arkadaşlar zalman 9500 led cu kullanıyorum peltier sistemi kullanan bu soğutucuyla değiştirmeye değermi ? örneğin Q6600 ü 2.4@3.7 o/c yaptığımda yükte 85 C leri buluyor belkide daha fazla gitmemesinin sebebi ısınması kasa içi havalandırma yerine kasa kapağı açık kullanıyorum thermaltake xaser II kasa titan amanda alırsam bu 85 C ne kadar düşer ?..
bence termal macunu yenile o sıcaklık hiç hayra alamet değil o soğutucu da...
As if ignorance was my secretdesire..Mephisto!-I am an angel who dresses in red,Riding above you, etching fire rings.I have learned to fly don't you remember?.While you still have not come down.From your long-dead tree.I can teach you wonders if you give me your soul.-.Marvels and wild dreams can be yours.I can teach you how iron turns to gold.And how life can grow so old.But I am a demon who dresses in red.And I do not hope you will understand...Mephisto
hocam titan bu sitede onerılmeyen nedenıde f/p olarak acıklanan bır markadır.peltierli titanın yerine ıce age+ oneririm.peltier cok farklı bir acıdan yaklasan titanın urunu yenilikci ancak devamını getırmedı diger markalarda zaten kulanmadı.nedeni pazarlama stok bosaltma vs . klasik öneri zero term nirvana-ocz vandetta2-ıceage+ kolay gelsin
9500 zaten oyle cok iyi bir sogutucu degil. 85 derece icin sen yine macunu yenile fakat kasa ici havalandirman yoksa o sicaklik normal. Amanda nin da o sicakligi pek dusuecegini sanmiyorum sonucta oda kasa icini isiticak biraz. Tabiiki etkisi olucak. 9500 den cok cok cok daha iyi bir sogutucu. Sen bilirsin yine de
fanın ayağı oturmadı die sana werdim kısmetine ben sorunu sende düzelttim sonra sana ii oldu ama bende bu wesileyle d.o.d u waterboxu gördüm sahip oldum herşey nasip kısmet
Dostum sende bu azım varken kaskadı da gorur senın sıstem
mertcim konuya dönelim de 1 arkadaşımız peltierle sıvıyı soutup bişeyler yapmak istiyordu ne diosun bu konuya öyle 1 sıvı soğutma kuracakda neler gerekir sence
Peltierle sıvı sogutacanda sonra o soguyan sıvı cpuyu sogutabılecekmı?Peltıerın dıger tarafınıda sogutmak gerekecek onada hadı bıton mesakat.Peltıerın en guzel halı tıtan amanda .Bıkere ıslemcıyı sogutmak ıcın en az 150w lık peltıer lazım kı oda 150w sogutma kapasıtesı vermıyor.150w peltıerın cektıgı elektırıge yazıktır valla ay sonunda fatura sıser bı fayasınıda gormezsınız.Peltıer teorıkte guzel bı sogutucu ama pratık te cok masraflı.Bıraz oncede dedıgım gıbı en ıyı peltıer tıtan amanda peltıer