Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Philips HTS3357 için hoparlör ayarları tavsiyesi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Philips HTS3357 için hoparlör ayarları tavsiyesi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Zagor Tenay

23 Mayıs 2008; 17:25:09 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

En uygun hoparlör seviye ayarları nasıl olmalıdır? Önerilerinizi bekliyorum.
Saygılar

gx2delete

28 Mayıs 2008; 23:31:57 

Ben Centerı en düşüğe alıyorum sub a dokunmadım 0 da bıraktım. arkadakileri en yükseğe getirmiştim. zira arkadan sesler çok az geliyor ve sanki boş duruyolarmış gibime geliyor. öndeki sağ ve solu da en yükseğe getiriyorum.

merttt35

29 Mayıs 2008; 10:01:56 

benim hepsi +6db değerinde.Arkadan ses az geliyor şikayetleri genellikle kopya dvd lerde oluyor çünkü bu dvd lerin çoğu 5.1 surround olarak kaydedilmediğinden sistem bunları dolby prologicII ile sanal olarak 5.1 yapıyor ve zaten ses kayıtları orjinal dvd kalitesinde olmadığından arka hoparlörler sanki az ses weriyormuş izlenimi edinilebiliyor.Ancak orjinal veya 5.1kayıt dvdlerde arka hop oldukça yeterli.

Ben hepsi en yüksekte tutuyorum hop.leri ve çok memnunum

gvenc

30 Mayıs 2008; 15:01:13 

arkadaslar peki siz bu sistemi nasıl bağlıyosunuz bende HTS335W varda ben scarttan bağlıyorum ve ses olarak arka taraftan çok ses gelmiyo koaksiel mi ney bi bağlama seklide varmıs amfi de var o çıkıs ama nasıl bağlayabiliriz birde o kabloyu nerden bulabiliriz yardımcı olursanız sevinirim arka hoparlörler çok sinirimi bozdu çünkü???

PHILIPS
40PFL7762D
merttt35

30 Mayıs 2008; 15:20:56 

quote:

Orjinalden alıntı: gvenc

arkadaslar peki siz bu sistemi nasıl bağlıyosunuz bende HTS335W varda ben scarttan bağlıyorum ve ses olarak arka taraftan çok ses gelmiyo koaksiel mi ney bi bağlama seklide varmıs amfi de var o çıkıs ama nasıl bağlayabiliriz birde o kabloyu nerden bulabiliriz yardımcı olursanız sevinirim arka hoparlörler çok sinirimi bozdu çünkü???

yukarıdaki yazımı okursanız arka hoparlörlerle ilgili belki fikriniz değişir..

Ben sistemi hdmi ile lcd tvye bağlıyarak kullanıyorum

gvenc

31 Mayıs 2008; 13:01:08 

anladım teşşekkür ederim peki ben birsey daha sormak istiyorum arka hoparlörle ön hoparlörlerin yerini deistirdim yani bağlantı noktalarını deistirdim ve simdi baya iyi bi ses geliyo acaba bu zarar verirmi amfiye falan
bide HDMI la bağliyorum demissiniz bu görüntüde nasıl bi deişiklik yapıyor daha kaliteli bi görüntü kesin veriyodur ama sonuça 1080İ ye kadar arttırıyor görüntüyo ama normal scart tan bağladığımkinden dağlar kadar bi fark yaratıyormu acaba???

PHILIPS
40PFL7762D
merttt35

2 Haziran 2008; 10:46:43 

Bütün hoparlörlerin ohm ve watt değerleri aynı olduğundan anfiye bir zararı olmıyacaktır.HDMI bağlantı ile 1080i ve 720p ye kadar görüntü upscale ediliyor.

Daha önce kullandığım scart bağlantıya göre arada netlik ve parlaklık anlamında en azından gözün algılayabileceği kadar bir iyileşme olduğunu söyliyebilirim.

Zagor Tenay

2 Haziran 2008; 17:26:44 

Önerilerini yazan arkadaşlara teşekkürler. En iyisi deneyerek bulmak sanırım.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Philips HTS3357 için hoparlör ayarları tavsiyesi Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
HIS HD4830 Crossfire
ATI'ın orta alt seviyede yeni silahı HD4830 ve Crossfire performansı mercek altında
FarCry 2 (PC,XBox 360, PS3)
Afrika topraklarında havadan daha sıcak çatışmalar bizleri bekliyor.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar

Videolarımız

Donanimhaber.com Hız Aşırtma Yarışması (Kasım 2008)

Cebit 2008: TTN Mobile Standı

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

0.375