creatve inspire 5200 5+1 hoparlöürümün kumanda kablosu kayboldu ve şu an hoparlörlerden ses alamıyorum ne yapabilirm nasıl açacağım yedek kabloda nerden bulacam bilmiyorum başka türlü açma yolu yokmudur.tel falan soksam giriş yerine şase yaptırsam açılırmı acaba?
kardes cok anlamıyorsan sasi olayını gec cunku aleti yakman kuvvet ihtimal elektronik isinden anlarım diyosan kasayı ac ve muhtemelen giris soketlerin bacakları 10 ludur (ama dizilim semasını yinede bi gormem lazım) bunlardan iki tanesini birbirine dokundurdugunda cihazın belli baslı kumanda fonksiyonlarını yerine getirebilirsin ama dedigim gibi yanlıs kopruleme kurarsan cihaza zarar verirsin!!! ölümden öte köy yok deyip basın icini acıp bana varsa devre semasını yoksa devrenin yuksek cozunurlukteki bi fotorafını gosterebilirsen hallederiz bu isi burdan!!!
evde:2x extreme gammer-cretive t6100-creative g500-altec lansing fx5051 ve vs3251-sony dav dz630 ev sinema sistemi!!! arabada:2x jl 10w6v2d4 subwoofer-4x jbl gto6507c mid takımı-4x pioneer tsa6982s-forx xd1 bas anfisi-pioneer gm6300 anfi alpine ıvad310r/rb dahili ekranlı dvd oynatıcı!!! cepte: ıphone 16 gb-jbl referance!!!