Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Laptop Acer AMD 64 cok sicak

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Hava Soğutma >> Laptop Acer AMD 64 cok sicak Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kulu42

23 Mayıs 2008; 12:53:47 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba,
Bir Acer AMd 64 laptop var ve aniden kapaniyor bazen önceleri pili, el. kontagi falan sandim ama sonradan farettim ki alet cok isiniyor ve dayanamayip kapaniyor, daha calistirir calistirmaz fan devreye giriyor ve basliyor ötmeye acaba bir laptop icin ne yapabiliriz temizleme haricinde cunku temizlikten sonrada pak faydasi olmadi...
Cevaplar icin simdiden tesekkurler!

Uyari!
Agzinizi Kullanmaya Baslamadan Önce Beyninizle Baglantisini Kontrol Ediniz!
uynus

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

25 Mayıs 2008; 22:16:14 

Fanları temizlediysen sorun yazılımsal olabilir.Pc yi kasan programlar var mı ona bak.Veya format atabilirsin

2007 TSI MOTOR ÖDÜLÜ VOLKSWAGEN
wolfturk

26 Mayıs 2008; 14:24:06 

Fan arızalı olabilir.Veya kullandığın yerde laptop tam hava alamıyordur.Hava çıkışlarının açıkta olması lazım.Yoksa çok ısınır.Birde laptoplar için soğutma çözümleri var onlardan alabilirsin linki örnek olsun diye verdim.

http://www.tio.com.tr/Includes/ShowPicture.aspx?w=500&p=b363d5f1-9635-4150-8ac2-c4be03bf9d0a.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfturk -- 26 Mayıs 2008; 16:23:29 >

AMD DUAL CORE X2 6000+ OC (6400)MHZ CPU (ASUS Triton 70 FAN=Boşda 30-35-Yükte 50-55) + GİGABYTE MA690G-S3H ANAKART + SAPPHİRE ATİ 3870 512 MB 256 BİT (GPU 775 Mhz-DDR4 Ram 2250 MHZ-ZeroTherm GX-815 Soğutucu=Boşta 30-35-Yükte 50-55) EKRAN KARTI + 2 GB OCZ VİSTA UP (800Mhz) + 320 GB SAMSUNG SATA 2 HDD + 19" SAMSUNG 961BF LCD MONİTÖR + FEEL HURRİCANE 2 KASA + 560 WATT HİGH POWER PSU + ASUS DVD-RW LİGHT SCRİBE +VİSTA ULTİMATE 32 BİT İŞLETİM SİSTEMİ =Güçlüler Ayakta Kalır,Güçsüzler Ayıklanır.=
ASUS Triton 70 ve ZeroTherm GX815 İncelemem
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Hava Soğutma >> Laptop Acer AMD 64 cok sicak Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
MAGICOOL Sıvı soğutma sistemi
MAGICOOLun giriş seviyesi sıvı soğutması
Synology CS407
Synology Cube Station 407 ağ diski video incelemesi

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç