film izliyemiyorum ,piknikte müzik dinleyemiyorum latitude 505 im vardı müzik seti gibi ses verirdi
bu makinenin sesi dandik,forumda okudum 1520 modelinde bu sorun yokmuş aldığım yere durumu ilettim ,bilgisayarı gönderin dediler
eğer bu makineler hatalı ise vay halimize
Bilgisayarın sesi çok yüksek değil bu doğru ama hiçte yok değil demek yanlış bana göre bir kişi için yeterli hoperlör gibi ses vermiyor başka bir laptop ile kıyaslamadık o yüzden sesi bana göre güzel
intel core 2 duo,2 ghz,2 gb ram,160 gb hard disk,2 mp kamera...>bu artıları olmasaydı bu sese tahammül etmezdim,benim takıldığım eğer makineler hatalı ise bilelim,dell hatasız değil.. geçmişte hatalı pilleri toplayıp değiştirmişti..
Artı olarak sayacağın başka bir özellik kaldımı
bilgisayarın tüm parçalarını söyledin zaten demediğin kalmadı
Bu özellikteki bir Asus 2 000 ytl den az değil bununda böyle bilinmesinde fayda var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvan151 -- 7 Haziran 2008; 21:01:35 >
ark.lar hdmı çıkışını unutmayın ben lcd ye baglıyorum mükemmel görüntüsü var,ayrıca sesi de hdmı kabloyla aktardığı için 5 artı 1 ve mükemmmel,ark.lar neyi tartışıyor anlamadım zaten laptopla ve kendi sesiyle film izlenmez,bu ürün bence grafik olayının dışında mükemmel,,,,. garafikde olsa zaten 2000 ytl den başlardı örnek dell xps ,,,bu kadar parayı veriyorsunuz ve aldığınız ürün ortada verdiğiniz parayı fazlasıyla hak eden bir makina ... dell ki ABD de hp ile yarışan en çok satılan ikinci makina olarak ün yapmış bir marka....
ark.lar hdmı çıkışını unutmayın ben lcd ye baglıyorum mükemmel görüntüsü var,ayrıca sesi de hdmı kabloyla aktardığı için 5 artı 1 ve mükemmmel,ark.lar neyi tartışıyor anlamadım zaten laptopla ve kendi sesiyle film izlenmez,bu ürün bence grafik olayının dışında mükemmel,,,,. garafikde olsa zaten 2000 ytl den başlardı örnek dell xps ,,,bu kadar parayı veriyorsunuz ve aldığınız ürün ortada verdiğiniz parayı fazlasıyla hak eden bir makina ... dell ki ABD de hp ile yarışan en çok satılan ikinci makina olarak ün yapmış bir marka....
Ben daha ne diyeyim hocam söylüyoruz ama, ucuz diye illaki bir kusur aranıyor valla ben görüşümü yazdım beğeniyorum parasına göre performasıda güzel tavsiye ediyorum.
Arkadaşlar bende 1 haftadır kullanıyorum.dell 1525 ıntel core 2 duo T7250 2.00 ghz işlemcili 2 gb ramlı olanını aldım vatan bilgisayardan hızlı aldan alacaktım arada 70-80 lira fark vardı riske girmeyeyim dedim ve vatandan aldım. Gayet memnunum hızı gayet iyi şu ana kadar oyun oynamadım ama önceki sayfalarda yazan arkadaşlar var o oyunlarda benim için yeterli. Ben aldığımdan beri en sık yaptığım şey film izlemek seside gayet iyi çıkıyor makinenin öyle az falan değil hiç dert etmeyin bence bu fiyata gerçekten çok güzel ve kullanışlı bir alet. Bu arada kamerası video ve foto çekimlerinde bile harika.
aleti yeni alan arkadaşlar güncellemeleri kapatın vistanın güncellemesini yaptıktan sonraa son güncellemeler pc yi çökertiyoo benden uyarması son iki güncelleme bunu dell servisi söylüyo benden uyarması 1 ay boyunca güncellemeyin dedi
Arkadaşlar bende 1 haftadır kullanıyorum.dell 1525 ıntel core 2 duo T7250 2.00 ghz işlemcili 2 gb ramlı olanını aldım vatan bilgisayardan hızlı aldan alacaktım arada 70-80 lira fark vardı riske girmeyeyim dedim ve vatandan aldım. Gayet memnunum hızı gayet iyi şu ana kadar oyun oynamadım ama önceki sayfalarda yazan arkadaşlar var o oyunlarda benim için yeterli. Ben aldığımdan beri en sık yaptığım şey film izlemek seside gayet iyi çıkıyor makinenin öyle az falan değil hiç dert etmeyin bence bu fiyata gerçekten çok güzel ve kullanışlı bir alet. Bu arada kamerası video ve foto çekimlerinde bile harika.
ben hala bu modelin ses sisteminin hatalı olduğunu düşünüyorum makinenin son sesi ,cep telefonu hoparlorünün son sesi ile aynı bu büyük bir hatadır,hdmi kabloymuş nereye sokucaz onu,harici kamera kablosuna bile tahammül edemezken... bu bilgisayarlar malesef defolu,araştırın hakkınızı isteyin,ben değiştiriyorum. kendimizi kandırmayalım değil mi,para verdik bedava almadık.
aleti yeni alan arkadaşlar güncellemeleri kapatın vistanın güncellemesini yaptıktan sonraa son güncellemeler pc yi çökertiyoo benden uyarması son iki güncelleme bunu dell servisi söylüyo benden uyarması 1 ay boyunca güncellemeyin dedi
arkadaşlar bende 1525 in c2d 1.66 modelini aldım. ilk izlenim güzel yani fiyat performans olarak. yalnız bir şey sormak istiyorum. bilgisayar üzerinde dahili mikrofon var mı. bazıları var dedi ama ben çalıştıramadım heralde.