Diyarbakır / Bismil'deki yardıma muhtaç fakir öğrenciler için ve okula destek için yardımlarınıza ihtiyaç var. D.Bakırda öğretmen olarak görev yapan arkadaşım Ersan Doğan'ın aracılığı ile kendisine ve okula ulaşabilir ve yardımlarınızı kendisine iletebilirsiniz. Eğitime ve yardıma ihtiyaç duyan bu çocuklara desteğinizi lütfen esirgemeyin.
Bu yardımlar; Kullanmadığınız kitaplar, ansiklopediler, roman / masal/ hikaye türü kitaplar olabilir. Elbise, ayakkabı türü yardımlar olabilir, bilgisayar yardımı olabilir. Herkes elinden geldiğince karınca kararınca yardımda bulunursa bu çocukları sevindirmiş olacağız.
Şimdiden herkese teşekkür ediyorum. Ve yönetimden ricam bu konuyu "üst konu" olarak tutmalarıdır.
Gerekli iletişim bilgileri:
Bismil sanayi mahallesi eğitim şehitleri ilköğretim okulu Diyarbakır / Bismil
Okul Müdürü :Zülfi Arıkan
Telefonu : 0505 5606371
Öğretmen: Ersan Doğan
Telefonu: 0505 773 17 88
Okulun Telefonu : 0 (412) 415 40 14
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneRGy. -- 24 Mayıs 2008; 12:15:46 >
en üstte gerekli bilgiler var. isterseniz oradan ulaşın :)