Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
laptopda anten takmadan tv izleme???

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları >> laptopda anten takmadan tv izleme??? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
cezeryeyim

23 Mayıs 2008; 15:28:34 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar;

bir arkadaşım için tv kartı bakıyorum. Laptopuna istiyor ama benim de öle fazla bilgim yok açıkcası.. bu benim arıza arkadaş istiyo ki tv kartına anten bağlanmasın.. öyle evde dışarda istediğimiz yerde açınca tv izleyebileceğimiz bir kart var mı ya? biraz okudum kartlarla ilgili başlıkları ama aklım karıştı biraz digital, analog, yerel yayın bi sürü şey okudum.. benim öğrenmek istediğim bu elemanın dediği gibi bi kart mevcut mu? Yoksa arkadaşa tavisye edebileceğiniz herhangi bir tv kartı var mı?

Akıllı Adam Aklını Kullanır. Daha Akıllı Adam Başkalarının da Aklını Kullanır ;)
Barış07

23 Mayıs 2008; 18:37:13 

Yayın almak istiyorsa mutlaka anten olacak piysada bu boyutta veya wirelees network antenlerine benzeyen antenler var.Zaten gezerekte izlemeyeceği için iş görür.

cezeryeyim

23 Mayıs 2008; 20:29:18 

ehüehü güzelmiş bu? peki o wirelees network antenleri nasıl bişey.. nerden bulunur? neye benziyo :)

Akıllı Adam Aklını Kullanır. Daha Akıllı Adam Başkalarının da Aklını Kullanır ;)
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları >> laptopda anten takmadan tv izleme??? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Gigabyte G-Power II Pro
Gigabyteın değişik tasarımlı işlemci soğutucusu
Flatout: Ultimate Carnage
Bol eğlence ve araba yarışı aynı oyunda

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç