Arkadaşlar,gigabyte anakartım intihar ettiğinden yeni bir tane aldım.Ama herhalde anakarttaki usb girişlerini yanlış bağladığımdan , bilgisayar usb takınca
görüyor,fakat tanımıyor.Muhtemelen yanlış bağlantı yaptım.ön taraftaki usb'lerde sorun var.Arka taraftaki usb'lerde sorun yok.Acaba gigabyte marka anakartlardaki, usb girişlerinin nasıl yapılacağını gösterecek bir arkadaş arıyorum. Hele birde resimli olursa çok daha iyi olur.
My birthplace : MadForest Erdem denen şey insanın içinde olmalı. Allah korkusuyla bi takım kötülükleri yapmayanlar potansiyel ahlaksızdır. Ahlaklı olmak dışardan cennet vaadi cehennem korkusuyla değil içimizde olmalıdır. Göz ile taciz ustasi olan türk erkeği,çâreyi dişisini türban içine sokmakta arar,oysa,kabahati kendinde arayıp çözüm bulmalıdır.
üretici sitesinde manual vardır mutlaka, ordan modeline göre indir.
My birthplace : MadForest Erdem denen şey insanın içinde olmalı. Allah korkusuyla bi takım kötülükleri yapmayanlar potansiyel ahlaksızdır. Ahlaklı olmak dışardan cennet vaadi cehennem korkusuyla değil içimizde olmalıdır. Göz ile taciz ustasi olan türk erkeği,çâreyi dişisini türban içine sokmakta arar,oysa,kabahati kendinde arayıp çözüm bulmalıdır.