Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Digiturk HD Receiver Kiralama

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> Digiturk HD Receiver Kiralama Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
barracude_9911

23 Mayıs 2008; 15:09:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Digiturk HD receiverlarda satma yöntemine alternatif olarak kiralama yöntemini devreye sokmuş. 1 yıl boyunca devam edeceğinizi taahhüt ederseniz, mevcut faturanıza aylık 25.90 ytl fark ekleyerek HD receiverı kiralayabiliyorsunuz.

signore

23 Mayıs 2008; 15:13:54 

Başlığı görünce, herhalde Digiturk Euro 2008 maçlarını HD olarak verecek, o yüzden kiralık receiver arıyorsunuz zannettim

Bu arada, Euro 2008 maçlarını hangi platformun HD olarak vereceğini biliyor musunuz ? Ben ATV reklamlarını hatırlıyorum sadece (yabancı platform ve kanallar hariç tabi ki)

Forum Kuralları _|_ İmza Kuralları _|_ Şikayet Et Butonu _|_ Nick Değişimi _|_ SMS Onay Sistemi _|_ Öneri ve Şikayetleriniz

Kullanıcı adım "sinyore" olarak telafuz edilir.
Haydoot

23 Mayıs 2008; 15:29:38 

Güzel bişey aslında... 600 küsür YTL vermek istemeyen bu yolu izleyebilir... Euro2008 için bi kampanya çıkarmadılar Plus için ben bekliyorum son güne kadar... Euro2008 i HD izlemek harika olur.

ATV sadece Türkiye nin maçlarını verecek diye biliyorum ben... geri kalanı Digitürk veriyor.

Sanırım Türkiye maçlarınıda yine 2 kanal olarak ATV ve Ligtv verecek, Ligtv ninki HD olacak... ATV standar yayın yapacak HD sadece Digitürk kanallarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haydoot -- 23 Mayıs 2008; 15:30:55 >

Canon EOS 450D | Canon EFS 18-55mm | Canon EF 50mm f/1.8 II | Hoya ND8 |
barracude_9911

23 Mayıs 2008; 15:33:05 

Digiturk Euro2008 maçlarını hd verecek. Alma amaçlarımdan birisi de bu turnuva. Ayrıca seneye süper lig istanbul maçlarını , ingiltere ligi maçlarını ve national geographic kanalını HD izleme imkanım oldu böylece.

korozyon

23 Mayıs 2008; 15:40:29 

Cihazı aylık 25,90 ytl ye kiralıyorlar + olarak 9,90 pvr hd yayını almak için ödeniyor ve 1 yıl taahhüt veriliyor.

Yani aylık "25,90(cihaz)+9,90(pvr bedeli)+paket ücreti" şeklinde.

emre.karasan

23 Mayıs 2008; 15:43:11 

Çok başarılı bir pazarlama yöntemi, çaktırmadan 310 YTL'imizi almanın yolunu bulmuşlar :D
Ben futboldan hazetmem, o yüzden hiç üzerine bile düşünmeyeceğim bir kampanya, ama futbol sevdalılarının zaafına fena halde seslenen bir olta, en kötüsü 2-3 aylık bir hizmet için 12 ay aboneliği dayatmaları, tam bir pazarlama çakallığı.

barracude_9911

23 Mayıs 2008; 15:48:39 

aylık sadece 25.90 fark alınıyor. pvr özelliği için ayrıca bir ücret ödenmiyor.

barracude_9911

23 Mayıs 2008; 15:51:22 

quote:

Orjinalden alıntı: emre.karasan

Çok başarılı bir pazarlama yöntemi, çaktırmadan 310 YTL'imizi almanın yolunu bulmuşlar :D
Ben futboldan hazetmem, o yüzden hiç üzerine bile düşünmeyeceğim bir kampanya, ama futbol sevdalılarının zaafına fena halde seslenen bir olta, en kötüsü 2-3 aylık bir hizmet için 12 ay aboneliği dayatmaları, tam bir pazarlama çakallığı.

