Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
w810 da megabas rezilliği

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> w810 da megabas rezilliği Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
samet6630

23 Mayıs 2008; 14:31:32 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

evet arkadaşlar . bende w810 ve k750 var. bu iki telefonu arabamdaki müzük setime bağladığımda beni şok edici bir durumla karşılaştım . müzük kablosunu w810 a bağladığımda diyleim ki sagopa kajmer in baytar isimli şarksını dinlicem ve bu şarkıyı megabasda dinlemek istiyorum. ama w810 u megabasa aldığımda hiçbir etki yok . diğer ayarlara alıyorum onlardada tık yok . ama k750 yi bağladığımda arabanın içinde durulmucak şekilde megabas elde ediyorum . ben bu işi çözemedim w810 yüklemediğim yazılım kalmadı ama hala aynı . birde işin ilginç yanı bu nasıl walkman telefon . k750 k serisi değilmi . nasıl w810 dan üsütn bir kalite ve megabas veriyo . evet arkadaşlar yardımlarınız gerekiyor. şimdiden teşekkürler .

Katze

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

23 Mayıs 2008; 14:41:26 

İlk Walkman telefon W800i'nin verdiği baslar daha etkiliydi ve buna K750i de dahil. Daha sonra piyasaya sürülen Walkman telefonlardaki Megabass desteği daha az etkili. İzlenimlerim bunlar.

Canon EOS 400D D-SLR / Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6 / Canon EF 70-200 f/4 L USM / Canon ET-74 Lens Hood / Canon LP1224 Soft Lens Case
My photographs: http://llovegood.deviantart.com
Phileo Sophia

23 Mayıs 2008; 14:43:32 

quote:

Orjinalden alıntı: samet6630

evet arkadaşlar . bende w810 ve k750 var. bu iki telefonu arabamdaki müzük setime bağladığımda beni şok edici bir durumla karşılaştım . müzük kablosunu w810 a bağladığımda diyleim ki sagopa kajmer in baytar isimli şarksını dinlicem ve bu şarkıyı megabasda dinlemek istiyorum. ama w810 u megabasa aldığımda hiçbir etki yok . diğer ayarlara alıyorum onlardada tık yok . ama k750 yi bağladığımda arabanın içinde durulmucak şekilde megabas elde ediyorum . ben bu işi çözemedim w810 yüklemediğim yazılım kalmadı ama hala aynı . birde işin ilginç yanı bu nasıl walkman telefon . k750 k serisi değilmi . nasıl w810 dan üsütn bir kalite ve megabas veriyo . evet arkadaşlar yardımlarınız gerekiyor. şimdiden teşekkürler .

sürümün nedir 031 mi 005 mi?

birde şöyle dene 005 sürüm + süperior turbo eq patch + iyi bir acoustic

bunları yapınca kulaklıkta dehşet bas veriyor, hatta dinleyen arkadaşlar hayret eiyor basların şiddetine. Ama sen arabaya bağladığını söylüyorsun o ayrı bir olay. walkmanın araba performansını denemedim, ben acoustic ve eq patchleri kulaklık performansına göre yapıyorum, araba için hiç denememiştim.

samet6630

23 Mayıs 2008; 14:48:29 

quote:

Orjinalden alıntı: Phileo Sophia

quote:

bunları yapınca kulaklıkta dehşet bas veriyor, hatta dinleyen arkadaşlar hayret eiyor basların şiddetine. Ama sen arabaya bağladığını söylüyorsun o ayrı bir olay. walkmanın araba performansını denemedim, ben acoustic ve eq patchleri kulaklık performansına göre yapıyorum, araba için hiç denememiştim.

her sürümü denedim şunada 05 yüklü dediğin yamalarıda attım . ama tek çözüm yolu w810 yol vermek . k750 ye devam etmek . çünkü arabama binenler anfisiz bu bas nasıl veriyo diye hayret içinde kalıyorlar .

Phileo Sophia

23 Mayıs 2008; 15:15:42 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Phileo Sophia

quote:

her sürümü denedim şunada 05 yüklü dediğin yamalarıda attım . ama tek çözüm yolu w810 yol vermek . k750 ye devam etmek . çünkü arabama binenler anfisiz bu bas nasıl veriyo diye hayret içinde kalıyorlar .

