Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: i-mate smartflip inceleme ve paylaşım, hepsiburadada 249ytl 28.05e kadar

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Avuç içi bilgisayar (PocketPC/SmartPhone) >> Cevap: i-mate smartflip inceleme ve paylaşım, hepsiburadada 249ytl 28.05e kadar Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mdb1903

3 Haziran 2008; 22:37:24 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: timucinnn

mms ayarlarını yapamıyorum configrator sanırım internet erişimini yaptı ama mms yok. bilen biri ?

turkcell ise bu link yardımcı olabilir http://****/showthread.php?t=21545

yıldızlı kısım mpx.gen.tr olacak başa wları koymayı unutmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdb1903 -- 4 Haziran 2008; 22:42:07 >

MiC

4 Haziran 2008; 12:43:12 

Arkadaşlar bende Hepsiburadadan aldım.Bugün elime ulaştı.Gerçekten güzel telefon.Yanlız içine .avi uzantılı bir video attım ve oynattığımda bu biçimi desteklemiyor gibi bir mesaj verdi.Avi formatılarını oynatmak için herhangi bir ayar falanmı lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dener978 -- 4 Haziran 2008; 12:42:21 >

XBOX 360 Arcade - Pal
Gamertag:SAvior44
muratald

4 Haziran 2008; 13:02:31 

core playerı yükle.

MiC

4 Haziran 2008; 13:03:50 

Teşekkürler

XBOX 360 Arcade - Pal
Gamertag:SAvior44
mdb1903

4 Haziran 2008; 22:44:54 

Arkadaşlar yüklediğiniz programları bizimlede paylaşırsanız sevinirim enazından hangisi çalışıyor falan öğreniriz, tabii linkte verirseniz süper olur

timucinnn

6 Haziran 2008; 12:09:22 

forumda crck işlemleri anlatılıyormu bilmiyorum ama bilen biri warsa cvp versin lütfen. bir çok programda(mpx.gen.tr den yüklediğim) crvk dosyası ayrıca install dosyasının yanında var ama nerey enasıl kopyalanacağı yazmıyo. özellikle msinfo belgesi türünce crck dosyaları var. bunlar nereye kopyalanacak ? bilen ?

mdb1903

6 Haziran 2008; 17:31:05 

Bilenler özelilkle program yüklemeyi anlatırsa seviniriz

xantia

6 Haziran 2008; 19:44:07 

quote:

Orjinalden alıntı: mdb1903

Bilenler özelilkle program yüklemeyi anlatırsa seviniriz

Programlar genelde 2 türlüdür. Birinci tür exe olanlar makina usbden bağlı activesync yüklü halde iken bilgisayarda çalıştırılır. Akabinde makinada ilgili programın kurulacağı yer belirtilerek kurulur.
İkinci tür cab uzantılı dosyalardır. Bunlarıda direk makinanın hafızasına yada sd karta kopyalayıp makina üzerinde tıklanarak kurulumu gerçekleştirilir. Ana hatlarıyla durum bundan ibarettir.

timucinnn

7 Haziran 2008; 11:34:47 

smartflip i ilk aldığımda deli gibi kurcalayıp t9 u (akıllı sözlük) türkçe uyumlu yapmıştım. sora ayarları çok değiştirdiğimden telefonun internet ayarlarını da bozunca fabrika ayarlarına çevirdim. şimdi t9 u nasıl türkçe yaptığımı bulamıyorum nasıl yapılır bilen var mı? ingilizceye uygun yani ingilizce kelimeleri hemen tanıyor ama türkçe kelimeleri tanımıyor.

vincentvega

7 Haziran 2008; 12:20:10 

quote:

Orjinalden alıntı: timucinnn

smartflip i ilk aldığımda deli gibi kurcalayıp t9 u (akıllı sözlük) türkçe uyumlu yapmıştım. sora ayarları çok değiştirdiğimden telefonun internet ayarlarını da bozunca fabrika ayarlarına çevirdim. şimdi t9 u nasıl türkçe yaptığımı bulamıyorum nasıl yapılır bilen var mı? ingilizceye uygun yani ingilizce kelimeleri hemen tanıyor ama türkçe kelimeleri tanımıyor.

Mesaj yazma ekranındayken * tuşuna uzun basınca t9 menüsü açılır. Oradan Türkçe t9 seçebilirsin, tabii telefonda yüklüyse .

"Living On Earth Is Expensive, But It Does Include A Trip Around The Sun"
timucinnn

7 Haziran 2008; 16:15:09 

hocam süpersin, seni yüzbaşı yapana kurban

zurrani

7 Haziran 2008; 20:31:57 

bugün birşey farkettim,
benim wm5li telefonumun sesi aynı mp3ü çom daha az seste çıkarıyo, abimin wm6.1 romlu smartflipine göre.
aynı mp3te neredeyse yarısı...
ama sanki daha önce daha fazla çıkıyodu sesi... şimdi iyice azalmış bunun sesi, öyle hissettim.

finallerim bitsin. şuna bir eğilecem pir eğilecem...
MIR

8 Haziran 2008; 23:55:51 

cümleten merhabalar... kaliteli ve eğitici bi topik olmuş emeği geçenlere teşekkürler...

finallerde başarılar (geç başlamış biraz birçok üniv. çoktan bitirdi)

telefonun kapak ile ilgili bazı hassasiyet sorunları olabileceği belirtilmiş... çok mu hassas bu cihaz? yani ben biraz kaba kullanırım da zaten bu sebepten; iç ekran korunsun die kapaklı model tercihim....

pil ömrü hakkında bi sorum olacak... hiç telefonda başka bir işlem yapmadan sadece telefon görüşmesi nekadar yapılabilir ?

(cihaz dan zaten mp3 kalitesi beklemiyorum video seyretmek de pek mühim diil. postalara nakmak iyi ofis uygulamalrı düzeneleybilem ama telefon konusmasına nedakar pil ömr, verir? bazen ginde 6-7 saat görüşme yaptığım oluyor da... )

ayrıca normal mini usb den şarj oluyor mu bu alet yoksa bi modifikasyon gerektirecek mi?

teşekkürler....

A.m.r.A

e.s.t.e.r.e. u.m.a.n.o.
blackeagle34

9 Haziran 2008; 0:17:50 

pil konusunda tam bilgi verecek kadar deneme şansım olmadı,
ama aynı zamanda şarj edebileceğin USB data bağlantı kablosuda paket içinde geliyor.

Kargalar suruyle, kartallar yalniz ucar!!!
vincentvega