evet arkadaşlar . bende w810 ve k750 var. bu iki telefonu arabamdaki müzük setime bağladığımda beni şok edici bir durumla karşılaştım . müzük kablosunu w810 a bağladığımda diyleim ki sagopa kajmer in baytar isimli şarksını dinlicem ve bu şarkıyı megabasda dinlemek istiyorum. ama w810 u megabasa aldığımda hiçbir etki yok . diğer ayarlara alıyorum onlardada tık yok . ama k750 yi bağladığımda arabanın içinde durulmucak şekilde megabas elde ediyorum . ben bu işi çözemedim w810 yüklemediğim yazılım kalmadı ama hala aynı . birde işin ilginç yanı bu nasıl walkman telefon . k750 k serisi değilmi . nasıl w810 dan üsütn bir kalite ve megabas veriyo . evet arkadaşlar yardımlarınız gerekiyor. şimdiden teşekkürler .
İlk Walkman telefon W800i'nin verdiği baslar daha etkiliydi ve buna K750i de dahil. Daha sonra piyasaya sürülen Walkman telefonlardaki Megabass desteği daha az etkili. İzlenimlerim bunlar.
evet arkadaşlar . bende w810 ve k750 var. bu iki telefonu arabamdaki müzük setime bağladığımda beni şok edici bir durumla karşılaştım . müzük kablosunu w810 a bağladığımda diyleim ki sagopa kajmer in baytar isimli şarksını dinlicem ve bu şarkıyı megabasda dinlemek istiyorum. ama w810 u megabasa aldığımda hiçbir etki yok . diğer ayarlara alıyorum onlardada tık yok . ama k750 yi bağladığımda arabanın içinde durulmucak şekilde megabas elde ediyorum . ben bu işi çözemedim w810 yüklemediğim yazılım kalmadı ama hala aynı . birde işin ilginç yanı bu nasıl walkman telefon . k750 k serisi değilmi . nasıl w810 dan üsütn bir kalite ve megabas veriyo . evet arkadaşlar yardımlarınız gerekiyor. şimdiden teşekkürler .
sürümün nedir 031 mi 005 mi?
birde şöyle dene 005 sürüm + süperior turbo eq patch + iyi bir acoustic
bunları yapınca kulaklıkta dehşet bas veriyor, hatta dinleyen arkadaşlar hayret eiyor basların şiddetine. Ama sen arabaya bağladığını söylüyorsun o ayrı bir olay. walkmanın araba performansını denemedim, ben acoustic ve eq patchleri kulaklık performansına göre yapıyorum, araba için hiç denememiştim.
bunları yapınca kulaklıkta dehşet bas veriyor, hatta dinleyen arkadaşlar hayret eiyor basların şiddetine. Ama sen arabaya bağladığını söylüyorsun o ayrı bir olay. walkmanın araba performansını denemedim, ben acoustic ve eq patchleri kulaklık performansına göre yapıyorum, araba için hiç denememiştim.
her sürümü denedim şunada 05 yüklü dediğin yamalarıda attım . ama tek çözüm yolu w810 yol vermek . k750 ye devam etmek . çünkü arabama binenler anfisiz bu bas nasıl veriyo diye hayret içinde kalıyorlar .
her sürümü denedim şunada 05 yüklü dediğin yamalarıda attım . ama tek çözüm yolu w810 yol vermek . k750 ye devam etmek . çünkü arabama binenler anfisiz bu bas nasıl veriyo diye hayret içinde kalıyorlar .
W810, ye yol vermem ben öyle kolay kolay, yerinde olsam arabaya yol verirdim
dikkat ederseniz zaten k750 nin megabass ı acınca bide son ses yapınca kulaklık kaldirmiyo. kullanıcı mega bass ı son seste dinleyebilsin diye se sonraki telefonlarında bassın gücünü azalttı. olay bundan ibaret arkadaslar
"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim" Alphonse Capone ●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
dikkat ederseniz zaten k750 nin megabass ı acınca bide son ses yapınca kulaklık kaldirmiyo. kullanıcı mega bass ı son seste dinleyebilsin diye se sonraki telefonlarında bassın gücünü azalttı. olay bundan ibaret arkadaslar
bende w700i w810i arasında denedim arkadaşın dediği gibi w810i de tık yok w700i tam bir walkman telefon gibi bass weriyordu ama kulaklığın dayanmadığı da oluyo bu nedenle etkisini azaltılar herhalde arkadaşın dediği gibi
Evet K750inin dediğin gibi Bassları daha kaliteli ama Phileo Sophia adlı arkadaşın dediklerini yaparsan K750iyi yakalarsın
Evet, çünkü fark donanımsal değil. Aslında K750i(W800i) ve W810i'nin ses çıkışları aynıdır, yazılımsal farklar vardır. Yazılımsal müdahalelerle daha iyi ses bile alınabilir.
bu megabass olayı w810 ve sonraki bütün w serisinde kaldırıldı ayrıca ses yüksekliğide azaltıldı bakınız hiç fark yok gibi bişi yani
bunun asıl sebebi ce belgesi yani avrupa birliği sağlık kriterlerine uymamasıdır (kulak sağırlığına neden olabiilir)
yalnışım varsa düzeltin.
Kesinlikle kulak sağlığı ile ilgili arkadaşlar, o yüzden sony ye ban falan şeyyapmayın. w910i de gayet güzel yani, sonuçta müzik setleri veya arabalar için yapılmıyor bu telefonlar, bizde 2008 focus ghia var, sony teypli, bir bass var aklınız hayaliniz durur :)