W810, ye yol vermem ben öyle kolay kolay, yerinde olsam arabaya yol verirdim

taken21

23 Mayıs 2008; 18:38:27 

dikkat ederseniz zaten k750 nin megabass ı acınca bide son ses yapınca kulaklık kaldirmiyo. kullanıcı mega bass ı son seste dinleyebilsin diye se sonraki telefonlarında bassın gücünü azalttı. olay bundan ibaret arkadaslar

"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim"
Alphonse Capone
●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
samet6630

23 Mayıs 2008; 21:26:38 

quote:

Orjinalden alıntı: taken21

dikkat ederseniz zaten k750 nin megabass ı acınca bide son ses yapınca kulaklık kaldirmiyo. kullanıcı mega bass ı son seste dinleyebilsin diye se sonraki telefonlarında bassın gücünü azalttı. olay bundan ibaret arkadaslar

dediğin gibiyse eğer , sony e burdan ban

utQ94

29 Mayıs 2008; 21:06:28 

bende w700i w810i arasında denedim arkadaşın dediği gibi w810i de tık yok w700i tam bir walkman telefon gibi bass weriyordu ama kulaklığın dayanmadığı da oluyo bu nedenle etkisini azaltılar herhalde arkadaşın dediği gibi

sen sen ol asla ben olma
ONURcan L23

29 Mayıs 2008; 23:19:58 

Evet K750inin dediğin gibi Bassları daha kaliteli ama Phileo Sophia adlı arkadaşın dediklerini yaparsan K750iyi yakalarsın

Dj Onur Hannover\Samsun
HuNTeR_1907

Sisteme Gözat

29 Mayıs 2008; 23:38:10 

quote:

Orjinalden alıntı: ONURcan L23

Evet K750inin dediğin gibi Bassları daha kaliteli ama Phileo Sophia adlı arkadaşın dediklerini yaparsan K750iyi yakalarsın

Evet, çünkü fark donanımsal değil. Aslında K750i(W800i) ve W810i'nin ses çıkışları aynıdır, yazılımsal farklar vardır. Yazılımsal müdahalelerle daha iyi ses bile alınabilir.

Gamertag: HuNTeR1907
W610i
atakansah

30 Mayıs 2008; 0:08:29 

yav bende w810i kullandım ve çok memnundum

bu megabass olayı w810 ve sonraki bütün w serisinde kaldırıldı ayrıca ses yüksekliğide azaltıldı bakınız hiç fark yok gibi bişi yani

bunun asıl sebebi ce belgesi yani avrupa birliği sağlık kriterlerine uymamasıdır (kulak sağırlığına neden olabiilir)

yalnışım varsa düzeltin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakansah -- 30 Mayıs 2008; 0:08:04 >

-DualCore AMD Athlon 64 X2 6000+ 3.0 GHZ||Asus M2N Board || PALIT 8500 GT SONIC 256mb ddr3 ||Kingston 2 x 1GB DDR2 800 ram|| Samsung 932 B Plus 19'' LCD||Jazz 4.1 Speaker||Asus 1841BLT Lightscribe dvd-rw||Seagate 320GB Sata2 16mb hdd||A4 Extreme optical mause||Feel Hurricane ATX Kasa 550 watt psu uçak motor 4 fanlı ||Aver media studio 303 10-bit tv kartı ||
-Windows XP Professional SP2
-N95 8GB /creative ep-630 + 1110İ ||
sneakersnack

30 Mayıs 2008; 0:19:02 

quote:

Orjinalden alıntı: atakansah

yav bende w810i kullandım ve çok memnundum

bu megabass olayı w810 ve sonraki bütün w serisinde kaldırıldı ayrıca ses yüksekliğide azaltıldı bakınız hiç fark yok gibi bişi yani

bunun asıl sebebi ce belgesi yani avrupa birliği sağlık kriterlerine uymamasıdır (kulak sağırlığına neden olabiilir)

yalnışım varsa düzeltin.

Kesinlikle kulak sağlığı ile ilgili arkadaşlar, o yüzden sony ye ban falan şeyyapmayın. w910i de gayet güzel yani, sonuçta müzik setleri veya arabalar için yapılmıyor bu telefonlar, bizde 2008 focus ghia var, sony teypli, bir bass var aklınız hayaliniz durur :)

Core 2 Duo e6300 || BigBoy 2GB DDR2 667 || Sapphire x1600xt Ultimate Edition || 160gb WD HDD || 17" Vestel || Asus P5B || 5+1 Philips Surround || PS2 || SONY DSC W5 || w960i + HPM-82
Phileo Sophia