merhaba arkadaşlar.apartmana merkezi sistem takıldı.ben de dijital tv kartı almaya karar verdim.zira evde projeksiyon var euro2008 i projeksiyonda izlemek istiyorum.evde kablo tv yayını da mevcut.merkezi sistem takılmadan önce aver 303 alacaktım ama "merkezi sistemde görüntü daha iyi olur sorunsuz çalıştırır" dediğiniz bir dijital tv kartı var mı?bilhassa merkezi sistemde test edip kullanabilen arkadaşlar var mı?yardımlarını için çok teşekkür ederim.
Skystar 3 Usb(Sigma) ürününü merkezi sistemde kullanıyorum.Bu işlerde fazla bilgim yoktu araştırıp bu cihaza karar evdim.Şu an gayet memnunum.Sinyal seviyeleri %80-%90 arasında değişiyor.
Oturduğum sitede merkezi uydu sistemi üzerinden Türksat ve Hotbird yayınlarını alıyorum.
Skystar 3 USB 2.0 kullanıyorum.Hem XP yüklü pc de hemde Vista yüklü laptop da gayet güzel çalışıyor.Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.Performansı gayet iyi.Kanalları bulma şifre kırma konusunda gayet başarılı.
Herhangi bir kilitlenme veya sistemi zorlamasını görmedim.Küçük kibar bir ürün,ısınma sorunu yok.Ayrıca kısa devre korumalı.Adaptör switch mod olduğu için ısınma sorunu yaratmıyor.