Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: MSI P7N-SLI PLATINUM BİTMEK BİLMEYEN ANLAMSIZ SORUNU

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Cevap: MSI P7N-SLI PLATINUM BİTMEK BİLMEYEN ANLAMSIZ SORUNU Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
iremmurat

16 Haziran 2008; 21:05:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

valla kardeş sağol gerçekten çok ilgiliendin ama ankara değilim, istanbuldayım normalde ama üniversite de bitti şimdi düzcedeyim ben, pek çok şey denedim anakartla ama olmuyor hatayıda bulamıyorum, düzeltmeye çalışayım, işlemciye voltajlı-voltajsız hiçbir şekilde o.c yapamıyorum, yeni biosa bağladım ümidimi bakalım çıkar inşallah en kısa zamanda

ALDIĞIMA BİN PİŞMAN OLDUĞUM MSI P7N SLI PLATİNUM /ZEROTHERM NIRVANA İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU/E6600/2GB DDR2 667 KİNGSTON /SPARKLE 320MB 8800GTS/500GB SEAGATE 32MB SATA2 NCQ + 120gb seagate 8mb/TAGAN TG530-U22 530 WATT/SAMSUNG 961bf MONİTÖR
NeoTrinity

Sisteme Gözat

17 Haziran 2008; 2:47:51 

umarım olur yeni biosla kolay gelsin iyi haberlerini bekliyorum.

__OnLyMe

20 Haziran 2008; 2:39:26 

quote:

Orjinalden alıntı: NeoTrinity

iremmurat ankarada isen geleyim yapayım şunu ya. Valla içim rahat etmedi bak konuda ne kadar msg. im var oradan belli zaten. İnanmak istemiyorum vallahi billahi..

kardes ben ankaradayım keske gelsen benimkini bi yapsan ama ben bi sogutucu alacam önce ayrıca bende enteresan bi sroun daha cıktı video izlerken görüntü mozaikleşiyo ve bi süre sonra pc kitleniyo IRQ cakısması dediler bişe bulamadım driver güncelledim bişe bulamadım ankart işlemci ram ekran kartı 1500 ytl ye yakın para bayıldım ama heves falan kalmadı anlayacagın hep sorun cıkardı su ana kadar benim ekran kartıda msı 9600 gt bu mozaikleşme neden kaynaklanır videoda yatay ve dikey çizgiler cıkıyo sonra pc donuyo ne yapacagımı bilmiyorum bıktım artık msı a mesaj atıyorum driver güncelleyin dediler güncelledim yine oldu tekrar mesaj attım işallah yararlı bişey gelir

onlyme
NeoTrinity

Sisteme Gözat

20 Haziran 2008; 16:25:29 

driver ile ilgisi yok ısı var sende bana kalırsa. Özeline bakarsan memnun olurum.

__OnLyMe

21 Haziran 2008; 11:49:31 

quote:

driver ile ilgisi yok ısı var sende bana kalırsa. Özeline bakarsan memnun olurum.

baktım kardes tesekkür ederim

onlyme
BLADE66

21 Haziran 2008; 11:56:17 

DOSTUM konu başlığı oldukça komik MSI dan uzak durmak lağzım . ASUS

Sound Blaster Digital I /o Module
bu ürünü arıyorum lütfen istanbulda yada başka bir yerde bulan olursa bana ulaşırsa sevinirim e-mail ve msn adresim
burckurt66@yahoo.com
NeoTrinity

Sisteme Gözat

28 Haziran 2008; 14:22:29 

anlamsız sorun kelimesine takıldın heralde hangi ürün anlamı olmayan sorunlar çıkarmıyorki karşımıza? MSI dan uzak durmak lazım demişsin ama bunun MSI ile alakası yok, bu kartları bir kişi oturup lehim havya ile yapmıyor, makine yapıyor. Her firmanın kusurlu bir ürünü olabilir.

yenerbalcı

28 Haziran 2008; 23:10:36 

quote:

anlamsız sorun kelimesine takıldın heralde hangi ürün anlamı olmayan sorunlar çıkarmıyorki karşımıza? MSI dan uzak durmak lazım demişsin ama bunun MSI ile alakası yok, bu kartları bir kişi oturup lehim havya ile yapmıyor, makine yapıyor. Her firmanın kusurlu bir ürünü olabilir.

o zaman makinasını düzeltecek

makina hatalı ürünü seri üretiyor yani tek tek değil

msı işçileri grev yapıyor herhalde

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
kaptanedi

16 Ağustos 2008; 12:03:48 

arkadaşlar bence kartın oc sorunu yok iremmurat bence anakart işlenci ile uyumsuzluk yapıyo olabilir.ben sadece işlemciye voltaj vererek 475 fbs gördüm. ama bu demek degilki kart da problemli olmasın benim kide cünkü aldıgım gün sorun vardı pcı e x16 slotu koyu renkteki yani çalışmıyordu.eskişehirde okudugum için hemen degiştiremedim x8 hızındaki slotlarda kullandım ank gigatekten almıştım şimdi garantiye verdim 1 ay oldu bekliyorum bakalım nolcak..... sen başka bi işlemciyle dene o/c olayını....

Ekteki dosya (1)

intel e6750 2.66 mhz/3.8 ghz , msı p7n slı platınum , twinmos 2*1 gb ddr2 800 mhz , sparkle 8800gt 512mb...
Sayfa:   <<   < önceki  1 2 [3]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Cevap: MSI P7N-SLI PLATINUM BİTMEK BİLMEYEN ANLAMSIZ SORUNU Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
SilverStone SG01 SFF PC Kasası
SilverStone dan Media Center bazli PC ler icin sik ve sessiz bir kasa
CeBIT 07 / GlobTek Standı
CeBIT 07 / GlobTek Standı Digiframe, ATP ve Navia markaları

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç