Merhaba arkadaşlar ben de 2 hafta içinde I55Q004 modelini almayı planlıyorum.Acaba bu modelin dış kasa rengi ne renk? Bir de xp kurmak için xp'ye sata driverlarını gömmek zorunda mıyız yoksa biostan bir ayarla kolay yolu var mı xp kurmanın?
Merhaba arkadaşlar ben de 2 hafta içinde I55Q004 modelini almayı planlıyorum.Acaba bu modelin dış kasa rengi ne renk? Bir de xp kurmak için xp'ye sata driverlarını gömmek zorunda mıyız yoksa biostan bir ayarla kolay yolu var mı xp kurmanın?
Evet arkadaşım xp ye sata driverlarını gömmek gerekiyor.
arkadaşlar makinam (I55Q004) geleli nerdeyse bir hafta oluyor. şu ana kadar herhangi bir ciddi sorunla karşılaşmadım. oldukça şık bir makina. Asus Hp gibimodellerin aynı özellikli makinalarından kesinlikle çok daha uygun fiyata. Konunun başında bir kaç resim var ama daha fazla resim isteyen arkadaşlar olmuş ancak yeni resim konmamış, forumu kalabalıklaştırmamak için resim koymadım isteyen olursa detaylı resimleri koyabilirim.
benim sorum SERVICE PACK 1' i indireyim mi vista için faydası olur mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi driversss -- 11 Temmuz 2008; 11:27:54 >
DELL INSPIRON 1525 CORE 2 DUO T7250 2Ghz 2048MB 160GB I55Q004 SAMSUNG SCX-4521F - LAZER YAZICI SONY DCR-SR32E 30GB HDD - VIDEO KAMERA Next YE 2000CIS SUPER PLUS - UYDU ALICISI NOKIA 6300
arkadaşlar makinam (I55Q004) geleli nerdeyse bir hafta oluyor. şu ana kadar herhangi bir ciddi sorunla karşılaşmadım. oldukça şık bir makina. Asus Hp gibimodellerin aynı özellikli makinalarından kesinlikle çok daha uygun fiyata. Konunun başında bir kaç resim var ama daha fazla resim isteyen arkadaşlar olmuş ancak yeni resim konmamış, forumu kalabalıklaştırmamak için resim koymadım isteyen olursa detaylı resimleri koyabilirim.
benim sorum SERVICE PACK 1' i indireyim mi vista için faydası olur mu?
Şuan için tavsiye etmiyorum sp 1 yüklemenizi ayrıca otomatik güncelleştirmeleri kapatmış lehinize bunu belirtmekte fayda var.
Sp1 i neden tavsiye etmiyoruz çünkü oturmuş bir güvenlik bileşeni yok vista nın daha bir çok program viste için yeniden ele alınıyor ve denetleniyor belki güvenliğinizi arttıracak yamalar içerecek sp1 ancak benim şahsi kanaatime göre bilgisayarı ağırlaştırracak ve o yüzden şu aşamada gerek daha sonra belki olabilir.
Otomatik güncelleştirmeler zaten sp1 yüklemenize gerek bırakmıyor sp1 zaten vistanın çıktığı günden sp1 in çıktığı zamanki zamana kadarki tüm güncelleştirmeleri içeriyor o yüzden şimdi gerek yok diyorum.
DELL INSPIRON 1525 CORE 2 DUO T7250 2Ghz 2048MB 160GB I55Q004 SAMSUNG SCX-4521F - LAZER YAZICI SONY DCR-SR32E 30GB HDD - VIDEO KAMERA Next YE 2000CIS SUPER PLUS - UYDU ALICISI NOKIA 6300