Digiturk HD receiverlarda satma yöntemine alternatif olarak kiralama yöntemini devreye sokmuş. 1 yıl boyunca devam edeceğinizi taahhüt ederseniz, mevcut faturanıza aylık 25.90 ytl fark ekleyerek HD receiverı kiralayabiliyorsunuz.
Başlığı görünce, herhalde Digiturk Euro 2008 maçlarını HD olarak verecek, o yüzden kiralık receiver arıyorsunuz zannettim
Bu arada, Euro 2008 maçlarını hangi platformun HD olarak vereceğini biliyor musunuz ? Ben ATV reklamlarını hatırlıyorum sadece (yabancı platform ve kanallar hariç tabi ki)
Güzel bişey aslında... 600 küsür YTL vermek istemeyen bu yolu izleyebilir... Euro2008 için bi kampanya çıkarmadılar Plus için ben bekliyorum son güne kadar... Euro2008 i HD izlemek harika olur.
ATV sadece Türkiye nin maçlarını verecek diye biliyorum ben... geri kalanı Digitürk veriyor.
Sanırım Türkiye maçlarınıda yine 2 kanal olarak ATV ve Ligtv verecek, Ligtv ninki HD olacak... ATV standar yayın yapacak HD sadece Digitürk kanallarında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haydoot -- 23 Mayıs 2008; 15:30:55 >
Digiturk Euro2008 maçlarını hd verecek. Alma amaçlarımdan birisi de bu turnuva. Ayrıca seneye süper lig istanbul maçlarını , ingiltere ligi maçlarını ve national geographic kanalını HD izleme imkanım oldu böylece.
Çok başarılı bir pazarlama yöntemi, çaktırmadan 310 YTL'imizi almanın yolunu bulmuşlar :D Ben futboldan hazetmem, o yüzden hiç üzerine bile düşünmeyeceğim bir kampanya, ama futbol sevdalılarının zaafına fena halde seslenen bir olta, en kötüsü 2-3 aylık bir hizmet için 12 ay aboneliği dayatmaları, tam bir pazarlama çakallığı.
Çok başarılı bir pazarlama yöntemi, çaktırmadan 310 YTL'imizi almanın yolunu bulmuşlar :D Ben futboldan hazetmem, o yüzden hiç üzerine bile düşünmeyeceğim bir kampanya, ama futbol sevdalılarının zaafına fena halde seslenen bir olta, en kötüsü 2-3 aylık bir hizmet için 12 ay aboneliği dayatmaları, tam bir pazarlama çakallığı.
Zaten futbolla ilgilenmiyorsanız , hd geçmenizin hiçbir manası yok. Sadece national geographic izlemek için o kadar fark ödemek saçma.Ama ben zaten ayda 50 ytl ödüyordum lig tv izlemek için. 25 ytl fark ile türkiye ligi ve ingiltere ligini hd izleyebileceğim. Ayrıca hizmet 2-3 aylık bir hizmet değil. Lig 2-3 aydan fazla sürüyor bildiğiniz üzere :)
Zaten futbolla ilgilenmiyorsanız , hd geçmenizin hiçbir manası yok. Sadece national geographic izlemek için o kadar fark ödemek saçma.Ama ben zaten ayda 50 ytl ödüyordum lig tv izlemek için. 25 ytl fark ile türkiye ligi ve ingiltere ligini hd izleyebileceğim. Ayrıca hizmet 2-3 aylık bir hizmet değil. Lig 2-3 aydan fazla sürüyor bildiğiniz üzere :)
Pardon ben futbol cahili olduğum için HD futbol yayınları sadece Euro2008'le sınırlı olacak diye düşündüm :)
İşte bu rekabetten bize düşen kazanç dsmart hdye geçmeseydi gene satarlardı 900 küsür ytlye aylık sadece 25,90 ödemek bence uygun gibi ama sadece istanbuldaki maçlarda değil deplasmanlarada götürmeli ligtv hd kameralarını, umarım ilerleyen zamanlarda iyice ucuzlar hd yayınlar.
İşte bu rekabetten bize düşen kazanç dsmart hdye geçmeseydi gene satarlardı 900 küsür ytlye aylık sadece 25,90 ödemek bence uygun gibi ama sadece istanbuldaki maçlarda değil deplasmanlarada götürmeli ligtv hd kameralarını, umarım ilerleyen zamanlarda iyice ucuzlar hd yayınlar.
iş sadece kamera götürmekle bitmiyor bence çünkü kamera desen artık kameralar o uçuk rakamlarda değiller çok kaliteli kameralar var! 10,000 $ herhalde çok büyük rakam değildir Dt için.. Bunun hesabını yapmazlar ama işin gerisinde bilmediğimiz farklı şeyler var!