Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
vestel platinum/ demirdokum pasific line/Sigma/Samui

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Klima ve soğutma sistemleri >> vestel platinum/ demirdokum pasific line/Sigma/Samui Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
newcore12

23 Mayıs 2008; 21:16:26 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhabalar,
soğutma amacıyla 18.000 btu luk bir klimaya ihtiyacım var butce 1.200 Ytl. arastırmalarım sonucu bu butceyle
Demirdokum pasific line, Vestel platinum, sunny alabiliyorum..

lutfen demirdokum- vestel platinum kıyaslaması yapabilir misiniz (soğutma amacıyla kullanacağımı gozonunde bulundurarak) veyahut bu butceyle alınabilecek baska klimalar var midir?

teşekkurler...,

Unutmadan bu parayla Samui STT18HR ve Sigma SGM14DMA klimalarda alıabiliyor.. yorumlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newcore12 -- 23 Mayıs 2008; 21:39:46 >

juiliet
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

23 Mayıs 2008; 21:40:55 

quote:

Orjinalden alıntı: newcore12

merhabalar,
soğutma amacıyla 18.000 btu luk bir klimaya ihtiyacım var butce 1.200 Ytl. arastırmalarım sonucu bu butceyle
Demirdokum pasific line, Vestel platinum, sunny alabiliyorum..

lutfen demirdokum- vestel platinum kıyaslaması yapabilir misiniz (soğutma amacıyla kullanacağımı gozonunde bulundurarak) veyahut bu butceyle alınabilecek baska klimalar var midir?

teşekkurler...

sunny konusunu bu forumda mbirol beye sorun onun sattıgı klimadır size dogru yanıtlar verir ama vestelmi demirmi derseniz demir döküm alın işinizi bol bol görür.
iorfa

28 Mayıs 2008; 15:16:41 

demirdöküm pasifik bugün taktırdım bugüne kadar gördüğüm en berbat servisi aldım klimayı takanlar klimadan habersiz 3 boyutlu soğutma nerden açılıyor diyorum yok bu klimada diyor, filtre varmış nasıl açılır diyorum yok öyle şey bu klimada,kitapçıkta yazıyor süper sessiz , biraz sesli çalışıyor diyorum bu paraya bu kadar diyor:) inanılmaz berbat delme kırma işlemi yaptılar makine çalışıyomu insan biraz ayarlarıyla oynar bakar o da yok. Sharp alsaydın diyolar, resmen mallarını kötülediler evi şantiyeye çevirip gittiler. 5 metreden uzak yere montaj için 250 lira istediler (bu normal olabilir) Kumandada 20 tane tuş var sadece 2 tuş kullanacaksınız diyorlar açma bide derece:)
Vestel almadığıma çok pişmanım, demirdöküm e mail attım demin hemen aradılar ne yapmamızı istiyorsunuz dediler eh ne diyim zaten ev i mahvettiler , başka bir servis yönlendirin de baksın dedim ben bu takanlara inanmadım hiç bir teknik bilgileri yok klima hakkında kontrol edilsin takılan klima dedim .
Klima sesli çalışıyor , 45 m2 salonu soğutuyor hemen , dış ünitesi çok sesli ayrıca .
sofokles2000

29 Mayıs 2008; 21:40:30 

vestel 18 lik platinum kullanıyorum çok memnunum. Alan 30 metrekare. 1030 YTL ye almıştım 1 ay önce
kevinsert

30 Mayıs 2008; 0:24:56 

arkadaşlar bakınız bende yarın alıcağım klima bugun baktım inverter lı olan varmış birde diğer envio galiba dedi adam inverter lı olan daha az elektrik harcar demişti.odam15 18m2 küçük bi oda.Tek amacım elektrik parasının ekonomik olması akşamları işten gelince açıcağım gündüz kimse kullanmaz malum antalya gibi yerde mutlaka lazım klima.şimdi arkadaşlar zaten odamda klimavarmiş benden önce balkonda asma şeyi var klima için elektriği hortumuna kadar herşeyi duruyor orda.Ne önerirsiniz arkadaşlar vestel in hangi modelini?inverter olmasının ve olmamasının avantajları eskileri nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kevinsert -- 30 Mayıs 2008; 0:34:37 >

GamertaG:
Kemalettin
kevinsert

30 Mayıs 2008; 15:08:39 

yardım edicek yokmu?

GamertaG:
Kemalettin
D e n i z
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

30 Mayıs 2008; 17:21:27 

quote:

Orjinalden alıntı: kevinsert

yardım edicek yokmu?

size hayatınızın yardımını edeyim ama dinlerseniz sakın vestele,arçelige,demirdöküme yanaşmayın,paranıza yazık ama siz banane sen ne anlarsın ben illa bunlardan birini alacagım derseniz ne diyim Allah hakkınızda hayırlı etsin
sofokles2000

31 Mayıs 2008; 11:37:07 

Şöyle diyelim o zaman,

paranız varsa performans istiyorsanız sharp, mitsubishi, daikin, fujitsu

bütçe kısıtlıysa

lg-beko ya da arçelik

quote:

Orjinalden alıntı: kevinsert

yardım edicek yokmu?

koko69

31 Mayıs 2008; 12:21:13 

Sayın sofokles neden ucuz ve iyi klimada lg beko , arçelik ya da vestel öneriyorsunuz anlayamadım ? Bunun sebebi başka marka adı bilmiyor olmanız olabilir mi ?
Sayın Kevin biraz formun ilgili bölümlerini okumuş olsaydınız zaten konu hakkında fikir sahibi olurdunuz. Ayrıca burdan mantıklı öneriler almayı istiyorsanız da daha ayrıntılı bilgi vermelisiniz. İnverter cihazları önermesi satıcının bişey ifade etmez. Önemli olan size inverter cihaz lazım mı onu anlamak lazım. Yazdıklarınızdan da bu tam olarak anlaşılmıyor. Buraya yazıp yardım isteyen arkadaşlardan ricam önce formu okuyup bilgi toplasınlar. Çünkü hemen herşey topiklerde yazılmış durumda. Aynı şeyler soruluyor ve cevaplanıyor.Ayrıca bilen de yazıyor bilmeyende yazıyor. Eksik ye yanlış bilgi ne kadar iyi niyetli olsa da yakışmıyor foruma.

Saygılarımla
sofokles2000

31 Mayıs 2008; 12:43:03 

ucuz klima olarak lg beko , arçelik ya da vestel i önermemin nedeni yaygın servis ağı, güvenilirlik ve marka gücüdür. Ayrıca bu markalarda diğer ucuz markalar gibi distribütör değişmesi gibi bir durumun ihtimalin olmamasıdır.

quote:

Orjinalden alıntı: koko69

Sayın sofokles neden ucuz ve iyi klimada lg beko , arçelik ya da vestel öneriyorsunuz anlayamadım ? Bunun sebebi başka marka adı bilmiyor olmanız olabilir mi ?
Sayın Kevin biraz formun ilgili bölümlerini okumuş olsaydınız zaten konu hakkında fikir sahibi olurdunuz. Ayrıca burdan mantıklı öneriler almayı istiyorsanız da daha ayrıntılı bilgi vermelisiniz. İnverter cihazları önermesi satıcının bişey ifade etmez. Önemli olan size inverter cihaz lazım mı onu anlamak lazım. Yazdıklarınızdan da bu tam olarak anlaşılmıyor. Buraya yazıp yardım isteyen arkadaşlardan ricam önce formu okuyup bilgi toplasınlar. Çünkü hemen herşey topiklerde yazılmış durumda. Aynı şeyler soruluyor ve cevaplanıyor.Ayrıca bilen de yazıyor bilmeyende yazıyor. Eksik ye yanlış bilgi ne kadar iyi niyetli olsa da yakışmıyor foruma.

sofokles2000

31 Mayıs 2008; 12:47:27 

quote:

Bunun sebebi başka marka adı bilmiyor olmanız olabilir mi ?

Ayrıca tabii ki biliyorum. Ama lütfen bu şekilde iğneli ve yargılayan cümleler sarf etmeyiniz. Hepmiz yaşlı başlı insanlarız. Bu tip cümleler hem size hem forumumuza yakışmıyor. Hepimiz düzeyli bir paylaşım için buradayız.
mbirol

31 Mayıs 2008; 14:37:38 

quote:

Sonuna kadar haklısınız.

!! DR. KLİMA !!
mbirol

31 Mayıs 2008; 14:47:46 

quote:

Orjinalden alıntı: iorfa

demirdöküm pasifik bugün taktırdım bugüne kadar gördüğüm en berbat servisi aldım klimayı takanlar klimadan habersiz 3 boyutlu soğutma nerden açılıyor diyorum yok bu klimada diyor, filtre varmış nasıl açılır diyorum yok öyle şey bu klimada,kitapçıkta yazıyor süper sessiz , biraz sesli çalışıyor diyorum bu paraya bu kadar diyor:) inanılmaz berbat delme kırma işlemi yaptılar makine çalışıyomu insan biraz ayarlarıyla oynar bakar o da yok. Sharp alsaydın diyolar, resmen mallarını kötülediler evi şantiyeye çevirip gittiler. 5 metreden uzak yere montaj için 250 lira istediler (bu normal olabilir) Kumandada 20 tane tuş var sadece 2 tuş kullanacaksınız diyorlar açma bide derece:)
Vestel almadığıma çok pişmanım, demirdöküm e mail attım demin hemen aradılar ne yapmamızı istiyorsunuz dediler eh ne diyim zaten ev i mahvettiler , başka bir servis yönlendirin de baksın dedim ben bu takanlara inanmadım hiç bir teknik bilgileri yok klima hakkında kontrol edilsin takılan klima dedim .
Klima sesli çalışıyor , 45 m2 salonu soğutuyor hemen , dış ünitesi çok sesli ayrıca .

Ya servisleri dandik ama neme lazım şunuda doğru söylemişler''Neymiş 3 boyutlu soğutma,yok filitreleme,yok sessizlik yani yo odur yok budur hepsi hikaye roman'' işte gerçek bu ta kendisi.Ne deyelim geçmiş olsun.Ha bide Vestel i deneyin bakalım nasıl olacak ,gerçi hakında topikler açılıyor sonrada kaldırılıyor.

!! DR. KLİMA !!
sofokles2000

31 Mayıs 2008; 16:03:00 

Birol Bey,

Siz yalnızca Zibro satışı mı yapıyorsunuz?

Müşterileriniz memnun mu?
mbirol

31 Mayıs 2008; 16:19:00