Profilo işbirliği ile 2005 yılında çıkan ve kısa sürede satış rekorları kırarak efsane statüsünü hakkeden ve forum.donanimhaber'de hakkında sayfalarca topiği bulunan , gri ve siyah modelleriyle voxline dvd 933 divx player saha sonra uzun süren bir sessizliğe bürünerek adetea kendini unutturdu.
Profilo'nun içinde bulundugu ekonomik kriz voxline'i da vurmuş o tarihten bugune yeni bir model çıkaramamış, divx player pazarinda elde ettiği parsayi rakiplerine kaptırmıştı bile. Bugun migros'un katalogunu incelerken Voxline'in yeni USB'li modeli ad 110'u çıkardıgını gordum ve 59,90 ytl ile fiyat da gayet uygun.
Voxline dvd 933 ile elde ettiği başarıyı ve namı sürdürebilecek mi yoksa her gün yeni özelliklerle ortaya çıkan markaların altında ezilecek mi ? . Bunu ilerleyen gunlerde kullanıcıların yorumlarıyla gorecegiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 22 Mayıs 2008; 20:27:03 >
Alt yazi boyutu nasil? benim voxline dvd 933 divx player (beslemesinde sorun oldugundan) bozuldu. Bu konu hakkinda bilgi alabilir miyim. Ve migros'ta ki kampanya bu hafta sonuda gecerli mi?
Önceki serisini de kullanmadım ancak hakkında çok şey okudum. Genel olarak stabil bir cihaz. Yeni versiyonda fena değil gibi kumandası falan biraz daha farklı duruyor.Genel özellikler aynı ancak hdmi yok gibi(her ne kadar şu an bana lazm olmasada). Kullanım ve okuma durumları piyasadaki yerini belirleyecektir.Ancak hometech daha baskın olur gibi.
bilgi icin tesekkur ederim ama benim icin aslolan kriter alt yazi optimal seviyede mi? yani alt yazi boyutu nasil, karakter atliyor mu ve firmware destegi var mi?
Eski model voxline 933 ü 3 yıldır kullanıyorum, taş gibi alet, altyazılar okunaklı, problem yok. Hatta son zamanlarda artık bozulsunda da yeni çıkan divxlerden alayım diye gozunun içine baktım banamısın demedi , ben de bozulmasını beklemekten sıkılıp gidip 2.player hometech aldım. Voxline 933 ü yedeğe çektim .
ben derdimi anlatamiyorum :) Voxline 933 bozuldu. Yeni bir cihaz almaliyim. Ama herkes gibi aradigim yegane kistaslar:
Alt yazi atlamamasi
Alt yazi boyutunun ideal seviyede olmasi
Yazilim desteginin bulunmasi
Olursa guzel olur diyebilecegim bir baska ozellik USB fonksiyonunun olmasi ve DVD kasasinin mumkunse kucuk olmasi.
Ve VOXLINE AD 110 DIVX PLAYER yukarida alt yazi ile ilgili isteklerime yanit verebilecek donanima sahip bir cihaz mi degil mi, kullananlardan ya da fikir sahibi olanlarda feedback bekliyorum..
Daha kullanan yok ki , alet yeni çıktı piyasayda. Bu urun için kullanıcı yorumu daha epey zaman alır. Sen en iyisi hometech başlığına bir göz at. Şu an bence fiyatına gore piyasada alınabilcek en iyi divx player , USB var, hdmi çıkış var, vga çıkış var, 5.1 analog çıkış var, daha ne ister insan
valla dün ben de gördüm migrosta 60 ytl çok alasım geldi ama araştırmadan alamayayım dedim.forumda başlık açılmış fakat son mesaj 1 ay önce atılmış.Hortlatayım bari de kullanan arkadaşlar varsa aydınlatsın bizi.
voxline 933 d kullanıcısıydım ve 3-4 özelliği dışında üründen memnundum. ad 110 modelini satınaldım aynı sorunlar bu üründe de mevcut.çok büyük bir gelişme yok 933 d den artı özellikleri:kumandası ergonomik,menü çok hızlı,filmleri açma süresi kısalmış,usb giriş mevcut ve sorun çıkarmadan 4gb usb bellek çalıştı ancak 500gb harddiski okumadı nedenide hdd nin ntfs olması.fat32 ye çevirince okuyacağını tahmin ediyorum.ancak mp4 yine oynatmıyor,cinemaskop gösterim dışında izleme imkanı yok.trimax sd usb divx player la arasında çok kaldım keşke onu mu alsaydım diye de hayıflanmıyor değilim :)