Bildirim
LG L206WU-WF 20' LCD monitör video inceleme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
güzel bir monitör ama teknik açıdan diğerlerinden bir farkı yok ve benim için yüksekliğin hiç önemi yok keşke teknik özellikleri daha iyi olsaydı -
güzel bir inceleme teşekkürler :) -
inceleme için teşekkürler 20'' böyle bir monitör için bence az olmuş 22'' olsa daha iyi olurmuş
-
bunun 24 ü de var vatanda satılıyo full hd modeli
herşey güzel 24 ün fiyatıda uygun ama lg görüş açısı yanlardan olursa çok görüntü kaybı veriyo ekrana tam açı ile bakmak lazım 17 ve 19 inch lg lerdede bu sorun vardı ama dier çoğu tn panelde bukadar çok yok
dizüstü pc ye bağlayınca işlemciyi yoracağı kimin aklına gelir helal olsun mesut abicim bu açığınıda bılmuş ve sonuna kadar detaylandırıp incelemişin
inceleme çok güzel eline emeğine sağlık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet328 -- 23 Mayıs 2008; 3:04:23 >
-
Yoruyor filan ama 6 tane bağlayıp mini bir finans takip merkezi kurma şansınız var hemde yanınızda taşıdığınız notebook'unuzdan -
Oldukça şık bir monitör.Konsol performansıda iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_e -- 24 Mayıs 2008; 12:13:35 > -
haber için teşekkürler oldukça güzel olmuş.. incelemelerin devamını bekleriz.. -
Monitör çok güzel. inceleme için tesekkürler.. -
lg lcd monitör alınırmı ?
2 ms yazdıkları monitörlerin yüzde 80 i ghosting yapıor eyvah
türkiyede böle bir ürün yok hem o tasarımın neresi şık ve gösterişli anlamadım 971p kopyası bir kaç özelligi ve tn panel pva veya mva bile degil ki bunu profesyoneller alcaksa amacı ne ürünün anlamadım görüş açısı ve sahte kontrast oranına rağmen satarsa atacam kendimi artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4L1 -- 24 Mayıs 2008; 4:28:25 > -
quote:
Orjinalden alıntı: 4L1
türkiyede böle bir ürün yok hem o tasarımın neresi şık ve gösterişli anlamadım 971p kopyası bir kaç özelligi ve tn panel pva veya mva bile degil ki bunu profesyoneller alcaksa amacı ne ürünün anlamadım görüş açısı ve sahte kontrast oranına rağmen satarsa atacam kendimi artık
bide emin olup konuşsan çok iyi olacak..bu arada inceleme için teşekkürler -
17 inch crt monitör kullanan birinin gözüyle soruyorum . Film izlemek haricinde İnternette gezinmek ve standart işleri yapmak için ideal bir wide monitör boyutu varmı? 22 inch biraz büyük gibi birde web sitelerini en iyi şu çözünürlükte takip edebilirsiniz gibi bir kuralda var galiba.
Birde 1680*1050 gibi bir çözünürlükte standart divxler yakından kare kare gözüküyor galiba native pixel dışındaki çözünürlüklere uyum sağlayan bir lcd teknolojisi var mı?
Mesut Bey saç stiliniz eskiden daha iyiydi -
Görüntü USB üzerinden aktarılmadan önce işleniyor diyorsunuz sayın editörüm. Acaba bu işlem dolayısıyla herhangi bir gecikme oluyor mu fark edebileceğimiz. Herhangi bir oyun oynamaya kalksak delay oluyor mu monitörde. (Tek bağlantı için pek mantıklı değil zaten, notebookların bile tamamına yakınında vga, dvi çıkış mevcut) -
@Pongolle
Oyun oynamak şu an için imkansız fakat DVD kalitesindeki filmleri kesintisiz izleyebiliyorsunuz. Aslen bu teknoloji sadece dizüstülerdeki ek ekran ihtiyacını gidermeye yönelik zira PC'de 3. 4. monitöre ihtiyaç olsa 1 tane daha ekran kartı takarak çok daha kaliteli ek monitör çıkışlarına sahip olabilirsiniz...
@bwhiteshark
heheh :) saçları istediğim model için uzatıyorum belli bir süre kötü bir görüntüyle karşınıza çıkabilirim şimdiden verdiğim rahatsızlık için özürdilerim
Monitör boyutuna gelince 20" ve 22" monitörler 1680x1050 piksel çözünürlüğe sahipler. 17" LCD monitörler ise 1280x1024 piksel çözünürlük sunarlar. WEB sitelerinin geneli 1024x768 piksel çözünürlükte (15" CRT ve LCD monitörlerin sahip oldukları genel çözünürlük) iyi görüntülenecek şekilde dizayn edilirler.
Fakat bazı site tasarımları çözünürlüğe uygun halde genişler veya daralır (bizim forumda olduğu gibi) bu yüzden web sitelerini gezmek için iyi monitör veya iyi çözünürlük gibi bir şeyden söz etmek çok zor. Bu konuda olasılık fazla, insanların seçimleri de oldukça farklı.
Bence günlük kullanım, film izlemek ve tasarım için en ideal monitör en yüksek çözünürlüğü sunan monitördür. 20" ve 22" monitörler aynı çözünürlüğe sahipler dedik burada karar size kalıyor. Unutmamak gerekli ki yazılar ve ikonlar 22" monitörde 20" 'de olduklarından daha büyük ve okunaklı görünecekler. Uzaktan okuması daha kolay olacaktır.
-
mesuta abi yeni stil saçların seni daha genç ve çocuksu göstermiş
bide bulg nin 24 inç i var oda bunun özelliklerinemi sahip
15 gün içinde 1 24 inç monitör alıcam ne tavsiye edersiniz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet328 -- 25 Mayıs 2008; 14:01:16 > -
quote:
Orjinalden alıntı: 4L1
özellikle 20 ve 22 inchlerin 2 ms olan lcd lerin çoğunda ghosting olayı yoktur
kendim samsung206bw kullanıyorum şuanki tarihe kadar piyasaya çıkmış en iyi lcd monitör olma özelliğini taşıyor
fakat LG nin bu yeni modelide güzel ve özelliğinde barınan 170/170 görüş açısı ve özelliklede nokta pixel aralığı 0.25 olması çok süper olmuş
gerçekdende Samsung206bw ye en iyi alternatif olarak bu yeni LG yi düşünebilirsiniz
inceleme için tşkler
sonraki günlerde alacağım monitör bu olabilir. tabi samsung206bw den vazgeçebilirsem
-
saç olmamış ): -
çok güzel video, açıklama için teşekürler. -
bende 24 ünü aldım oda bunun gibi güzel sadece pivot yok
full hd -
saç olmuş :)
monitör fiyatına göre süper...
oyun için alacağım bu arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 12 Ekim 2008; 22:26:40 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X