunum.Sinyal seviyeleri %80-%90 arasında değişiyor.

fenasi44

24 Mayıs 2008; 5:07:43 

Oturduğum sitede merkezi uydu sistemi üzerinden Türksat ve Hotbird yayınlarını alıyorum.

Skystar 3 USB 2.0 kullanıyorum.Hem XP yüklü pc de hemde Vista yüklü laptop da gayet güzel çalışıyor.Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.Performansı gayet iyi.Kanalları bulma şifre kırma konusunda gayet başarılı.

Herhangi bir kilitlenme veya sistemi zorlamasını görmedim.Küçük kibar bir ürün,ısınma sorunu yok.Ayrıca kısa devre korumalı.Adaptör switch mod olduğu için ısınma sorunu yaratmıyor.

Gayet memnunum,başka ürünlerede bakabilirisiniz....

valenciaendoor

24 Mayıs 2008; 10:15:43 

ben muhtemelen pci bir ürün alacağım.bütçemi ona göre ayarladım.skyvision pci mı yoksa skaystar3 pci mı merkezi sistemde daha başarılıdır?

NADAS...
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları >> Merkezi sistemde kullanılacak Dijital kart tavsiyesi. Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
ASUS LightScribe DVD yazıcı
Asusun Lightscribe teknolojisine sahip dvd yazıcının testleri
I Can Football video inceleme
20 kişi aynı anda aynı sahada!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç