Dün bilgisayarımı normal bir şekilde kapattıktan sonra bugün açtım ve eset smart security olağan güncellemesini yaptı ve 3120 versiyonuna yükseltti. Daha sonra bilgisayar kendinden donmaya başladı ve hiçbir tuş kullanılamıyordu. PC'yi kapatıp yeniden açtım ve Smart Security Race Driver Grid Demo.exe, Top Spin 2.exe gibi dosyaları "Muhtemelen virüs içeriyor" diye engellemeye başladı ve girilemiyordu bu oyunlara. Sonradan tekrar başlattım ve sildim Eset'i şuan bi sorun yok gibi gözüküyor. (Eset'i 31 günlük çakma trial keyle kullanıyordum) Bu neden olmuş olabilir...?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oz_An -- 22 Mayıs 2008; 16:47:09 >
orjinal kullanmayan arkadaşlarda sorun devam ediyor mu?
laptopta kullanıyorum Eset'i crackli olarak ve birkeç gündür kullanmıyorum...eğer sorun devam ediyorsa, laptopu ilk açtığımda, internete bağlanmadan, eset'i hemen kaldıracağım
orjinal kullanmayan arkadaşlarda sorun devam ediyor mu?
laptopta kullanıyorum Eset'i crackli olarak ve birkeç gündür kullanmıyorum...eğer sorun devam ediyorsa, laptopu ilk açtığımda, internete bağlanmadan, eset'i hemen kaldıracağım
Nod32'den bahsetmiyoruz Smart Security'den bahsediyoruz ve Eset Nod32'den daha fazla üstüne düşüyor bunun korsan kullanım konusunda. Ayrıca Nod32 gayet sessiz bir antivirüstür çünkü hiçbirşeyi göremiyor ne geçse kabul ediyor hiç sesini çıkarmıyor