3 pinli dedgin 3 cıkıslı olan bir fan degil mi? ve silikon yerine sogutucuda termal macun var biraz sıvımsı onu ordan cıkartip ısıtarak tekrar yapistirsan olur mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatality11 -- 22 Mayıs 2008; 18:05:11 >
sen komple soğutucu bloğu değiştirmek istiyosun. O zaman macun tutmayabilir. Yine silikon iyi bir seçim olabilir (tabi macun kullanıcakın yine) Veya P4 fanına uygun delikleri açıp vida ile monte edebilirsin
saol kardesim walla cok yardimci oldun bide elektirik elektronik okuyorum neredese bu konular benim konum (yapistirma,delik delme,lehim vs)ama bunlari yapacak araclari gidip almam gerekiyor saolasin cok kıymete gecti walla :D
saol kardesim walla cok yardimci oldun bide elektirik elektronik okuyorum neredese bu konular benim konum (yapistirma,delik delme,lehim vs)ama bunlari yapacak araclari gidip almam gerekiyor saolasin cok kıymete gecti walla :D