Zaten futbolla ilgilenmiyorsanız , hd geçmenizin hiçbir manası yok. Sadece national geographic izlemek için o kadar fark ödemek saçma.Ama ben zaten ayda 50 ytl ödüyordum lig tv izlemek için. 25 ytl fark ile türkiye ligi ve ingiltere ligini hd izleyebileceğim. Ayrıca hizmet 2-3 aylık bir hizmet değil. Lig 2-3 aydan fazla sürüyor bildiğiniz üzere :)

emre.karasan

23 Mayıs 2008; 16:01:38 

quote:

Orjinalden alıntı: barracude_9911

quote:

Orjinalden alıntı: emre.karasan

Zaten futbolla ilgilenmiyorsanız , hd geçmenizin hiçbir manası yok. Sadece national geographic izlemek için o kadar fark ödemek saçma.Ama ben zaten ayda 50 ytl ödüyordum lig tv izlemek için. 25 ytl fark ile türkiye ligi ve ingiltere ligini hd izleyebileceğim. Ayrıca hizmet 2-3 aylık bir hizmet değil. Lig 2-3 aydan fazla sürüyor bildiğiniz üzere :)

Pardon ben futbol cahili olduğum için HD futbol yayınları sadece Euro2008'le sınırlı olacak diye düşündüm :)

alirizak

23 Mayıs 2008; 16:37:01 

modüllü ligtv abonesiyim. HD uyumlu receiver almayı düşünüyorum. Turksat ligtv yayın frekansından yayını SD mi yayınlıyorlar yoksa HD mi?

barracude_9911

23 Mayıs 2008; 16:47:06 

Digiturkun HD yayınını sadece digiturkun kendine özel hd receiverı ile izleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barracude_9911 -- 23 Mayıs 2008; 16:46:03 >

margornn

23 Mayıs 2008; 20:38:38 

İşte bu rekabetten bize düşen kazanç dsmart hdye geçmeseydi gene satarlardı 900 küsür ytlye aylık sadece 25,90 ödemek bence uygun gibi ama sadece istanbuldaki maçlarda değil deplasmanlarada götürmeli ligtv hd kameralarını, umarım ilerleyen zamanlarda iyice ucuzlar hd yayınlar.

menerio

23 Mayıs 2008; 22:43:49 

Bununla ilgili bilgi veya başvuru için nerden bilgi alabiliriz ?
DT abonesiyim, ama bundan haberim yok ?
badtrip

23 Mayıs 2008; 22:48:02 

quote:

Orjinalden alıntı: margornn

İşte bu rekabetten bize düşen kazanç dsmart hdye geçmeseydi gene satarlardı 900 küsür ytlye aylık sadece 25,90 ödemek bence uygun gibi ama sadece istanbuldaki maçlarda değil deplasmanlarada götürmeli ligtv hd kameralarını, umarım ilerleyen zamanlarda iyice ucuzlar hd yayınlar.

iş sadece kamera götürmekle bitmiyor bence çünkü kamera desen artık kameralar o uçuk rakamlarda değiller çok kaliteli kameralar var!
10,000 $ herhalde çok büyük rakam değildir Dt için..
Bunun hesabını yapmazlar ama işin gerisinde bilmediğimiz farklı şeyler var!

22.05.2008 tarihine kadar beni srazon nikiyle tanıdınız, artık yeni nikimle karşınızdayım ..

1)AM24800+ CPU - 1Gb Kingston ram - SapphireMHD690G anakart - 16xASUS DVD-RW1604p
2)Amd2600+ CPU - Kingston 2X256 Ram - Asus A7N8X Mainboard - Ti4200 Gpu - Creative Audigy Audio Card - Skystar dvbs uydu kartı -CPH 091 BT878 Tv Kartı - Pioneer 16X DVD - Z5500 Multimedia set, DONANIM : Logitech Rumblepad - Logitech Freedom 2.4 Cordless Stick - 2X ASUS TA9A1 Kasa(stok PSU)
UYDU SİSTEMİ : SS2 - Turksat - Hotbird - Hispasat - Next Lnb/diseqc
barracude_9911

24 Mayıs 2008; 1:08:00 

quote:

Orjinalden alıntı: menerio

Bununla ilgili bilgi veya başvuru için nerden bilgi alabiliriz ?
DT abonesiyim, ama bundan haberim yok ?

bugün bana mail olarak geldi ve anında müşteri hizmetlerini arayıp kaydımı yaptırdım. Müşteri hizmetlerinden gerekli bilgileri alabilirsiniz.

furkan_