Arkadaşlar apartmana merkezi sistem hotbird-turksat ve digitürk altyapısı kurulacak.
Santral olarak hangi marka ve modeli tavsiye edersiniz?Next nextstar santrallerin problemli olduğu yönünde görüşler var.Önerebileceğiniz marka ve modelleri bekliyorum!!
Arkadaşlar apartmana merkezi sistem hotbird-turksat ve digitürk altyapısı kurulacak.
Santral olarak hangi marka ve modeli tavsiye edersiniz?Next nextstar santrallerin problemli olduğu yönünde görüşler var.Önerebileceğiniz marka ve modelleri bekliyorum!!
Türksat-Hotbird-Digitürk 1adet 9/16 next&nextstar santral 2adet 135cm next&nextstar ofset çanak 1adet Digitürk ofset çanak 1adet MDU digitürk lnb 2adet next&nextstar merkezi lnb 1adet santral beslemesi 32adet F konnektör çift folyolu RG 6 anten kablosu 1adet santral koruma panosu
Ayrıca fiyat olarak 14 daire için toplam 1190+kdv fiyat alınmış.Ancak bu santralin sorunlu olduğu yorumlarını aldım..JAGOR ve COMENT problemsiz iyi santrallermidir?
Next içinde 4yıl garanti ve arıza durumunda tamir değil değişim yapılacağı yönünde teminat veriyorlar...
Aynı zamanda 3girişli bir santral tercih etmem gerektiği söylendi.Bu tam olarak ne demektir? 3 girişli nin diğerlerine göre avantajı nedir? 3girişli santrallere örnek olarak verebileceğiniz bir santral varmıdır?
Sizin belirttiğiniz sayfaya baktım ancak girişlerle ilgili bir bilgi verilmiyordu...