Şimdi Ara

çok büyük para kazanmak istermisin? gel el yapımı resim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
15.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar dış filtre işine girdik.dış filtre nedir diyenler önce onu sölüyim akvaryumun dışında konu ve akvaryumu iyi bir şekilde suyunu temizler.200-300lira olduğu için iç filreler tercih ediliyor.onlar 25-50 civarı.ama biz dış filtreyi 30 liraya yapacağız. bunları eskişehirde akvaryumculara satıyorum.tabi onlar satmıyrlar kendileri kullanıyor genelde.birde bazı siteler üzerinden satıyorum.bu yapacağım dış filtreden daha iyi akvaryum temizler.deneyebilirsiniz. bunu önce ve sonra akvaryumun halini gösterip 50 liradan iyi satıyorum.bunu 20 liraya mal edebilirsiniz.

    başlıyoruz:

    2 adet yapım yöntemi var birincisi:

     çok büyük para kazanmak istermisin? gel el yapımı resim!


    aynen bu görülen sistemi yapacağız şimdi soran mutlaka olur o üstteki şey kafa motoru.o platik 2-3liraya satılıyor saklama kabı.üstünü deliyoruz ve kafa moorunu takıyoruz kafa motorunun bir girişine hortum takarak akvaryuma koyuyoruz girişine horum takıyoruz!!dikkat. saklama kabının resimde görüldüğü bigi bide dibini geliyoruz orayada hotrum birleştirci ile yapıyoruz içe girene hiç bişey takmıyoruz dışına bir hotrtum takıyoruz onuda akvaryuma koyuyoruz.böle bitmez saklama kabına koyulcaklar var!aşşağıdan yukarıya bunları koyun.önce 2 kat sünger koyun.sonra balıkcıdan aldıgımız komuru bayan corabına koyup onuda ustune koyuyoruz.sonra elyaf.ve bitti son olarak fişe takın. bunun maliyeti 2-25 lira.

    2.fikir

    bunun yapımı kolay.bir adet iç filtre alıyoruz ve bunu akvareyuma su verrek kısmına bir hotum takıp bir kapa sırasıyla 2kat sünger balıkcıdan aldıgımız komuru bayan corabına koyup onuda ustune koyuyoruz ve elyaf sonra bu hortumu kapın üstüne delip çıkan hortumu koyun kabın belirli yerlerine delik açın ve iç filtreyi akvaryuma koyup fişe takın!bu kadar!!

    kafa motoru saatte 1700 litre su devir daimi yapıyor 25 ytlye aldım akvaryum 200 litre su 1,5 aylık haftada 1 suyun 3te birini degistiriyorum sonuc gercekten cok mukemmel istanbul sultanbeylide oturuyorum isteyenlere yardımcı olabilirim
    ex700 kullanan arkadasım var bununkadar iyi temizleyemiyor ex700 içinde sadece kucuk sunger azıcıkta elyaf komur felan var biraz basit yapilmiş deneyin ve gorun

    bu işten 500 lira para kazandım sıra sizde bunların dışını güzelce kaplayın ve son satın







  • hoca güzelmiş ya.
    Böyle orjinal fikirler tutulur da adın şanın duyulması laz<ım
  • nasıl satıcaz
  • iyide senin fis biraz acaip?benmi yanlsi goruyorum.
  • Ne güzel insansın sen ya.Ne güzel yapmışsın satıyorsun.Sadece ben yapayım satayım da demiyorsun.Ben yaptım sizde yapın sizde kazanın diyorsun.Allah Razı olsun.Kazancın bol olsun.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: makhan

    Ne güzel insansın sen ya.Ne güzel yapmışsın satıyorsun.Sadece ben yapayım satayım da demiyorsun.Ben yaptım sizde yapın sizde kazanın diyorsun.Allah Razı olsun.Kazancın bol olsun.



    katılıyorum
  • Paylaşım budur sagol arkadasım inş daha fazla kazanırsın
  • Hocam bu tür dış filtreleri zaten herkes yapıyor. Akvaryum işiyle uğraşanlar bu tür DIY malzemeleri vardır.

    Bende yapmıştım ama sonra gittim hazır aldım ve rahatım şimdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.